Djurgarden – Varbergs: Fogadási Tippek és Allsvenskan Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2022 május 25.
Djurgarden
Teljesítmény:
V N D D N
  • Tele2 Arena
  • Május 29. 15:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Varbergs
Teljesítmény:
N D V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Úgy döntöttünk, a héten már belevágunk a topbajnokságok idei szezonjának összefoglalóiba, holnap az angol és az olasz bajnokságról fogunk írni, de emellett természetesen lesznek tippek is, ma svéd és amerikai meccsekkel jövünk. Három találkozót választottunk az Allsvenskan vasárnapi játéknapjából, lett volna ez több is, viszont a Hammarby és a Malmö kupadöntőt játszik ma este, addig pedig nem akartunk róluk beszélni, hátha ott lesz valami olyan, amit nem árt kiemelni.

A Djurgarden – Varbergs találkozóval kezdünk, a kettő közül talán inkább előbbi lehet ismerős a magyarok számára, hiszen többször lettek bajnokok – összesen 12-szer -, így elindulhattak az európai kupákban, például 2020-ban a Bajnokok Ligájában, amikor a Fradival kerültek össze. Végül a magyar bajnok jutott tovább, és abban az évben bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe is.

A Varbergs kevésbé sikeres együttes, amely jellemzően az alacsonyabb osztályokban fordult meg, mindössze kétszer szerepelt eddig az élvonalban, ez a harmadik szezonjuk.

Mondani sem kell, a Djurgarden a találkozó egyértelmű esélyese, a bukik szerint ehhez nem férhet kétség. Azt azonban megjegyeznénk, hogy a két csapatot mindössze négy pont választja el egymástól a tabellán…

Djurgarden

Svédországban a Hammarby, a Hacken és az AIK Stockholm fej-fej mellett haladnak a bajnoki cím felé, mögöttük öt ponttal lemaradva ott van a Djurgarden. Nem gondolnám, hogy mindhármuknál jobb tud lenni majd az együttes, de ahhoz elegek lehetnek, hogy végül dobogón végezzenek, ezáltal pedig legyen esélyük kupában indulni. Ez egyébként már idén is meg fog történni, tavalyi helyezésük miatt az Európa Konferencia-liga selejtezőjében vehetnek részt.

Ha már szóba került a tavalyi bajnokság: Nagyon erősre sikeredett a végjáték, két ponton belül volt az első három helyezett. Végül a Malmö nyert 59 ponttal, mögöttük az AIK Stockholm szintén 59-cel, de rosszabb gólkülönbséggel, és jött végül a Djurgarden 57-tel.

Könnyen lehet, hogy a Hammarby és/vagy a Hacken később vissza fog esni, ebben az esetben az AIK-val harcolhatnak nagyot Magnus Erikssonék.

Az idei szezon egyelőre érdekes, a csapatnak tehát 15 pontja van, ezt négy győzelemmel és három döntetlennel szedték össze, de van már három vereségük, ami csúfítja az egészet.

Ráadásul olyan csapatoktól kaptak ki, mint a Mjallby vagy a Kalmar, miközben 4-0-tra megverték a Malmöt, vagyis a tavalyi bajnokot.

Hazai pályán majdnem hibátlanok, négy győzelmük van és egy döntetlenjük, ami feltűnő, hogy 15 gólt szereztek otthon és mindössze négyet kaptak.

Utolsó meccsükön meglepetésre vereséget szenvedtek, mint mondtam, a Kalmar elleni találkozón. Az eredmény 1-0 lett, nem fogtak ki jó napot a vendégek. Vagy épp a hazaiak fogtak ki nagyon jót.

Egyetlen sérültjük van, Elliot Kack, aki már több mint egy hónapja nem bevethető. Alapembere egyébként az együttesnek, most is gondoskodniuk kell a pótlásáról.

Egyik új igazolásuk, Victor Edvardsen egyelőre csak keresi magát, míg a Degerfors színeiben tavaly 29 meccsen 14 gólt szerzett, most tíz meccs alatt csak háromnál jár…

A várható kezdőcsapat:

Zetterström – Johansson, Hien, Ekdal, Bengtsson – Finndell, Schüller, Eriksson – Radetinac, Edvardsen, Haksabanovic

Egymás elleni meccsek:

A Djurgarden és a Varbergs közös történelme nem nyúlik vissza a távolabbi múltba. Mint említettem, a Varbergsnek ez a harmadik szezonja az élvonalban, korábban a negyedik ligát is megjárták, onnan építkeztek, és kapaszkodtak fel egy hosszú, Superattanban töltött időszakot követően. Egyelőre úgy tűnik, megragadhatnak itt, képesek az élcsapatokat is legyőzni.

Mint például a Djurgardent. Tavaly két mérkőzésük volt ugyebár, abból egyet nyert meg a Djurgarden, egyet pedig a Varbergs. Tette mindezt a Tele2 Arénában, mindenki meglepetésére. A meccs 3-2-re végződött, és megérdemelten nyert a kiscsapat.

A többi három találkozón már nem volt ilyen szerencséjük, mindhármat az esélyesebbnek gondolt Djurgarden húzott be.

Döntetlen a két együttes között nem jött még létre, három-egyre vezet összesítésben Kim Bergstrand gárdája.

Előző meccs eredménye
2021.11.28.Allsvenskan
djurgarden
2:3
varbergs
Allsvenskan
2021.04.25.Allsvenskan
varbergs
1:3
djurgarden
Allsvenskan
2020.12.06.Allsvenskan
djurgarden
1:0
varbergs
Allsvenskan
2020.08.05.Allsvenskan
varbergs
1:2
djurgarden
Allsvenskan
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Varbergs

A kiscsapat harmadszor próbál meg bentmaradni az élvonalban, eddig kettőből kettőt tudnak felmutatni, a céljukat tehát teljesítették. Egyszer a tizedik, egyszer pedig a tizenegyedik helyen végeztek, ez pedig most is elegendő volna nekik, úgy gondolom.

A 12. sem rossz, az is bennmaradást ér, itt áll most jelen pillanatban az együttes. Kilenc mérkőzésük egyharmadát tudták megnyerni, kétszer ikszeltek és négyszer kaptak ki eddig.

Utoljára sikerült győzniük, a Degerfors elleni mérkőzést úgy nyerték meg 2-1-re, hogy Matthewst a második félidő elején kiállították. Ekkor már Gideon Mensah góljával vezettek, de az emberelőnyét hamar kihasználta a vendégcsapat és egyenlített.

A győztes gólt a 93. percben Albin Winbo lőtte, amikor már ismét egyenlő volt a létszám a pályán.

Idegenbeli mérlegük 1-1-2, három mérkőzés óta nyeretlenek, három gólt szereztek és ötöt kaptak.

Tashreeq Matthews kiállítása miatt biztosan nem szerepelhet, sérültje viszont nincs a csapatnak.

A várható kezdőcsapat:

Andersson – Lindner, Stanisic, Zackrisson – Kunst, Boman, Le Roux, Winbo, Mensah – Johansson, Adjei

Tippelde

A Varbergs idén is a kiesés ellen fog harcolni, a Djurgarden viszont a bajnoki címért. Az a három vereség nem mutat szépen, mielőbb feledtetni kell ezt a játékosokkal.

Mondjuk egy jó győzelem segíthet ezen. És mi azt mondjuk, a három mérkőzés óta nyeretlen Varbergs nem fog tudni mit kezdeni az otthon még veretlen Djurgardennel.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.41 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.44 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.44 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső