Eibar – Valencia: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 23.
Eibar
Teljesítmény:
D D V V V
  • Estadio Ipurua Municipal
  • Június 25. 19:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Valencia
Teljesítmény:
N V D V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Rosszul kezdték a bajnokságot Albert Celades fiai, hiszen mióta folytatódott a bajnokság négy pontot gyűjtöttek a megszerezhető kilencből, de legutóbb simán verték az Osasuna gárdáját. Csakhogy a Villarreal is serényen gyűjtögeti a pontokat és a Real Sociedad is előttük jár. Utóbbi csapat mondjuk pocsék formában van, de lesz még itt harc bőven az Európa Ligáért.

Nyolc forduló van hátra, még bármi megtörténhet, talán ez az Osasuna elleni győzelem visszaterelte őket a helyes útra.

Ellenfelük pedig a kiesés elől menekülő Eibar lesz, akik nyeretlenek a folytatás óta, most sem őket tartják a meccs esélyesének.

A spanyol első osztályú bajnokság 31. fordulójában az Eibar – Valencia meccset vesszük górcső alá.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Getafe – Eibar

Nyugodtan nevezhetjük bravúrnak, hogy az Eibar pontot tudott rabolni a Coliseum Alfonso Perezből. A Getafe beragadt, pedig az egész szezonban üde színfoltot jelentettek, most viszont akadozik a gépezet.

Túlzás lenne azt állítani, hogy az Eibar jól szerepel idegenben, eddig összesen egyszer tudtak nyerni, most mégis ők álltak közelebb a sikerhez, ami erős kritika a hazaiak számára.

Pedig Etobo góljával még a Getafe szerzett vezetést, a 30. percben Angel középre lőtt labdáját segítette a kapuba.

Az első félidő lefújása előtt jött az egyenlítés, Charles öt méterről fejelhetett, nem hibázott.

A második játékrészben az eredmény nem változott, de voltak lehetőségei a vendégeknek, szereztek Bigas révén még egy gólt, de a támadó az átadás pillanatában lesen tartózkodott, így annulálták találatát.

Ez az egy pont is sokat érhet a végelszámolásnál, a mostani fordulóban pedig közvetlen üldözőjük Madridba, az éllovashoz látogat, így nagy esély van rá, hogy a kettejük közötti különbség nem fog csökkenni.

Előző 5 meccs eredménye
2020.01.04.La Liga
valencia
1:0
eibar
La Liga
2019.04.28.La Liga
valencia
0:1
eibar
La Liga
2018.12.15.La Liga
eibar
1:1
valencia
La Liga
2018.04.29.La Liga
valencia
0:0
eibar
La Liga
2017.12.16.La Liga
eibar
2:1
valencia
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Valencia – Osasuna

Egy meg nem adott Rodrigo góllal indult a meccs, ez volt a spanyol támadó második gólja az újrakezdés óta, amit les címén elvettek.

Az első játékrészben nem igazán találta magát a Valencia, írom ezt annak ellenére, hogy nagyon hamar bebiztosították a győzelmet. Azonban ezt nem csapatként érték el, kellett hozzá Goncalo Guedes zsenialitása, aki a forduló egyik legszebb találatát szerezte. A top 3-ban biztosan benne van, de élénken él még bennem Oscar Rodriguez szabadrúgásgólja…

Szóval Guedes: A fiatal portugál négy védőt szédített meg, majd a tizenhatoshoz érve elemi erővel lőtte ki a bal felső sarkot. Szépségdíjas találat volt, amit még sokszor fogunk látni év végi összefoglalókban.

A Valencia második góljában is főszerepet vállalt, ezúttal azonban cselek helyett passzolt Rodrigohoz, aki a kapuig sétált a labdával és szépen rúgta el Ruben mellett.

A második félidőre feljavult a vendégek játéka, sokkal többször próbálkoztak, mint a Valencia, a gól azonban nem jött össze, maradt a 2-0.

Összefoglalás

Az Ipuruában sem olyan fényes az Eibar mérlege, de még mindig fényévekkel jobb, mint idegenben. Ahogy a Valencia idei idegenbeli teljesítményét sem fogják kitenni a vitrinbe, három győzelmet arattak a teljes szezonban, amikor nem hazai környezetben játszottak.

Ez adhat egy kis reményt az Eibarnak, valamint az, hogy utoljára 2014-ben vitték el tőlük a három pontot. Tavaly döntetlent játszottak, azt megelőzően az Eibar nyert 2-1-re.

Guedes és Rodrigo viszont belelendült, ez a másik oldalnak jelenthet könnyebbséget.

Dacára, hogy idegenben nem teljesítenek jól, mégis ők számítanak a mérkőzés esélyeseinek, azonban úgy gondolom, hogy ez a győzelem most nem fog összejönni.

A Bilbao elleni meccsen sem az Eibar volt a favorit, mégis otthon tartott egy pontot a baszkok ellen.

Ilyen eredményre számítok most is. Stabil kiscsapat az Eibar, jelenleg lépéselőnyben a Mallorcával szemben. Ráadásul, amennyiben a szigetlakók kikapnak Madridban felszabadultabban játszhatnak Mendilibarék, ez pedig az ő malmukra hajthatja a vizet.

Kicsit támadólag lépnek fel és meglepik a Valenciát. És ha nem sikerül? Semmi gond, ugyanúgy a Mallorca előtt fognak járni.

Valószínűtlen forgatókönyv, de mi van abban az esetben, ha nyer a Mallorca a Real Madrid ellen? Pontszámban beérik az Eibart és akkor már más lesz a leányzó fekvése.

De ez tényleg egy nagyon valószínűtlen helyzet volna. Emiatt gondolom úgy, hogy meglepetés eredmény születik ezen a találkozón. Ezúttal az esélytelenebb győzelmére fogadok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső