Everton – Brentford: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2022 május 13.
Everton
Teljesítmény:
D N N V D
  • Goodison Park
  • Május 15. 17:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Brentford
Teljesítmény:
N V D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az Everton idegenben képtelen jó teljesítményt nyújtani, könnyű három ponttól szabadították meg saját magukat legutóbb. A kieső Watfordot sem tudták megverni, így továbbra is veszélyben vannak. Ám ha ezúttal nyernek, akkor biztonságos helyre kerülhetnek. Egy fokkal biztonságosabba, így pontosabb. Frank Lampard együttesétől mindenki többet várt, de féltávnál már láttuk, hogy ez a szezon pusztán arról fog szólni, hogy a csapat bent marad-e a Premier League-ben vagy sem…

Jelen állás szerint bent, de még hátra van – számukra – három meccs. A legrosszabb helyzetben a Leeds United van, őket követi a Burnley, mivel nekik még három találkozójuk van, egy fokkal jobb a szituációjuk.

A Brentfordnak már nem kell izgulnia. Első szezonjuk az élvonalban, és egy hullámvölgyet leszámítva rendkívül stabilan teljesítettek. Thomas Frank menedzser ütőképes csapatot állított össze, és nem győzzük dicsérni Christian Eriksent, aki vállalta, hogy a nyári EB után visszatér a pályára. Bátor, de kockázatos döntés. Viszont remekül focizik a srác még mindig, azonnal húzóembere lett a Brentfordnak. És a méheket világszerte megismerték és megkedvelték. Mi is köztük vagyunk, és örülünk, hogy jövőre is találkozhatunk velük.

Az a helyzet, hogy a vendégeknek nem kell a pont. A hazaiaknak meg nagyon. Még egy nagy hajrá fog kelleni Godfrey-éktól. Következzen az Everton – Brentford találkozó!

Everton

Nem hittük volna, hogy három körrel a vége előtt majd úgy írunk az Evertonról, mint kiesőjelöltről. Oké, a három lehetséges kieső közül ők állnak a legjobban, de nem nyugodhatnak még meg. 36 pontjuk van, jó formában vannak, két pont az előnyük a Burnley – Leeds kettőssel szemben, és mindkét csapatnak nehéz meccse lesz, az egyik a Tottenhamhez látogat, a másik pedig a Brightont fogadja. Talán az Everton van most a legkönnyebb helyzetben azzal, hogy a Brentford érkezik a Goodison Parkba. És nem, nem azért, mert a Brentford egy gyenge csapat. Épp ellenkezőleg.

De nekik már annyira nem kell a pont, míg a másik kettőnek azért akad még miért küzdeni.

A liverpooliak az elmúlt öt mérkőzésükből kettőt meg tudtak nyerni, a Chelsea-t és a Leicester is elverték, legutóbbi meccsükön azonban csalódást okoztak. A Watford otthonába látogattak, és annak ellenére gondoltunk vendégsikerre, hogy az Everton idén egyszerűen katasztrofálisan nyomja a Goodison Parktól távol. Meg hát a Watford már kiesett… Nem számított semmi, csak egy pontot szedtek be. Lehet, hogy ez az egy pont is számítani fog…

Otthon sokkal jobbak, mérlegük átfordult negatívból pozitívba, 8-2-7-tel állnak, négy meccse veretlenek.

Ben Godfrey és Donny van de Beek akár keretbe is kerülhetnek, viszont Fabian Delph megsérült legutóbb, Nathan Patterson, Yerry Mina és Andros Townsend szintén nem játszhat.

Ez egy kicsit átszabja Frank Lampard kezdőjét, középen valószínűleg Doucouré és Allan fognak játszani, hátul pedig marad a háromvédős rendszer Keane, Holgate és Coleman szereplésével.

A várható kezdőcsapat:

Pickford – Coleman, Keane, Holgate – Iwobi, Doucouré, Allan, Mykolenko – Gordon, Richarlison, Gray

Egymás elleni meccsek:

A két együttes nem tekint vissza nagy múltra. Általában, ha a Brentfordról írunk megemlítjük, hogy a csapat most először szerepel az élvonalban, így sok csapattal nem találkozhattak, csak úgy, ha a Ligakupában vagy az FA Kupában összesorsolták őket. Nos, az Everton ellen ez egyszer történt meg korábban, még anno 2010-ben az akkor még a League One-ban, vagyis a harmadosztályban szereplő méhek tizenegyesek után győzték le az élvonalban vitézkedő liverpooliakat.

Az idei szezonban megtriplázták meccseik számát, a bajnokság mellett az FA Kupában szintén találkoztak. A bajnokit a Brentford otthonában rendezték, a kupameccset pedig a Goodison Parkban. Míg a PL-találkozójukat 1-0-ra – Ivan Toney tizenegyesével – a Brentford nyerte, addig a kupában nagyon nyertek Frank Lampard tanítványai. A meccs eredménye 4-1 lett, betalált Yerry Mina, Richarlison, Marcus Holgate és Andros Townsend is, a vendégektől újfent Toney volt eredményes.

Előző meccs eredménye
2022.02.05.FA Kupa
everton
4:1
brentford
FA Kupa
2021.11.28.Premier League
brentford
1:0
everton
Premier League
2010.09.21.Angol Ligakupa
brentford
4:3
everton
Angol Ligakupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Brentford

Nekünk az egyik legkellemesebb csalódás a Brentford szereplése volt idén. Azért jó lenne, ha nem arra a sorsra jutnának, mint tavaly a Sheffield United vagy idén a Leeds United… Tudjátok, a másodéves betegség…

Ivan Toney-ék a hajrában elkezdték ismét gyűjteni a pontokat, ebben nagy szerepe volt Franknak, Eriksennek és amúgy en bloc az egész csapatnak. Mehetnek még feljebb, de véleményem szerint ők inkább már csak élvezni szeretnék a focit.

A 13. helyen állnak, lehetnek még akár 9.-ek is, és gondolom, azért győzelemre törekednek majd az Everton elleni meccsükön is, de nem fogják széthajtani magukat.

Vendégségben azért voltak jó meccseik, összességében nézve sem rossz ez a mérleg egy újonchoz képest. Ötször nyertek, négyszer ikszeltek, kilenc alkalommal kikaptak.

Itt is vannak sérültek, Zanka, Saman Ghoddos, Ethan Pinnock és Frank Onyeka biztosan nem játszhat, Sergi Canos közelít a visszatéréshez.

Nem lesz változás a múltheti kezdőjükhőz képest, az a csapat bevált, 3-0-ra verték a Southamptont Pontus Jansson, Yoane Wissa és Kristoffer Ajer góljaival.

A várható kezdőcsapat:

Raya – Ajer, Jansson, Sörensen, Henry – Jensen, Nörgaard, Eriksen – Mbeumo, Toney, Wissa

Tippelde

Az otthon jobban játszó Evertonnak a motivációja is nagyobb, emiatt tartják őket esélyesebbnek a fogadóirodák tippmesterei. Meg úgy általában mindenki más is. Mi is hajlunk fel, de azért a Brentfordot kár lenne lebecsülni még most is.

Kicsit biztonsági játék, amit csinálunk, de fontosabb a győzelem: Úgy gondoljuk, mindkét csapat be fog találni majd a másik kapujába.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.81 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.81 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.81 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső