Sirius – Mjallby: Fogadási Tippek és Allsvenskan Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 július 29.
Sirius
Teljesítmény:
V N D N V
  • Studenternas IP
  • Július 31. 15:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Mjallby
Teljesítmény:
N D V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A svédektől nem egy rangadóval köszönünk el, hanem két középcsapat mérkőzésével. Amely nem feltétlenül mozgatja meg az embereket, ebben biztos vagyok, sokan csak legyintenek a Sirius – Mjallby mérkőzésre. De emlékeim szerint, amikor a Mjallbyra fogadtunk, még nem buktunk… Persze, ez semmit sem jelent. Ha ez így működne, felvennék egy rakás hitelt, és megpakolnám ezt a meccset…

Mindketten a középmezőnyben foglalnak helyet, a Mjallby van előrébb, szorosan mögöttük a Sirius, a különbség most két pont, tehát egy hazai sikert követően a két gárda helyet cserélne.

Nem csak ez hajtja a Siriust, hanem az is, hogy három hónappal ezelőtt a Mjallby tönkreverte a Siriust. Itt a revans ideje.

A fogadóirodák szerint igen, itt van, szerintük ők nyerhetnek, mi viszont azért nem vagyunk ebben annyira biztosak. Nincs rossz formában a Mjallby, igaz, túlságosan jóban sem.

Közben a Sirius nagyjából ugyanúgy áll az utolsó pár meccs alapján.

Érdekes találkozóra van kilátás, ahol nem feltétlenül a gólok fognak dominálni, ám egy meccs úgy is lehet izgalmas és jó, ha nem esik túl sok gól rajta.

Köszönjük az Allsvenskannak is, hogy az ínséges időkben eledelt nyújtottak nekünk, és azt tudom elmondani, amit az Eliteseriennél is mondtunk: Jövőre újra jövünk!

Sirius

Három jó meccs után kapott ki újra a Sirius, de szerintem ezzel számoltak ők is. Miután a Göteborgtól otthon kaptak ki, megverték a Norrköpinget, ikszeltek a Kalmarral, majd a Degerfors következett, és a Sirius sima győzelmet aratott.

A hétvégén viszont a Malmöhöz látogattak. A Bajnokok Ligájából nagy meglepetésre kieső együttessel szemben nem volt esélyük, hiába gyengélkednek, hiába vannak hatalmas problémák a csapatnál, itt nem hibáztak.

Persze a vereség valahol megmagyarázható. Widgrent 1-0-s hazai vezetésnél kiállították, még fel sem ocsúdtak a piros lapból a vendégek, Zeidan már gólt is szerzett. Egy tizenegyesnek köszönhetően, melyet Filip Rogic értékesített, visszahozták a reményt, de két perccel később a Malmö eldöntötte a mérkőzést.

A Sirius most a 9. helyet foglalja el a bajnokságban, mivel az Elfsobrg és a Norrköping is gyatra futballt mutatott be az utóbbi hetekben, mindkettőt meg tudták előzni.

Most 6-3-6-os a mérlegük, tehát azért gyakran veszítenek, mérkőzéseik majd felén vesztesen hagyják el a pályát. Viszont nézhetjük úgy is, hogy mérkőzéseik majd felét megnyerik… Félig tele a pohár…

Hazai pályán jobbak, négy mérkőzést nyertek meg, nem ikszeltek még és kettőt buktak el.

Kevés gól van a meccseiken, hiszen 8 lőtt góljuk van és 6 kapott, az over/under aránya 3:3.

Denis Widgren a piros lapja miatt nem léphet pályára, míg August Ahlin, Andreas Murbeck és Patrick Nwadike sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Nilsson – Bjorkström, Da Graca, Mathisen – Bjarnason, Stensson, Roche, Rogic, Karlsson – Lagemyr, Kouakou

Egymás elleni meccsek:

Tényleg nehéz mérkőzés vár ránk, nem lesz könnyű kitalálni, melyikük lehet jobb. Az egymás elleni meccsek sem tudnak kapaszkodót nyújtani, mivel oda-vissza ütik és vágják egymást a felek. Idén áprilisban a Mjallby simán nyert, annak a meccsnek 3-0 lett az eredménye. A tavalyi bajnokságban viszont mindkétszere a Sirius győzedelmeskedett, egyszer 2-1-re, egyszer pedig 3-2-re.

A legutóbbi öt meccsük mérlege két Mjallby-siker, két Sirius-győzelem és egy döntetlen. Szóval nem tűnik könnyűnek…

Gólok tekintetében is nagyon szétszórtak az együttesek, hol szétszedik egymást, hol pedig óvatosan állnak a másikhoz.

A Sirius otthonában is ugyanez a mérleg, az első osztályban is szoros meccseket játszottak, meg a másodosztályban is. 2009-ben volt egy 4-1, azt leszámítva mindig kifejezetten szoros meccseket játszottak…

Előző 5 meccs eredménye
2022.04.20.Allsvenskan
mjallby
3:0
sirius
Allsvenskan
2021.11.06.Allsvenskan
mjallby
2:3
sirius
Allsvenskan
2021.07.04.Allsvenskan
sirius
2:1
mjallby
Allsvenskan
2020.11.23.Allsvenskan
sirius
0:1
mjallby
Allsvenskan
2020.08.06.Allsvenskan
mjallby
1:1
sirius
Allsvenskan
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Mjallby

Legutóbb szóba került a Mjallby, mikor a Degerfors elleni meccsre készültek. Mit ne mondjak, nagyon meredek meccs volt hazai szempontból. Az első félidő alatt képtelenek voltak a – most már – sereghajtó védelmével bármit is kezdeni, de a másodikban tíz perc elteltével emberelőnybe kerültek. Dörzsölhette mindenki a tenyerét, aki a hazai győzelemre fogadott, ám a hajrában mégis a Degerfors rúgott gólt.

Mikor már kezdtem lemondani a győzelemről, Nwankwo és Persson találataival három perc alatt fordítottak, és végül megnyerték a meccset, de nem hiszem, hogy nagy dicséretet kaptak a mestertől a mérkőzést követően.

Fentebb már mondtam, hogy a Mjallby is középcsapat, épp a Siriust előzik, tehát a nyolcadik helyen állnak. Két ponttal jobbak, mint hétvégi ellenfelük, 6-5-4-es a mérlegük, az utolsó öt meccsen kétszer nyertek, kétszer ikszeltek és egyszer kaptak ki.

Nem lehet elhallgatni a tényt, hogy idegenben gyengék és gólszegények, hiszen 4:7-es a gólkülönbségük, miközben két mérkőzésüket nyerték meg, kettőn ikszeltek és háromszor kikaptak. Az utolsó öt mérkőzés alkalmával egyszer tudtak győzni.

Az over/under arány itt még vészesebb, a Mjallby összes mérkőzése két és fél gól alatt végződött.

Talán nem olyan számottevő hiányzó Marcus Wörts, de ő biztosan nem léphet pályára. A Degerfors ellen öt perccel pályára lépése után sárgát kapott, emiatt eltiltását fogja majd letölteni.

A várható kezdőcsapat:

Brolin – Eile, Moros Gracia, Kricak – Stahl, Gustafson, Gustavsson, Rosengren, Persson – Nwankwo, Moro

Tippelde

Már az első gondolatom is az volt, hogy itt minden lehet, csak gólgazdag meccs nem, és mire a cikk végére értem, ez teljes bizonyosságot nyert nálam.

Támadásban egyik csapat sem erős, a Mjallby mérlegét ti is láttátok, adja magát, hogy ez egy under 2,5-es meccs lesz. Mellette – aki bátrabb – megpróbálhatja a döntetlen eredményt is, benne van ebben a találkozóban egy 0-0 vagy egy 1-1 is.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.75 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.75 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.75 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső