Ferencváros – Mezőkövesd: Fogadási Tippek és NB1 Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 06.
Ferencváros
Teljesítmény:
V D D N V
  • Groupama Arena
  • November 08. 17:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Mezőkövesd
Teljesítmény:
D N V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szerdán még Juventus, vasárnap már Mezőkövesd. Vissza az NB1-be, ahol továbbra is úgy vezet a Fradi, hogy egy meccsel kevesebbet játszott, mint legfőbb riválisa, a második helyen álló MOL Fehérvár FC. A Fradi a Bajnokok Ligájában egyelőre jól szerepel, mondom ezt annak ellenére, hogy a Juventus és a Barca ellen kilenc gólt kaptak. Legyünk őszinték magunkhoz: Más szint. De a Dinamo Kijev elleni pontszerzés bravúros, kis szerencsével még a harmadik hely is meglehet. Közben a bajnokságra is oda kell figyelni, hiszen gyanítom, hogy jövőre is a BL-ben szeretnének szerepelni.

A Mezőkövesd viszont… Hát, ők csehül állnak. A tavalyi szezon meglepetéscsapata idén eddig nem sokat mutatott, utoljára szeptember közepén (majdnem két hónapja!) nyertek bajnoki meccset.

A hétvégén lett volna lehetőségük, majdnem az egész mérkőzésen emberelőnyben lehettek, de azt sem sikerült kihasználni.

A Ferencváros – Mezőkövesd bajnoki meccsről fogunk beszélgetni.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

MOL Fehérvár FC – Ferencváros

Bevallom őszintén, nem olyan meccset láttam, mint amilyet vártam. Azt vártam, hogy a Fradi bár nehezen, de le tudja győzni a Videotont. És lám, a Vidi sokkal jobban játszott, sokkal jobban akart, az eredménye pedig meglett, egy pontot otthon tudott tartani és véleményem szerint közelebb is álltak a győzelemhez. Az első fél órában a Fradi Rockov kapus közelébe sem szagolt, a Vidi viszont parádés akciókat vezetett. A gól ugyan nem jött össze, de volt fantázia, elképzelés, akarás a támadásokban, ezt pedig a hazai közönség is látta és tetszett nekik, amit láttak.

Az viszont nem tetszett, hogy szinte a semmiből a Fradi meg tudta szerezni a vezetést. Egy beívelt szabadrúgásnál ugyanis lemaradtak Somáliáról, aki a kapu jobb oldalába bólintotta a bogyót. Hidegzuhany, ez nem volt benne a meccsben.

A második félidőben még nagyobb sebességi fokozatra kapcsoltak a hazaiak, aminek egy gól lett az eredménye: Boli rántotta magával a tizenhatoson belülre betörő Funsho Bamgboyét, a játékvezető pedig – jogosan – a sípjába fújt.

Nikolics nem nagyon szokott tizenegyest hibázni, most sem tette meg ezt a szívességet.

A meccs végén még mindkét fél előtt adódott gólszerzési lehetőség, a kapusok viszont lehúzták a rolót, maradt az 1-1, aminek a Fradi örülhetett jobban.

Előző 5 meccs eredménye
2020.06.27.OTP Bank Liga
ferencváros
1:0
mezőkövesd
OTP Bank Liga
2020.05.17.Barátságos Mérkőzés
ferencváros
0:1
mezőkövesd
Barátságos Mérkőzés
2020.02.22.OTP Bank Liga
mezőkövesd
3:0
ferencváros
OTP Bank Liga
2019.11.02.OTP Bank Liga
ferencváros
1:1
mezőkövesd
OTP Bank Liga
2019.04.13.OTP Bank Liga
mezőkövesd
1:2
ferencváros
OTP Bank Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Budapest Honvéd – Mezőkövesd

Nem ez volt a játékosok életének legjobb meccse, az biztos. Nem volt jó találkozó, sem az iram, sem a játék nem nyűgözött le senkit. A Mezőkövesd borzasztó formában van, a Kispest eddig nem tudott összeállni, ráadásul őket is megtizedelte a koronavírus, így olyan játékosok hiányoztak, mint Gazdag vagy épp Balogh Norbert. Bódog Tamás sem lehetett ott a kispadon, ő is gyógyulófélben van. Mielőbbi gyógyulást mindegyiküknek!

Visszatérve a meccsre, az első félidő talán egyetlen momentuma, amit ki kell emelni az Tamás Krisztián durvasága. Biztos, hogy nem így akarta, de becsúszó szerelése elkésett, és telibe találta Dino Besirovic sípcsontját. Talppal, nyújtott lábbal, nagyon csúnya szabálytalanság volt. Nem is csoda, hogy azonnal villant a piros lap, ez pedig az én tippem sikerességének mondott egy pápá-t.

Az emberelőnyt nagyon hosszú ideig nem tudta kihasználni a Kövesd, de még csak helyzetet sem tudtak kialakítani Tomas Tujvel kapuja előtt, így a félidőben 0-0-val vonultak be az öltözőbe.

Egy ideig a második félidőben sem ment, aztán a 61. percben Berecz Zsombor kapott remek kiugratást, a kifutó Tujvel mellett pedig el tudta lőni a játékszert, így vezetett a Mezőkövesd.

És az emberhátrány ellenére a Honvéd nem adta fel, úgy érezték, legalább egy egyenlítő találat a lábukban van. És milyen igazuk volt! Egy szabálytalanság után ugyanis tizenegyeshez jutottak, amit Hidi Patrik gólra váltott.

Nagyon rossz meccs volt, ahol a Honvéd nagy eredményt ért el, hiába a sereghajtóval játszott, le a kalappal, amiért majdnem egész meccsen emberhátrányban játszva is sikerült otthon tartani egy pontot.

Kuttor pedig nagy gondban van, mert már egy ilyen meccset sem képesek megnyerni…

Összefoglalás

Mit is lehetne mondani? Az első játszik az utolsóval, országos egyes. Egyet is értek ezzel a gondolattal, de egy dolgot ne felejtsünk: A Fradi heti szinten két meccset játszik, Rebrovnak előbb-utóbb el kell kezdenie rotálni. Eddig a legjobbak a BL-ben és a bajnokságban is játszottak, Tokmac volt az egyetlen, aki néha padra ült, de Boli, Somália, Haratin, Dibusz általában pályán voltak.

A Vidi ellen Tokmac és Sigér pihent, most azt gondolom, hogy mások fognak, nem a legjobb csapatával fog kiállni a Fradi.

Ez pedig esély lehet a Kövesdnek, mert a legjobb Fradit nem tudnák legyőzni, de egy tartalékos és/vagy fáradt csapatnál lehet esélyük. Nem sok, de lehet.

A Groupamában egyébként nem igazán megy a matyóföldieknek, tétmeccsen ott még nem sikerült megverni a Ferencvárost.

A bajok fokozódnak, egy esetleges vereség után pedig Kuttor Attila kispadja is megremeghet, hiába a bizalom, az előbb vagy utóbb el fog fogyni.

Magam részéről hazai sikert várok, még úgy is, hogy valószínű, egy tartalékos Fradit fogunk látni. De az a tartalékos csapat még így is egy kört ver a Kövesdre. Mondom, nem biztos, csak valószínű. Az Over 2,5 is jó lehetőség lehet, ezt se vessétek el.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső