Eintracht Frankfurt – West Ham United: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 május 02.
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
N D V N V
  • Deutsche Bank Park
  • Május 05. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
West Ham United
Teljesítmény:
V V V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem túl szerencsés az Eintracht Frankfurt sorsolása, hiszen ők még ma este a Bayer Leverkusen ellen pályára lépnek a német bajnokságban. Nem túl fair, hiszen három nappal később meg hazai pályán fogadják a West Ham Unitedot, a tét pedig nem kicsi: Az Európa-liga fináléja.

Mégis, már most írunk erről a találkozóról, noha ilyet nem igazán szoktunk tenni. Történhet ma este sok dolog, ami a csütörtöki találkozót is befolyásolhatja. Ígérem, ha ilyen lesz, frissíteni fogjuk ezt a cikket. Azonban azt gondolom, hogy Oliver Glasner ezt a Leverkusen elleni meccset el fogja engedni. Ahogy elengedte például a Marseille a Lyon elleni rangadót. Akik ugye a Feyenoordot fogadják majd csütörtökön az EKL-ben, és ott is a döntő a tét.

Szóval, valami ilyesmit sejtünk, és nem gondolnánk, hogy tévedünk. a BuLi-t a Frankfurt elengedi.

A másik oldalon ott a West Ham, akik egész jó szezont futottak, ám most, az idény végén kezdenek szétesni. Sorozatban három vereségnél, négy nyeretlen meccsnél tartanak, mintha a fizikai fáradtság mellett mentálisan is szétestek volna David Moyesék.

A Lyon elleni negyeddöntő a példa rá, hogy idegenben is lehet nyerni, hogy lényegében vert helyzetből is lehet fordítani. De a Frankfurt ellen is képesek lesznek erre? Az Arsenal elleni mérkőzés alapján nem.

Az Eintracht Frankfurt – West Ham United mérkőzéssel folytatjuk.

Az odavágó

Azt azért nem lehet mondani, hogy az Eintracht Frankfurt jó formában lenne, mostanában csak egyszer tudott nyerni, de az az egy a Barca ellen történt, azzal jutottak be a legjobb négy közé. Láthatóan Glasnerék komolyan veszik az Európa-ligát, a West Ham United ellen kevesebb, mint egy percre volt szükségük a gólhoz. Rafael Borre leginkább azért van játszatva, hogy gólokat szerezzen, ezúttal azonban fantaszikusan pontos labdát varázsolt Ansgar Knauff fejére, akit a télen igazoltak le kölcsönben a Borussia Dortmundtól. Eleinte a középpályás nem nagyon jutott szerephez, de fokozatosan bejátszotta magát a kezdőbe. A Barca ellen is sikerült gólt szereznie, és most is a hálóba talált fejjel.

Az egyenlítésre húsz perccel később került sor, de mielőtt azt a szituációt felidéznénk, említsük meg, hogy Jarrod Bowen révén kapufáig is eljutottak a hazaiak, a támadó lapos lövésébe Kevin Trapp is egy ici-picikét hozzáért, emiatt maradt ki Bowen kísérlete.

Szóval, a 21. perc eseménye, egy jobboldali szögletet íveltek középre, amire Kurt Zouma ért oda, a védő lefejelt labdájára pontosan érkezett Michail Antonio és Declan Rice is, végül előbbi sodorta a gólvonal mögé a játékszert. Trapp még ugyan kihúzta a labdát a kapuból, de az egyértelműen áthaladt a gólvonalon.

Az első félidőben még egyszer helyzetbe került Knauff, kísérlete azonban ezúttal fölé szállt.

Az 54. percben jártunk, amikor a Frankfurt másodszor is vezetést szerzett, ezúttal a szerencse is melléjük szegődött. Egy formás támadás volt kibontakozóban, sőt Djibril Sow révén helyzetbe is kerültek. A középpályás lapos kísérletét Alphonse Areola még ki tudta ütni, ám pont Daichi Kamada elé, akinek annyi dolga volt, hogy az üres kapuba passzoljon.

A folytatásban több gólt nem láthatott a kilátogató közönség, de kapufából jutott mindkét csapatnak. Előbb a csereként pályára lépő Said Benrahma csavarása akadt be majdnem, majd a másik oldalon Daichi Kamada lövése jött ki a baloldali lécről. Itt azért hálás lehet a kapus Craig Dawsonnak, akin irányt változtatott a labda.

A mérkőzés legszebb jelenete a hosszabbításban jött, amikor Cresswell beadását Jarrod Bowen ollózva húzta kapura, Trapp verve volt, de a felsőlécről a gólvonal elé pattant a játékszer, és így a védők tisztáztak.

Nincs lefutva még ez a meccs, de kétségtelen, hogy a West Hamtől többre lesz szükség.

Eintracht Frankfurt

Ahogy mondtam, a Frankfurt ma este játszik bajnoki mérkőzést, nem is értem, miért nem lehetett előbbre hozni, vagy épp elhalasztani a meccset. Míg a West Hamnek négy nap áll rendelkezésére, addig a Frankfurtnak csak három. Ami inkább kettő…

Még mindig azt várom a ma esti mérkőzéstől, hogy Glasner erősen rotáljon, szüksége van a játékosoknak a pihenésre, valamint azt sem kockáztathatja meg a mester, hogy valamelyik alapjátékosa kiessen.

A Bundesliga idei szezonjának már amúgy is mindegy, a Frankfurt csak a tizedik helyen van, nem is nagyon van arra esély, hogy sokkal előrébb jussanak.

Hazai környezetben az utolsó tíz meccsükből kilencet nem tudtak megnyerni, félelmetes, mennyire nem megy nekik a Deutsche Bank Parkban. Az EL-ben itt ikszeltek a Betis csapatával – hosszabbítást követően -, valamint a Barcelona sem tudott nyerni, az a meccs is 1-1 lett.

Nagyon durva, hogy 2022-ben csak a VfL Bochumot tudták otthon megverni… Mai állás szerint Diant Ramaj az egyetlen játékos, aki nem állhat a mester rendelkezésére, és ezt Glasner szeretné is fenntartani. A hírek szerint egyébként nem rotál az osztrák, amin én meg vagyok döbbenve, a szezon ezen szakaszában már nagyon kell a játékosoknak a pihenés.

Most vagy én tévedek, vagy azok az újságírók, akik szerint a lehető legerősebb csapatával lépnek pályára a Leverkusen ellen. Én hajlamos vagyok hinni a külföldi forrásoknak.

A várható kezdőcsapat:

Trapp – Hinteregger, Tuta, N’Dicka – Knauff, Sow, Jakic, Kostic – Lindström, Kamada – Borre

Előző meccs eredménye
2022.04.28.Európa-liga
west ham
1:2
eintracht frankfurt
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

West Ham United

Ahogy sejtettük, a West Ham United nem bírt az Arsenal csapatával, a vasárnapi meccsek közül ez volt talán a legbiztosabbnak tűnő. Moyesék szerencséjére a Wolves megint kikapott, így nem érték be őket Bruno Lage-ék, maradtak a hetedik helyen. De előbb vagy utóbb a Wolves is nyerni fog…

Távolodik az Európa-liga is, jelen állás szerint tehát a skót menedzser is mindent az Európa-ligának rendelt alá. Korábban a Sevillát és a Lyont verték, idegenben is remekeltek ellenük – bár a spanyolok ellen kikaptak -, tehát ezúttal is gondolhatják, hogy majd a Frankfurt otthonában megnyerik maguknak a fináléba jutást.

Sorozatban három vereségnél tartanak, ez nyilván elég rossz előjel rájuk nézve, idegenben utolsó öt meccsükből csak egyet, az Olympique Lyon ellenit zárták sikerrel. A többit vereséggel.

A Lyon ellen sem adtunk nekik sok esélyt, valahogy most is így vagyunk ezzel.

Az együttesnél, amennyiben sérült van, az fix, hogy a védelem tagjaiból kerül ki, most Ben Johnson sérült meg, csatlakozott Angelo Ogbonnához.

Ez azt jelenti, hogy Vladimir Coufal kerül a jobbhátvéd pozíciójába, esetleg megint 3-5-2-re vált Moyes. Mivel kell nekik a győzelem, ez könnyedén lehetséges, de mi egy konzervatívabb kezdőt gondolunk ezúttal.

A várható kezdőcsapat:

Areola – Coufal, Dawson, Zouma, Cresswell – Soucek, Rice – Bowen, Lanzini, Fornals – Antonio

Tippelde

Igazából egyik csapat sincs jó formában. Alig-alig nyerik meg a meccseiket, de abban biztosak lehetünk, hogy csütörtökön mindent bele fognak adni, mert erre tettek fel mindent. Arra, hogy döntőbe jussanak.

A Frankfurt kapuját nem könnyű bevenni, viszont nem is lehetetlen. Sem otthon, sem idegenben. Minden attól függ, hogy az első negyedóra-húsz perc hogy alakul a csapatoknak. Szerintünk végül a West Ham United fog döntőbe kerülni. Könnyen lehet, hogy hosszabbításra kerül sor, tehát fölényes győzelmet nem várunk tőlük.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.90 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.85 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.85 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső