Eintracht Frankfurt – Hertha BSC: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2021 január 28.
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
N D N V N
  • Commerzbank-Arena
  • Január 30. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Hertha BSC
Teljesítmény:
V V D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Számomra eddig is nagy fókusz volt a Bundesligán, hiszen Gulácsi Péter, Willi Orban, Szoboszlai Dominik, Szalai Ádám és Sallai Roland is egy német első osztályú klubot erősít, de a héten újabb magyarral bővültek: Újra Dárdai Pált nevezték ki a Hertha BSC vezetőedzőjének.

Azóta kiderült, Dárdai szigorú feltételeket kapott, 16 mérkőzésen 24 pontot kell szereznie, és a kezdet nem lesz nehéz. Hétvégén Adi Hutter együtteséhez utaznak, akik ebben az idényben nem igazán tudják, milyen érzés vesztesen elhagyni a pályát, csak két együttes tudta őket legyőzni.

Nem csak „fizikálisan” vannak a gödör mélyén a berliniek (14. pozíció, gyenge forma, sok kapott, kevés lőtt gól), hanem mentálisan is, nem hiába mondta azt Dárdai, hogy most nehezebb feladatot kapott, mint 2015-ben, az első kinevezésekor. Pedig akkor egy kiesőhelyen álló csapatot vett át.

Drukkolok Dárdainak, és ezzel együtt a Herthának, valószínűleg nem is vagyok ezzel egyedül. Jöjjön az Eintracht Frankfurt – Hertha BSC meccs!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Arminia Bielefeld – Eintracht Frankfurt

Nem szokott ennyire kiszakadni a gólzsák a Frankfurtnál, pedig aztán ha van csapat, amelyik erős támadókkal rendelkezik, az Adi Hutter együttese. Ott van André Silva, Bas Dost, Daichi Kamada, Filip Kostic és most már Luka Jovic is.

Az első húsz perc kiegyenlített játékot hozott, de a 25. percben André Silva góljával a vendégek megszerezték a vezetést. Mázlis gól volt, egy rossz beadás után a hazaiak felszabadíthattak… volna, mivel Nilsson társát, Piepert találta el, így valahogy mégis a portugál előtt termett a labda, ő nem lepődött meg rajta, inkább bevágta a kapuba.

Felocsúdni sem volt ideje az újoncnak, két perc múlva Filip Kostic gondolt egyet, és jó 25 méterről tüzelt a bal alsóba.

És ha egy üzlet beindul… A 33. percben ismét André Silva volt jókor, jó helyen, a Frankfurt gyakorlatilag fél óra alatt lerendezte a meccset.

Sergio Cordova ugyan még szépített a szünet előtt, de nincs élő ember, aki azt gondolta, hogy innen felállhatnak a hazaiak.

Nem is sikerült, a fordulás még két Eintracht gólt hozott: Nilssen igazán rossz napot fogott ki, az első gólban is ludas volt, most meg egyenesen ő juttatta saját kapujába a labdát, végül pedig Luka Jovic is beköszönt, ha már pályára lépett.

Elkapta a fonalat a Frankfurt, elképesztően jól játszottak ezen a meccsen.

Előző 5 meccs eredménye
2020.09.25.Bundesliga
hertha
1:3
eintracht frankfurt
Bundesliga
2020.06.13.Bundesliga
hertha
1:4
eintracht frankfurt
Bundesliga
2020.01.09.Barátságos Mérkőzés
hertha
2:1
eintracht frankfurt
Barátságos Mérkőzés
2019.12.06.Bundesliga
eintracht frankfurt
2:2
hertha
Bundesliga
2019.04.27.Bundesliga
eintracht frankfurt
0:0
hertha
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Hertha BSC – Werder Bremen

Szintén gólgazdagra sikerült a Hertha legutóbbi meccse is, de ennek a fővárosiak nem annyira örültek. A Werder ugyanis a második félidőben lesimázta a meccset, négy gólig jutottak, szemben az egy szem Hertha góllal, így ez bizonyult Bruno Labbadia utolsó meccsének.

Nagyon csúnya szabálytalanság után született meg a Werder vezetés, Max Mittelstadt csúszott rá a tizenhatoson belül Romano Schmid bokájára, észvesztő butaság volt az amúgy tapasztalt bekk részéről. Jöhetett egy tizenegyes, amit a Herthában is megfordult Davie Selke végzett el, méghozzá tökéletesen. A bal felsőt célozta meg, oda akkor sem érhetett volna Schwolow, ha eltalálja a sarkot.

Tíz perccel később a berliniek is büntetőhöz jutottak (Mbom lökte fel hátulról Cunhát), ám a sértett Selkével ellentétben nem lőtte be a tizit, Jiri Pavlenka védett.

És ez sokba került, a 29. percben Ömer Toprak fejesével már 2-0-ra mentek a vendégek. Hiába szépített Jhon Cordoba még a félidő vége előtt, a szünetet követően a Bréma magabiztossá tette győzelmét.

A harmadik gól Leonardo Bittencourt nevéhez fűződik, a kegyelemdöfést pedig Joshua Sargent vitte be, hatalmas bombájával alakult ki a 4-1-es végeredmény.

Összefoglalás

Ha van valami, ami miatt ez nem egy országos egyes, az Dárdai Pál személye. Nem szeretném piedesztálra emelni, csak azért, mert magyar, de tény és való, hogy a Hertha akkora fejlődésen ment át az irányítása alatt, hogy csak na. Kiesőjelölt csapatból később egy EL-t megjárt gárdává vált, a játékosok tűzbe mentek volna érte.

Azt a pénzösszeget sosem kapta meg, mint utódai, pedig lehet, hogy előrébb járna a csapat, ha bizalmat szavaznak neki. De, amikor baj van, ő jön és megpróbál segíteni, mert neki – és ezt nem én mondtam – ez nem csak egy ugródeszka, neki ez a klub az élete.

Egy hét nem hosszú idő, ez alatt nem lehet csodát tenni. Arra viszont elegendő lehet, hogy a játékosokkal elhitesse, hogy jobbak ők, mint amit a pályán mutatnak. A régi-új edző is azt nyilatkozta, hogy az egot és a rossz mentalitást kell száműzni először, aztán pedig meg kell a játékosoknak tanítani, hogy milyen címer szerepel a mezükön, mert az a lényeg.

Utóbbi öt meccsükből kettőt nyert a Frankfut (az utolsó két meccsüket), egy végződött a berliniek sikerével, és kétszer nem tudták eldönteni, ki a jobb.

Alapból hajlok a hazai győzelemre, hiszen nagyon jó formában vannak Silváék, Dárdai személye ellenére kénytelen vagyok az eszemre hallgatni.

De az is jó megoldás lehet, ha a gólok számát tippeljük meg. Szerintem a Hertha is kapuba fog találni (Cordoba, Cunha, Piatek), az meg szinte biztos, hogy a Frankfurt gólt, gólokat szerez. Így az over 2,5 remek opció lehet a nap utolsó meccsére.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső