Everton – Nottingham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 17.
Everton
Teljesítmény:
V V N N V
  • Goodison Park
  • Augusztus 20. 16:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Nottingham Forest
Teljesítmény:
N V D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Frank Lampard csapata az elmúlt egy évben sok kellemetlen helyzetbe keverte bele magát, és az idei idénykezdésük is ide került. Két mérkőzés, két vereség, kiesőhely. Nem kell aggódni, még van hátra 36 forduló, de ismerjük ezt az Evertont, bármikor képesek rá, hogy fokozzák a problémáikat. Ennek az egész lejtmenetnek most kéne megálljt parancsolniuk, de az nem lesz könnyű, mert a – véleményünk szerint – nagyon masszív Nottingham Forest érkezik a Goodison Parkba.

A Nottingham, amely két évtizedet várt arra, hogy ismét Premier League-csapatnak mondhassa el magát, a Nottingham, amely a múlt héten megszerezte az első győzelmét. És a Nottingham, amelyik százmillió euróért igazolt a nyáron. Nem elhanyagolható tény.

Ilyen költésekről és erősítésekről csak álmodnak az Evertonnál, tudvalevő, hogy ott gondok vannak (vagy voltak) a pénzügyekkel. És látszik a nyári átigazolási szezonban mutatott teljesítményükön, hogy jelentős javulás nem várható.

A bukmékereknek nem számít, hogy az Everton hogyan kezdett, az sem, hogy a Forest a múlt héten a West Hamet győzte le, még mindig inkább hazai győzelmet várnak. 1.90 a hazai győzelem szorzója, 4-szeres a vendégeké, és ott a döntetlen, amit 3.60 környékén „árulnak”.

Ez alapján egy harcos, de kemény meccs várható, ahol az Evertonnak kéne nyerni. Nem vagyunk meggyőzve arról, hogy ez tényleg így is lesz.

Következzen az Everton – Nottingham Forest mérkőzés!

Everton

Épp az imént beszéltünk az Everton utolsó meccséről, csak nem az ő szemszögükből néztük a dolgokat, hanem a birminghamiekéből. Szóval jöjjön egy kis ismétlés. Frank Lampard csapata eddig nulla pontot szerzett a bajnokságban, kaptak három gólt, és csak egyet rúgtak. Nem valószínű, hogy más lesz majd ez az idény, mint a tavalyi. És mivel az újoncok láthatóan nem rosszak, még a kieséstől is tarthatnak majd.

A Chelsea elleni meccsen azért a lehetőségeik megvoltak, és a Villa ellen is egy góllal indítottak, Anthony Gordon találatát viszont nem adták meg, mert a fiatal játékos lesen volt. Ezután nem sokkal Jordan Pickford nem tudta hárítani Danny Ings közeli lövését, ami nem is csoda, nagy erővel küldte kapura a labdát a támadó, vezetett a hazai csapat.

Az első félidő egyébként sok lehetőséget nem hozott, jobb volt ebből a tekintetből a második. Itt már mindkét csapat előtt bőven volt gólszerzési esély, de sokáig egyikük sem tudott vele élni. A 86. percben még nehezebb helyzetbe kerültek Coadyék, mivel Watkins és Buendía az egész védelmüket hülyére vette, kipasszolták őket, és belőtték a második góljukat. Egy percre rá ugyan szépítettek Lucas Digne öngóljával, de az egyenlítés már nem jött össze.

Az Evertonnál továbbra is gondot okoz, hogy ki lőjön gólt. Nincs már Richarlison, Dominic Calvert-Lewin lényegében már másfél éve kisebb megszakításokkal sérült. Rondon nem veszélyes, Gray szintén, Gordonban lehet bízni, no meg a kezdetekben Andros Townsend is betalálgatott, mostanra azok a gólok is elvesztek.

A védelmük teljesen átalakult, Coady és Tarkowski érkeztek, szerintem ezáltal erősebbek lettek, de ez az eredményeken még nem látszik.

Eddig sem volt kevés sérültje Lampardnak, hiszen Calvert-Lewin mellett Ben Godfrey, André Gomes, Yerry Mina és Andros Townsend sem léphetett pályára. És most Abdoulaye Doucouré is kiesett, az Aston Villával vívott mérkőzés elején kellett lecserélni őt.

A nemrég szerződtetett Amadou Onana bekerülhet a kezdőbe, a hétvégén csereként már játszott, Rúben Vinagre viszont még nem, és most sem várható, hogy kezdeni fog.

A várható kezdőcsapat:

Pickford – Holgate, Coady, Tarkowski – Patterson, Onana, Iwobi, Mykolenko – McNeil, Gordon, Gray

Egymás elleni meccsek:

Az az igazság, hogy nagyon szívesen megosztom veletek, hogy a két csapat a múltban milyen eredményeket játszott, de a fogadásunkhoz nagyon kevés közük lesz ezeknek. Huszonhárom évvel ezelőtt mérkőztek meg utoljára, vannak olyan játékosok a keretekben, akik akkor még meg sem születtek. Tehát sejthetitek, hogy ezekből az eredményekből most nem tudunk hasznos és informatív cuccot nyerni.

Szóval tessék, itt van az elmúlt öt meccsük eredménye, böngészgessétek, de azt mondom, ezekből infót ne várjatok.

Előző 5 meccs eredménye
2008.07.25.Barátságos Mérkőzés
nottingham
1:1
everton
Barátságos Mérkőzés
1999.01.30.Premier League
everton
0:1
nottingham
Premier League
1998.09.08.Premier League
nottingham
0:2
everton
Premier League
1997.02.01.Premier League
everton
2:0
nottingham
Premier League
1996.10.28.Premier League
nottingham
0:1
everton
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Nottingham Forest

Megszületett az első győzelem a hétvégén, a Nottingham 23 év után tudott meccset nyerni a Premier League-ben. Az első meccsüket a Newcastle ellen nagyon simán veszítették el, a szarkák lejátszották őket a pályáról. Most sem számíthattak könnyű meccsre, és nem is volt könnyű, de a győzelem az övék lett.

A West Ham elleni találkozót egyetlen gól döntötte el, amit Taiwo Awoniyi szerzett. Azért itt is megdolgozták a Forest védelmét és Dean Henderson kapust is, egy alkalommal egy 16 méteres csavarást ütött oldalra a Manchestertől kölcsönkapott kapuvédő, majd Harry Toffolo mentett az érkező Jarrod Bowen elől.

Egész kiegyenlített volt a mérkőzés, mindkét kapu veszélyben forgott, aztán Said Benrahma a 34. percben higgadtan váltott gólra egy helyzetet. Csakhogy a Forest játékosai arra panaszkodtak, hogy a találatot szabálytalanság előzte meg. Visszanézték, és kiderült, valóban, Mickail Antonio nemes egyszerűséggel felöklelte az ellenfelét, miközben a labda méterekkel arrébb volt.

Akadt szabályos gól is a lefújás előtt, ahogy mondtam, Taiwo Awoniyi szerezte, és rengeteg malac kellett ehhez a találathoz, ide-oda pattogott egy eltört lövés, a nigériai csatár meg belebotlott a játékszerbe.

A második félidőben a Nottingham is rúgott egy gólt, amit nem adtak meg, Brennan Johnson találata nem ért, mivel előtte leshelyzet alakult ki. Az érdekes eseteknek ezzel még nem volt vége, egyrészt a WHU kétszer is úgy találta el a felsőlécet, hogy a labda a gólvonalon pattant le, másrészt mivel McKenna kezezése után a West Ham tizenegyest rúghatott. Declan Rice állt oda, de nem tudta átejteni Dean Hendersont, maradt az 1-0.

Azt szokták mondani, hogy jó csapatnak szerencséje van. Ha ez igaz, akkor a Nottingham egy nagyon jó csapat…

Azt hiszem, ez a legerősebb kezdő, amit Cooper ki tud állítani, így nem fog változtatni. Két sérült van, Omar Richards, valamint Ryan Yates.

A várható kezdőcsapat:

Henderson – Worrall, Niakhaté, McKenna – Williams, O’Brien, Mangala, Toffolo – Lingard – Johnson, Awoniyi

Tippelde

Rengeteg szerencse kellett ahhoz, hogy a Nottingham nyerni tudjon. Kidolgozott akciójuk nem sok volt, egyelőre azt látom, hogy ott is akadoznak a dolgok, ha támadásról van szó. Ugyanez a helyzet az Evertonnál.

Nehéz, feszült és szoros mérkőzésre számítok, ahol egyetlen találat dönthet. Két és fél gól alatti eredményre fogadunk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
QuickWin
Oddsok: 1.84 Bónusz: 35,000Ft
Spinanga
Oddsok: 1.81 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.81 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső