FC Minsk – Neman Grodno: Fogadási Tippek és Vysshaya Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 11.
FC Minsk
Teljesítmény:
D V N V V
  • FC Minsk Stadion
  • Május 15. 17:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Neman Grodno
Teljesítmény:
V V N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Most komolyan, mi folyik a Vysshayában? A nyolcadik fordulóban több olyan eredmény is született, ami finoman szólva is meglepő. Ezek után pedig tényleg egyre nehezebb az egyszeri fogadó dolga, nem könnyítik meg a csapatok a dolgunkat. Az FC Minsk – Neman Grodno meccset próbáljuk most megtippelni.

Mi történt az előző fordulóban?

Az FC Minsk háza táján ugyebár nem igazán mennek jól a dolgok, így a Gorodeya – FC Minsk találkozónak a hazaiak voltak az esélyesei. Ennek ellenére a Minsk kezdett aktívabban és ez a dominancia az egész mérkőzésen látszódott. Nem mondhatni, hogy meglepetésre, a vezetést is megszerezték a piros mezes vendégek. Kvascsinszkijt találta meg Gribovski egy jó labdával, a csatár pedig egy az egyben maradt a hazaiak kapusával. Nem hibázott.

Még az első félidőben sikerült azonban az egyenlítés a Gorodeyának: Hazai szögletet követően Sajcsics érkezett és a hálóba fejelt.

Arra számítottam, hogy a Gorodeya fogja irányítani a mérkőzést, de az FC Minsk ismét keresztbe tett az elképzeléseimnek, ahogy azt már megszokhattam ettől a csapattól. Bár igazán veszélyes helyzetük nem volt, de folyamatosan támadtak, a hazaiak elvétve jutottak el a kapuig. Több gól azonban nem született, valahol igazságos eredmény született, de akkor sem lehettek volna meglepődve a hazaiak, ha végül az egy pont is kicsúszik a kezük közül. A döntetlenre rászolgált az FC Minsk, aki folytatja a hektikus teljesítményét.

Előző 5 meccs eredménye
2020.03.14.Barátságos Mérkőzés
minsk
1:1
neman grodno
Barátságos Mérkőzés
2019.10.25.Vysshaya League
neman grodno
1:0
minsk
Vysshaya League
2019.06.14.Vysshaya League
minsk
2:1
neman grodno
Vysshaya League
2018.11.24.Vysshaya League
minsk
1:2
neman grodno
Vysshaya League
2018.06.30.Vysshaya League
neman grodno
2:2
minsk
Vysshaya League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A másik oldalon egy remek mérkőzést játszott a Neman Grodno az újonc Rukh Brest ellen. A vendégek eddig azzal tűntek ki a mezőnyből, hogy rendkívül stabil a védekezésük, de a gólszerzéssel hadilábon állnak. Hát, utóbbira most rácáfoltak és ennek a Neman itta meg a levét.

Négy perc kellett a Rukhnak, hogy megszerezzék a vezetést, Vasiljev éles szögből talált a kapuba. Ha nagyon szigorúan nézzük, kicsit azért benne volt a gólban Dudar, abból a szögből nem igazán illik gólt kapni.

A következő gólra sem kellett sokat várni, tíz perccel később Grecsiko egy kiugratást követően elhúzta Dudar mellett a labdát és könnyedén a hálóba passzolt, 0-2.

A félidőt ezzel az eredménnyel zárták a csapatok, és nem nagyon bízhattak a hazai drukkerek abban, hogy csapatuk megfordítja a meccset, a Rukh rendkívül céltudatosan futballozott és megérdemelten vezetett.

Aki mégis bízott a fordításban, annak csalódnia kellett, hiszen az 56. percben már három volt közte, Sedko egy tizenegyest váltott gólra. A Rukh Brest az egész szezonban összesen 3 gólt rúgott, most pedig 56 perc kellett ehhez a teljesítményhez.

A mérkőzés legszebb jelenete mégis a hazaiakhoz fűződik, név szerint Kadimyanhoz, aki a 68. percben akkora gólt rúgott a Rukh kapujába, hogy talán még az ellenfél is pacsizni akart vele. A 16-os sarkán kapta a labdát, bal lábára cselezett és bal lábbal iszonyatos erővel bombázott a kapu jobb felső sarkába.

A Neman hiába akart és küzdött, ennél közelebb kerülni már nem tudott a Rukhoz, sőt… A 89. percben újra három gól volt a két csapat közötti különbség, köszönhetően Andronicnak, aki szintén egy szépségdíjas gólt rúgott, hasonló szögből.

Kadimyan még a végén fejjel szépített, ezzel megszerezte saját maga 6. gólját, a Neman pedig 4-2-re kikapott.

A csapatok

Na igen, most van bajban az ember, ugyanis egyik csapat sem hoz annyira meggyőző teljesítményt, hogy egyértelmű esélyese legyen a találkozónak. A Minsknél mintha pénzfeldobással döntenék el, hogy is futballozzanak az adott meccsen, a Neman pedig egyértelműen gödörbe került, immáron csak egy hely választja el őket a kiesést jelentő 15. pozíciójától, de azt a Smolevichi stabilan őrzi.

Egyedül Kadimyan formája biztató valamelyest.

A Minsknél több gólt (16-ot) senki nem kapott ebben a szezonban, még a mezőny két leggyengébbje sem.

Hazai pályán a Minsk egy győzelmet tud felmutatni, a másik minski csapat, a Dinamo csapatát verték. A Neman viszont még nyeretlen idegenben, 1 döntetlen és 3 vereségük van, ez nem túl jó jel számukra.

Közös meccseik eredményeit böngészve sem leszünk okosabbak, a fiúk igyekeznek jól összezavarni bennünket. Az utolsó, Minskben lejátszott bajnoki meccsen sikerült nyerni a hazaiaknak, viszont a Neman sokszor tréfálta meg őket az FC Minsk Stadionban.

Lehetséges, hogy a Neman ismét borsot tör a hazaik orra alá, de a Minsk meg bármikor képes kiugró eredményre. Ha mindenképp meg kell tippelni a mérkőzés kimenetelét, akkor a döntetlen mellett tenném le a voksom, de az is nagyon valószínű, hogy 2,5 gólnál több lesz ezen a mérkőzésen. Tippem: 2-2.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső