Espanyol – Valencia: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 május 13.
Espanyol
Teljesítmény:
V D V V V
  • RCDE Stadium
  • Május 14. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Valencia
Teljesítmény:
V D D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Két csalódott, rossz formában levő együttes néz farkasszemet a La Liga utolsó előtti fordulójában. Az Espanyol – Valencia mérkőzés igazából nem dönt már semmiről, viszont nekünk ez a találkozó érdekes lehet.

Az Espanyol újoncként került fel az élvonalba, miután egy gyenge szezon után kiestek. Nem sokat várakoztak a másodosztályban, jöttek egyből vissza, és maradnak is. Az első kieső már megvan, tegnap a Levante hiába állt sorfalat a Real Madridnak – amiért amúgy jár a főhajtás -, a bajnok nem kegyelmezett, tartalékosabb kezdővel is hatot vágtak a valenciai együttesnek. Keresünk még két kiesőt, illetve még az élbolyban is vannak nyitott kérdések, viszont a középmezőnyben nincs miről beszélni. A csapataink pedig ott vannak.

A szezon végére mindkét csapat elfáradt, jó ideje nem tudnak nyerni, most, egymás ellen meg lehet szakítani a gyenge sorozatot.

Nem tudni egyelőre, melyikük járhat sikerrel, hiszen tényleg nem megy nekik a játék. A Valencia a kupadöntő környékére készült el teljesen az erejével, és a Real Betis elleni vereség óta sem találják magukat.

A fogadóirodák úgy gondolják, ez a találkozó egy ikszes meccs. Egyet tudunk velük érteni, mivel nincs tét, a játékosok széthajtották magukat, nem várható nagy iram. Aztán meglátjuk, lehet, találunk valamilyen infómorzsácskát, ami ennek ellenkezőjét támasztja majd alá.

Espanyol

Jól gondoltuk, hogy az idegenben pocsékul játszó Espanyol nem tud majd nyerni az Alaves otthonában sem. Be is jött a tippünk, egy góllal bizonyult jobbnak a vitóriai kiscsapat. Nekik még van lehetőségük a bent maradás kiharcolására, az Espanyolnak ilyen gondjai nincsenek. Formabeli problémák vannak, az együttes a szezon végére nagyon elhagyta magát, ez a mostani volt az ötödik meccs, amit nem tudtak megnyerni. Négyszer kaptak ki (Atletico Madrid, Rayo Vallecano, Real Madrid, Alaves), egyszer ikszeltek (Osasuna).

A tegnapelőtt rendezett mérkőzésen részükről RDT talált be. Ha már szóba került a támadó, említsük meg, hogy a nyáron biztosan távozni fog. A válogatottban is helyét kiérdemlő támadó több nagycsapat figyelmét is felkeltette, az Arsenal erősen érdeklődött iránta, de mostanában arról is van szó, hogy visszatér nevelőegyesületébe, miután a Real Madrid sem Mariano Diazzal, sem pedig Luka Joviccsal nincs megelégedve. Második számú támadó lenne Karim Benzema mögött, szerintem RDT-ben ennél több van, minthogy a kispadon üldögéljen általában.

Otthon 9-5-4-es mérlegük van utolsó öt meccsükből hármat megnyertek, egyszer ikszeltek, egyszer pedig kikaptak. A tabella 13. helyét foglalják el, még hárman előzhetik meg őket, de ők is léphetnek feljebb, ha sikerül győzniük. Sok jelentősége ennek nincs.

A hétvégi találkozón nem léphet pályára az a Yangel Herrera, akit az Alaves ellen kiállított a játékvezető, valamint Keidi Bare sérült még.

A várható kezdőcsapat:

Lopez – Vidal, Calero, Gomez, Cabrera – Vidal, Melendo, Vilhena, Darder, Puado – De Tomas

Egymás elleni meccsek:

Kiegyenlített a mérleg az utóbbi időben, hiszen öt meccs alapján két találkozót az Espanyol nyert, kettőt a Valencia, egy pedig döntetlennel végződött. Az ősszel kisebb meglepetésre a barcelonaiak a Mestallában tudtak diadalmaskodni. Nem mondhatnánk, hogy Raúl de Tomásék nagy eredményeket értek volna el idegeben, konkrétan ez volt az egyetlen győzelmük távol a saját pályájuktól.

2-1-re tudtak nyerni szilveszter napján, a hazaiaktól a védő, Omar Alderete, a vendégektől Raúl de Tomás és Javi Puado találtak be. A vendégek öt perc alatt fordították meg az állást, a 83. és a 88. percben.

Az RCDE Stadionban is nagyon vegyes a kép. Nyereget a Valencia, nyereget az Espanyol. Konkrétan három meccset a Turia-partiak nyertek meg, kettőt meg a hazai csapat.

Előző 5 meccs eredménye
2021.12.31.La Liga
valencia
1:2
espanyol
La Liga
2020.07.16.La Liga
valencia
1:0
espanyol
La Liga
2019.11.02.La Liga
espanyol
1:2
valencia
La Liga
2019.02.17.La Liga
valencia
0:0
espanyol
La Liga
2018.08.26.La Liga
espanyol
2:0
valencia
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Valencia

Hasonlóan az Espanyolhoz, a Turia-partiak is totálisan megzavarodtak, szétestek. A csapat idestova másfél hónapja egy meccset sem tudott megnyerni a bajnokságban. A kupadöntőt is elvesztették a Real Betisszel szemben, és ezzel oda lett a lehetőség, hogy jövőre elindulhassanak az Európa-ligában. Hiába lesz a Betis ötödik valószínűleg, a helyet így a tabella hatodik helyezettje kapja meg, nem pedig a kupa második helyezettje.

Kicsit úgy tűnik, mintha már nem is nagyon érdekelné Pepe Bordalas csapatát a hátralévő pár meccs, amit meg lehet érteni. Ha lépnek is feljebb, az semmit nem ér, két forduló alatt még több csapat is megelőzheti őket. Itt az a nagy gond, hogy a Valenciának kellett volna az EL-indulás, így nagyon sok pénztől estek el. Lehet, hogy alapjaiban véve befolyásolja majd a kupadöntő a következő szezont is.

Legutóbb otthon, a Mestallában kaptak ki 3-0-ra, a Betis ezúttal nem ismert kegyelmet, és a rendes játékidőben – mondjuk nem is lett volna hosszabbítás – nagyon elkalapálták a gyengén focizó hazaiakat.

A csapat idegenbeli mérlege 5-6-7, utolsó öt meccsükön egyet nyertek, az Elche ellen. Emellett háromszor szereztek pontot, egyszer kikaptak.

Ha jól tudom, egyedül Gabriel Paulista fog hiányozni, a bekknek ugyan lesz helyettese, de jelenléte nagyon fontos lett volna a Valenciának.

A várható kezdőcsapat:

Mamardashvili – Correia, Alderete, Diakhaby, Vazquez – Soler, Racic, Moriba, Gil – Guedes, Gomez

Tippelde

Érdekes találkozó lesz ez, azt hiszem. Egyikük sincs jó formában, motivációja szintén nincs egyiküknek sem. Mégis jó meccset sejtek, ahol küzdést és gólokat is láthatunk. Nem lennénk meglepve, ha a nyeretlenségi sorozata egyik csapatnál sem érne véget.

Ergo úgy gondoljuk, hogy akár döntetlen is lehet a meccsből, ezen kívül megfogadjuk azt is, hogy mindkét csapat a hálóba talál.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 3.36 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 3.33 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 3.33 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső