Espanyol – Real Betis: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2022 január 20.
Espanyol
Teljesítmény:
D V V N N
  • RCDE Stadium
  • Január 21. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Real Betis
Teljesítmény:
N N D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És újra itt. Tegnap nyolc mérkőzéssel érkeztünk, a terv pedig mára sem változott. Az angol átigazolási hírek/pletykák rovat is jön, de valószínűleg csak a jövő hét folyamán folytatódik, egyszerűen annyi a tipp, hogy az felemészti a napokat, és nem marad idő arra, hogy jól, összeszedetten tárjam elétek a Premier League igazolásait. Egy salátát meg mégsem akarok elétek rakni.

Szóval, tippek, tippek és tippek minden mennyiségben. És kezdetnek a La Ligából hoztam egy találkozót, az Espanyol – Real Betis mérkőzést. Mindketten magasan a tudásuk felett teljesítenek, vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy az elvárások felett. Az Espanyol újonc létére bárki számára veszélyes lehet – főleg, ha az RCDE Stadionban van a meccs -, míg a Betis épp a dobogó legalsó fokáért harcol. Egyelőre sikeres az akció, de azért még sok van hátra, és hát olyan csapatok vannak mögöttük, mint a címvédő Atletico Madrid, az egyre jobbá és jobbá váló FC Barcelona, vagy a mindig veszélyes Real Sociedad.

Szóval, hibázni nem nagyon lehet, mert azt az üldözők két szempillantás alatt ki fogják használni.

És tegyük hozzá, nagyon sokan ott hagyták már a fogukat Barcelonában…

Espanyol

Őrületes meccsen vannak túl a hazaiak, akik tegnap előtt a Cadiz együtteséhez látogattak. A kiesés elől menekülő kiscsapat közel állt a győzelemhez, végül azonban be kellett érnie egy ponttal. Az Espanyol Manu Morlanes góljával szerzett vezetést korán, amit a másodikban Álvaro Negredo egyenlített ki. Az érdekes dolgok aztán a hosszabbításban jöttek, ugyanis Alejo a 91. percben már a Cadizt juttatta előnyhöz, végül Raúl de Tomás, az Espanyol legeredményesebb játékosa a 95. percben döntetlenre mentette az állást. Két gól a hosszabbításban…

Megszokhattuk, hogy a barcelonaiak idegenben gyengélkednek, viszont hazai pályán nem ez a jellemző rájuk. Hat alkalommal nyertek, kétszer ikszeltek és két vereségük van, 15 rúgott góljukra az ellenfelek 9-cel válaszoltak.

Legutóbb viszont épp kikaptak, meglepetésre az Elche vitte el az otthonukból a három pontot, 2-1-re nyertek Piattiék.

Keidi Bare és Adriá Pedrosa letöltötték az eltiltásukat, és rögtön vissza fognak térni a kezdőbe. Leandro Cabrera viszont épp a Cadiz ellen szedte össze az ötödiket, így rá nem számíthat majd Vicente Moreno.

David Lopez kapott már pár percet a múltkori bajnokin, azonban lehet, hogy egy teljes meccshez még kevés lenne, Yangel Herrera pedig az egyetlen sérültje a keretnek.

A várható kezdőcsapat:

D. Lopez – Vidal, Gómez, Calero, Pedrosa – Embarba, Darder, Morlanes, Puado – Morón, RDT

Egymás elleni meccsek:

Az örökmérleg alapján azt gondolhatnánk, hogy a mérkőzés esélyese az Espanyol, hiszen hatszor több győzelmet tudhatnak magukénak, mint a Betis. 18-szor nyertek, a döntetlenek száma pedig ugyancsak 18. A Betis 12-szer nyert, de Manuel Pellegriniék a közelmúltban nem voltak olyan jók, mint mostanában.

Az ősz folyamán a sevillaiak otthonában léptek egymás ellen pályára, a csata nem hozott győztest, 2-2 lett a végeredmény.

Előző 5 meccs eredménye
2021.09.19.La Liga
real betis
2:2
espanyol
La Liga
2020.06.25.La Liga
real betis
1:0
espanyol
La Liga
2019.12.15.La Liga
espanyol
2:2
real betis
La Liga
2019.04.29.La Liga
real betis
1:1
espanyol
La Liga
2019.01.30.Spanyol Kupa
real betis
3:1
espanyol
Spanyol Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Real Betis

Még mindig meglepő a tudat, hogy Manuel Pellegriniék így összekapták magukat. Közben meg mégsem, mert közel két éve mondogatom azt, hogy a Betis együttese jóval többre hivatott, mint az alsóházban tengődni.

A csapat kedden valóságos vérengzést hajtott végre, már az első félidőben lerendezték a Deportivo Alaves elleni találkozót, már akkor 3-0-ra vezettek. Ezt a második félidőben még egy találattal megtoldották, így lett a vége 4-0.

A csapat ezzel véget vetett egy három mérkőzésen át tartó nyeretlenségi sorozatnak, és őrzi harmadik helyét.

Idegenben kifejezetten jók, öt meccset nyertek, kettő lett iksz és háromszor kaptak ki.

Martin Montoya és Paul Akouokou biztosan kimaradnak sérülés miatt, Marc Bartra és az ikonikus Joaquin játékára van esély.

A várható kezdőcsapat:

Silva – Bellerin, Bartra, González, Moreno – Rodriguez, Carvalho – Fekir, Canales, Juanmi – B. Iglesias

Tippelde

Fekszik mindkét együttesnek a mostani felállás, az Espanyol otthon, a Betis idegenben erősebb. Nem is gondolnánk, hogy majd játszanak egy unalmas 0-0-t. A bukik a Betis győzelmét tartják valószínűbbnek, de szerintünk ezúttal ott a meglepetés a levegőben. Viszont a gólok számát ez nem érinti.

Elnézve a statisztikát és a két csapat erősségeit, bolondok lennénk, ha nem fogadnánk meg a két és fél gól feletti eredményt, no meg azt, hogy mindketten a kapuba találnak.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.65 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.64 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.64 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső