Eintracht Frankfurt – VfL Bochum: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 28.
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
D V V D D
  • Deutsche Bank Park
  • Március 31. 20:30
Nézd élőben itt:
Joker8
VfL Bochum
Teljesítmény:
N N V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ma este még a válogatottak körül forog minden a fociban, de számunkra a lényeg tegnap megvolt már… Magyarország 3-0-ra győzte le Bulgáriát, a mai napon egy összefoglalóval érkezünk. Mi pedig nem foglalkozunk a ma esti meccsekkel, egyből visszatérünk a klubfocihoz. Kellett egy kis szünet, hogy összeszedjük magunkat, az utolsó hét nem úgy sikerült, ahogy azt vártam volna. Talán ez, valamint a válogatott szünetben jövő sikerélmények miatt új erőre fogunk kapni.

Németországban indítunk ma, Eintracht Frankfurt – VfL Bochum mérkőzést rendeznek a Bundesligában. Alapjáraton sima hazainak mondanám, csakhogy a Frankfurt olyan szinten van mélyen, hogy még ez a Bochum is veszélyes lehet rájuk. A sportfogadás mindenható szakértői nem így látják, az Unibetnél 1.57 a hazai siker, 4.20 a döntetlen, 5.75 a vendégsiker.

Eintracht Frankfurt

Egyelőre a Frankfurt keretének több tagja is a válogatottal készül, esetleg épp utazik vissza klubcsapatába. Ettől függetlenül a pénteki bajnoki mérkőzésről már lehet beszélni. Van is miről. Az Eintracht ugyanis mély gödörbe került, aminek következtében elveszíthetik a nemzetközi kupaszereplést érő hatodik helyüket is. Nem mellesleg a Bajnokok Ligájából is kiestek.

Nem túlzás azt állítani, hogy Oliver Glasner munkája most már veszélyben, a német edző utoljára a Brémát verte 2-0-ra még februárban, azóta viszont négyszer kaptak ki (a Napoli ellen kétszer, a Leipzig és az Union Berlin ellen), valamint kétszer ikszeltek (Wolfsburg, Stuttgart).

A válogatott szünetben a kissé tartalékos együttes játszott egy edzőmeccset, az ellenfél a másodosztályú Greuther Fürth volt, őket sem sikerült legyőzni, de ez különösebben senkit nem mozgatott meg.

A gárda a bajnokságban most a hatodik, viszont a Wolfsburg és a Leverkusen, valamint a Mainz is ott a nyakukban. Előbbi két pontra, utóbbi kettő három-három pontra van csak lemaradva.

Hazai pályán 7-2-3-as mérlegük van, itt legalább mostanában is viszonylag jól megy a játék.

Almamy Touré és Jesper Lindström továbbra is sérültek, Tuta pedig eltiltott, ő az Union elleni vereség alkalmával kapta meg az ötödik sárga lapját.

A várható kezdőcsapat:

Trapp – Hasebe, Smolcic, Ndicka – Knauff, Rode, Sow, Max – Kamada, Götze – Kolo Muani

Egymás elleni meccsek:

Azt gondolhatnánk a tabella alapján, hogy a Frankfurt legyűri a Bochumot, de ez idén nem történt meg. Októberben, tehát mikor a Frankfurtnak már azért sokkal jobban ment, 3-0-ra kaptak ki a kiesés elől menekülő együttestől.

Nem ez volt a közelmúlt egyetlen veresége, tavaly szintén kikaptak a Bochum ellen idegenben. Viszont hazai pályán győzni tudtak…

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.08.Bundesliga
vfl bochum
3:0
eintracht frankfurt
Bundesliga
2022.03.13.Bundesliga
eintracht frankfurt
2:1
vfl bochum
Bundesliga
2021.10.24.Bundesliga
vfl bochum
2:0
eintracht frankfurt
Bundesliga
2013.09.25.Német Kupa
eintracht frankfurt
2:0
vfl bochum
Német Kupa
2012.03.30.Bundesliga 2
eintracht frankfurt
3:0
vfl bochum
Bundesliga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

VfL Bochum

Szépen menekül Thomas Leitsch csapata a kiesés elől, a Bochum már nincs is kiesőhelyen. Jelenleg. Ez hamar megváltozhat, annyi azonban biztos, ha ki is kapnak, és a mögöttük levők mind nyernek, akkor sem kerülnek ismételten a piros vonal alá. A Bochum legutóbbi két mérkőzését megnyerte, előbb a Köln, majd a Leipzig ellen. Mindkettő bravúr, nyilván a Szoboszlaiékkal szemben aratott 1-0 nagyobb siker. A győztes gólt Erhan Masovic szerezte.

A szezon legtöbb vereségét ugyan ők szenvedték, mégis sikerülhet még így is a bennmaradás. Mérlegük 8-1-16, idegenben viszont csak 2-0-11. Ez azért nem túl izmos…

A védelem két fontos tagja nem szerepelhet a meccsen, Cristian Gamboa sérült, Danilo Soares eltiltott.

A várható kezdőcsapat:

Riemann – Stafylidis, Ordets, Masovic, Heintz – Osterhage, Losilla, Stöger – Asano – Antwi-Adjei, Hofmann

Tippelde

Az egyikük elég mélyen van, a másik viszont most kezd magára találni. Mégsem mondanám, hogy a Bochum az esélyes a meccsen. Oliver Glasnerék kettőzött erővel kell, hogy menjenek előre, mert tényleg lemaradnak az első hat helyről.

Hazai környezetben jól megy nekik, a Bochumnak kevésbé. Gálára nem számítok, de hazai sikerre azért igen.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.61 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.58 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.57 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső