Fiorentina – Crotone: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 január 20.
Fiorentina
Teljesítmény:
V V N V D
  • Artemio Franchi
  • Január 23. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Crotone
Teljesítmény:
N V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Olasz meccseinket két olyan csapat meccsével zárjuk, akik eléggé hátul helyezkednek el az idei tabellán. A Crotone ugyan fölényesen nyerte utolsó mérkőzését, de attól még ők maradtak a sereghajtók, viszont már csak egy győzelemnyire van a bentmaradást érő helyek egyike. Szóval van remény, van miért harcolni továbbra is.

A Fiorentina viszont hatalmas zakóba szaladt bele, a Napoli minden frusztrációját a violák ellen töltötte ki, ennek az eredménye pedig egy 6-0-s vereség lett, esélyük nem volt Vlahovicéknak.

Ezek után milyen eredményt várunk a Fiorentina – Crotone meccstől? Hamarosan kifejtem, de az tuti, hogy veszélyes meccs fogadási szempontból, mindkét csapat nagyon hektikusan futballozik, a Crotone ilyen mértékű sikerét szerintem senki nem látta előre, ahogy ezt az óriási Fiorentinára mért csapást sem.

Vessük bele magunkat a mérkőzésbe, aztán meglátjuk, mire jutunk!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Napoli – Atalanta

Nagyon jó szorzóval adták az over 2,5-et a fogadóirodák, mi is erre fogadtunk és szerencsére jött is az eredmény. Ahhoz kötöttem az eredményt, hogy Insigne talán végre megrázza magát, ez is megtörtént, illetve újra a pályára léphetett Dries Mertens.

A találkozót már az első félidőben eldöntötték a nápolyiak, 4-0-val vonultak szünetre a felek. Az ötödik perc hozta az első gólt, Hirving Lozano passza Petagnát találta meg, a csatár visszagurított az ötösről Lorenzo Insigne elé, a szélső pedig higgadtan kilőtte a jobb alsót.

Fél órán keresztül aztán nem esett gól (a Fiorentina kis híján egyenlített, de egy kapufával megúszták a hazaiak), aztán a 36. percben Demme megduplázta a hazaiak előnyét. Sőt, két perccel később Hirving Lozano góljával már három volt a különbség, a lefújás előtt pedig Piotr Zielinski is feliratkozott a góllövők közé. Demme, Lozano és Zielinski góljai kilenc perc alatt estek, ezzel pedig le is lehetett volna fújni a meccset, esély sem volt arra, hogy a violák innen fel tudtak volna állni. Nem is tudtak, még két gólt kaptak a második félidőben.

Insigne tizenegyesből duplázta meg a góljai számát, végül a hosszabbításban a csereként beálló Matteo Politano lőtt két szép csel után.

Hiába volt ott Vlahovic, Callejón és Ribery is a pályán, a vendégeknek semmi sansza nem volt az egész találkozón.

Előző meccs eredménye
2018.03.31.Serie A
fiorentina
2:0
crotone
Serie A
2017.10.29.Serie A
crotone
2:1
fiorentina
Serie A
2017.03.19.Serie A
crotone
0:1
fiorentina
Serie A
2016.10.26.Serie A
fiorentina
1:1
crotone
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Crotone – Benevento

Meglepő győzelem lett a vége a két újonc találkozásának. Filippo Inzaghi csapata a középmezőnybe tartozik, míg a Crotone tökutolsóként várta a meccset. És hiába nyújtott jobb teljesítményt az első félidőben a vendég gárda, mégis kétgólos hátránnyal várták a folytatást.

Az ötödik percben szerezték meg a vezetést a hazaiak, Pereira beadását Kamil Glik a saját kapujába csúsztatta. Nem ez volt az utolsó hibája a lengyel védőnek, de arról majd később.

Lapadula, Sau és Roberto Insigne próbálkozott a túloldalon, de vagy nem tudták átjátszani Cordazt, vagy a védelem segített be a kapusnak.

Jött a második Crotone gól a 29. percben, egy Benevento szöglet után rohanták le a vendégeket, végül kellett egy kis szerencse Simy góljához, a gólpasszt ugyanis a menteni igyekvő Gliktől kapta.

Az egész találkozó legszebb jelenete Hetemaj és Cordaz csatája volt, előbbi lőtt félollózva (van ilyen szó egyáltalán? Mindegy, biztosan értitek, mire gondolok), Cordaz pedig épp elérte még a labdát és szögletre mentett. Gólt érdemelt volna a középpályás lövése.

A második félidő elejét is megnyomták a hazaiak, az 54. percben Simy duplázott (nagy labdát kapott Riviere-től a nigériai), az utolsó Crotone találat pedig Vulic nevéhez fűződik, gyönyörűen tekert a bal alsóba a hazaiak középpályása.

A Beneventonak még sikerült szépítenie, de több már nem maradt az Inzaghi legénységben. A gólszerző egyébként Iago Falque volt.

Ekkora különbséget nem láttam a két csapat között, sőt én meg voltam győződve arról, hogy a Benevento legalább egy pontra jó lesz. Csak hát a helyzetek kimaradtak és Glik hibái megpecsételték csapata sorsát.

Összefoglalás

Nem is tudom, mit mondjak. Mindkét eredményen meglepődtem, nem is a találkozók kimenetelén, hanem azon, hogy mennyire simán győztek, illetve veszítettek a felek. Nehéz lesz egy ilyen K.O.-ból felállni a Fiorentinának, de a sereghajtó ellen azért látok rá esélyt.

A Crotone valószínűtlen győzelméről a Spezia jut eszembe, akik a Napoli legyőzése után a Sampdoria ellen játszottak, és szentül meg voltam arról győződve, hogy még egyszer nem tudnak bravúrt elérni. Aztán Claudio Ranieri együttese is fejet hajtott az újonc előtt…

Benne van, hogy a Crotone idegenben is nyerhet, totálisan háromesélyesnek látom ezt a meccset, de azért ne feledjük, hogy Simyék még egyszer sem nyertek idegenben. Lőtt góljaik száma sem biztató, nyolcszor találtak a hálóba.

Eddig négyszer találkozott ez a két csapat, kétszer nyert a Fiorentina, egyszer a Crotone, egyszer pedig ikszeltek.

A Fiorentina az Artemio Franchiban nem a sokgólos meccsekről híres, és most sem számítok sok gólra. Ez talán a legbiztosabb fogadás, amit erre a meccsre tenni lehet, így nem is megyek tovább, az under 2,5 mellett voksolok, és remélem, hogy az élet majd engem igazol.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső