Eintracht Frankfurt –Bayer Leverkusen: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 december 31.
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
N D V D D
  • Commerzbank-Arena
  • Január 02. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Bayer Leverkusen
Teljesítmény:
V N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai utolsó tippünk is egy Bundesliga mérkőzés lesz, véleményem szerint egy olyan, amire megéri fogadni, ez pedig az Eintracht Frankfurt – Bayer Leverkusen meccs lenne. Peter Bosz csapata volt az egyetlen, aki még veretlen volt ebben az idényben, de utolsó meccsükön elvesztették ezt a veretlenséget a Bayern Münchennel szemben. Így is örülhetnek azonban az őszi teljesítményüknek, mert sokan gondolták, hogy Kai Havertz távozásával a csapat vissza fog esni. Nem így lett, 2021-be a második helyről lépnek. Nagyon szoros a dobogó, a Bayern München és az RB Leipzig is egymás nyakán van.

Az Eintracht Frankfurt idén inkább a döntetleneket gyűjtögeti, nyolc mérkőzésük végződött így, de még így is a felsőházban tartózkodnak, ugyanis csak egyszer szenvedtek vereséget.

Izgalmas meccsre van kilátás, nem annyira biztos, hogy a bukik szerint esélyesebb Leverkusen megszerzi mindhárom pontot.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Augsburg – Eintracht Frankfurt

Gól nem esett a találkozó első félidejében, de panaszra nem volt okunk, mert láttunk szép jeleneteket. Mindkét oldalon voltak nagy lehetőségek, a Frankfurt kétszer is betalálhatott volna, de az Augsburg is kihagyott egy ordító ziccert.

Név szerint Finbogasson, aki Hasebe rossz felszabadítását kihasználva halászta el a labdát, hat méterről, fordulásból lőtt, de pont a kapu közepébe, ahol Kevin Trapp is állt, úgyhogy a hálóőr lábbal védeni tudott.

A másik oldalon egy hatalmas kapufa okozott izgalmakat, Durm a tizenhatos sarkáról csavart, de a jobboldali kapufáról kivágódott a labda. A kipattanót az ott érkező Kostic még belőhette volna, de meglepte a lehetőség, így oda lett az esély.

A félidő vége előtt még André Silva került ziccerbe, de mellé emelte a labdát.

Fordulást követően gyorsan megszerezte a vezetést a vendég Frankfurt, egy lapos beadást akart becsúszva kivágni Goeweleeuw, de pont Frambergerre lőtte rá a labdát, ami a jobbekk testéről a hálóba pattant.

A második találat pedig Ilsanker nevéhez fűződik, aki csereként állt be, és a 87. percben Zuber passzát váltotta gólra.

Nem volt könnyű szülés, de a Frankfurt összességében megérdemelten nyerte meg a bajnokit.

Előző 5 meccs eredménye
2020.03.07.Bundesliga
bayer leverkusen
4:0
eintracht frankfurt
Bundesliga
2019.10.18.Bundesliga
eintracht frankfurt
3:0
bayer leverkusen
Bundesliga
2019.05.05.Bundesliga
bayer leverkusen
6:1
eintracht frankfurt
Bundesliga
2018.12.16.Bundesliga
eintracht frankfurt
2:1
bayer leverkusen
Bundesliga
2018.04.14.Bundesliga
bayer leverkusen
4:1
eintracht frankfurt
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Bayer Leverkusen – Bayern München

Mivel aznap délután a Leipzig meglepetésre csak ikszelt, így ezen a mérkőzésen dőlt el, hogy ki tölti a karácsonyt az élen. Amennyiben Peter Bosz csapata nyer vagy ikszel, akkor ők, ha a bajorok nyernek, akkor pedig ők telelnek az első helyen.

Sokkal jobban kezdtek a hazaiak, a Bayern nem igazán tudott kibontakozni, és ez a mezőnyfölény góllá alakult, Patrick Schick nagyszerű találatával a Leverkusen szerzett vezetést. A cseh Amiri beadását kapásból bombázta Manuel Neuer kapujába.

Schicknek az első félidőben még volt egy gólja, de azt les miatt nem adták meg. Nem sokon múlt…

A címvédő továbbra sem találta az ellenszert, de a lefújás előtt Robert Lewandowski a semmiből egyenlített. Ez pedig átszakította a gátat, innentől kezdve a Bayern sokkal aktívabbá vált, sokkal jobban futballozott.

Már Serge Gnabry lövése is gólt érdemelt volna a hajrában, de azt még Hradecky védte, végül – amikor már mindenki elfogadta, hogy a meccs döntetlennel ér véget – újra lecsapott Robert Lewandowski, a 93. percben egy megpattanó lövést követően tudott gólt szerezni, így a telet a címvédő jól megszokott helyén töltheti.

Összefoglalás

Azért az látható, hogy annyira a fogadóirodák sem bíznak abban, hogy a Leverkusen nyerni tud, persze ettől még ők az esélyesebb gárda ezen a találkozón.

Könnyen lehet azonban, hogy slágereredmény születik, ugyanis a Frankfurt hat hazai mérkőzéséből egyet megnyert, ötször pedig ikszelt. Szóval, nézhetjük úgy is, hogy szinte alig tudnak nyerni, meg úgy is, hogy hazai pályán még veretlenek.

De veretlen idegenben a Leverkusen is, a legjobb idegenbeli mérleg az övék, 5 győzelem mellett 2 döntetlenjük van.

És ami a gólarányukat illeti, az is imponáló, mert 15-ször találtak be, de csak négy gólt kapott Hradecky.

Nehéz dolga lesz mindenesetre, az André Silva – Bas Dost duót sokszor dicsértem már, mellettük pedig még Kostic és Kamada is veszélyt jelenthet, de Trapp is izgulhat, ugyanis egyre jobban megérti egymást Diaby, Bailey és Schick.

Két új hiányzóval kell számolnia Peter Bosznak, Wendellről és Sinkgravenről derült ki a napokban, hogy megfertőződtek a koronavírussal, a többi sérült pedig már régebb óta nem játszhatott: A Bender fivérek, Paulinho, Aranguiz, Palacios és Arias.

Az Eintracht sérültjeire is nézzünk rá! Új sérült itt nincs, Jetro Willems, Ache és Arorere már régebb óta sérült, Sebastian Rode viszont el lesz tiltva, rá nem számíthat Adi Hutter.

Nehéz megtippelni, hogy mire számíthatunk, talán a legokosabb döntés, ha a gólok irányába indulunk el. Az utolsó öt meccsükön egyaránt 2,5-nél több gól született, volt itt 6-0 meg 4-1 is, a támadóknak akkor eléggé kijött a lépés.

A Leverkusent tartom én is esélyesnek, de inkább a gólszám, ami elnyerte a tetszésem, idegenben nagyon jól megy a gyógyszergyáriaknak, míg André Silváékban is van potenciál. A tippem: Over 2,5.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső