Freiburg – Werder Bremen: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 15.
Freiburg
Teljesítmény:
V V D N N
  • Schwarzwald-Stadion
  • Október 17. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Werder Bremen
Teljesítmény:
N N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Van itt még izgalmas Bundesliga meccs a szombati játéknapról, mégpedig Sallai Roland csapatának meccse. A tavaly majdnem kipottyanó Werder Bremen totálisan kétarcú csapat, hol nagyon jól játszanak, hol bűnrosszul. Átmenet nincs.

A Freiburg – Werder Bremen meccsel kezdjük a mai napot, remélhetőleg ma sikerül öt tippet is írnom nektek, mostanság kicsit sűrűk a hétköznapok. De igyekszem.

Szóval, a Freiburg eddig négy pontot szerzett három forduló alatt, legyőzte az újonc Stuttgartot, ikszelt hazai pályán a Wolfsburggal és egy nagy zakót hozott haza Dortmundból. A Werder pedig az első fordulóban nagyon kikapott a Herthától, azóta viszont begyűjtöttek két diadalt is, szóval nem teljesen egyértelmű, ki is fog nyerni ezen a találkozón.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Borussia Dortmund – Freiburg

A válogatottban is mesés teljesítményt nyújtott a norvég csodacsatár, Erling Braut Haaland, de mielőtt a nemzeti mezt felhúzta volna magára, még alakított a Dortmundban is. Az ő és Gio Reyna zsenijének köszönhetően a Dortmund simán lépett át a Freiburg csapatán. Sallai Roland csapatának momentumai sem voltak, így hiába szeretnék az ő teljesítményükről írni, egyszerűen elhomályosítja az, hogy a sárga-feketék mit műveltek ezen a mérkőzésen.

Az első játékrészben ugyan csak egy gól esett, de már itt látszott a két csapat közötti tudáskülönbség. A 33. percben Gio Reyna kiugratását Haaland rúgta el a kapus mellett.

A hazaiaknak 7 kapura tartó lövésük volt az első félidőben, míg vendégeiknek csak 1, az sem talált kaput.

A második félidőben jött a henger, ugyanolyan elánnal vetették bele magukat a játékosok a meccsbe, de már a gólok is jöttek.

A 47. percben Reyna végezhetett el szögletet, ami pont jól érkezett Emre Can fejére, a török-német pedig megszerezte a Dortmund második gólját.

Reyna nagyon elemében volt, kiosztott egy harmadik gólpasszt is, ismét Haalandnak. Egy gyors kontra után két ember között lőtt ki a norvég, jött a menetrendszerű passz az amerikai tinitől, Haaland felnézett és a rövid felsőbe bombázott.

A mérkőzés legvégén, a 92. percben Haaland is önzetlen volt, a saját mesterhármasa helyett a csapat érdekeit helyezte előtérbe, így 100 százalékos ziccerben is passzolt a jobbján érkező Felix Passlacknak, aki az üres kapuba gurított.

Sallai Roland kezdőként kapott szerepet, 55 percet töltött a pályán.

Előző 5 meccs eredménye
2020.05.23.Bundesliga
freiburg
0:1
bremen
Bundesliga
2019.11.02.Bundesliga
bremen
2:2
freiburg
Bundesliga
2019.04.13.Bundesliga
bremen
2:1
freiburg
Bundesliga
2018.11.25.Bundesliga
freiburg
1:1
bremen
Bundesliga
2018.02.17.Bundesliga
freiburg
1:0
bremen
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Werder Bremen – Arminia Bielefeld

Az újonc ellen nem volt biztos a brémai siker, masszív kis csapatnak tűnik a Bielefeld. Egyelőre.

Két ellentétes félidőt láthattunk, az elsőben a hazaiak domináltak, a másodikban a Bielefeld szerezhetett volna gólokat. A 20. perc az első említésre méltó helyzetet hozta, Bittencourt ugyanis megszerezte a vezetést a Werder számára. Csakhogy az asszisztens emelte a zászlaját, a német lesen volt, így nem adták meg. Utólag kikockázták, tényleg egy hajszállal volt előrébb a Werder Bremen játékosa.

Hét perccel később viszont már szabályos gólt szerzett Bittencourt, Mbom visszatett labdáját előbb átvette, majd a jobb alsóba lőtt, Ortega tehetetlenül figyelte a lövést.

A fordulást követően viszont már kollégájának, Pavlenkának akadt dolga, nem is kevés. Előbb Hartel passzából Klos fejelhetett volna gólt, de a kapus ki tudta ütni a labdát, majd Edmundsson is fejjel veszélyeztetett, ezt Isten tudja, hogyan tudta ütni a kapus. Az akicó vége egyébként egy vendég gól lett, de mivel van der Hoorn talppal segítette hálóba a labdát (közben pedig rátartott a brémai védő lábára), így ezt sem adták meg.

Maradt az 1-0, értékes három pontot zsebeltek be a hazaiak.

Összefoglalás

A bukik azt gondolják, hogy a Freiburg az esélyesebb és egyet tudok érteni velük. Tavaly nagyon jó munkát végeztek, míg a Werder csak szenvedett, egészen a hajráig, ahol végül sikerült kiharcolni a bentmaradást.

Az előző forduló nem sikerült túl jól a Freiburg számára, a válogatott szünet alatt pedig lejátszottak egy felkészülési meccset, ahol simán, 3-0-ra kaptak ki hazai pályán az újonc VfB Stuttgarttól.

A Werder is játszott egy meccset, ők viszont nyertek, a St. Pauli csapatát 4-1-re győzték le.

Korábbi meccseiket elnézve minimális brémai fölényt láthatunk, két Bremen győzelem, két döntetlen és egy freiburgi.

Nem lennék meglepve, ha most is meglepetés születne, de azért bízom a Freiburgban. Ilyenkor viszont mindig eldöntöm, hogy nem rakok a meccs végkimenetelére, ha nem vagyok teljesen biztos a dolgomban, ha felmerülnek kétségeim. Márpedig most vannak.

A Freiburg visszarendelte Sallai Rolandot a válogatottól, ő már a szerbek ellen sem játszott, értelemszerűen az oroszok ellen sem.

A hazaiaknál nincs komolyabb sérült, az viszont fájhat a vendégeknek, hogy Milot Rashica és Ömer Toprak továbbra is harcképtelen.

A tippel kapcsolatban: Azt érzem, hogy kisebb gödör felé közelít a Freiburg, míg a Werder talán önbizalmat meríthetett a start miatt. Jobb csapatnak tartom a hazaiakat, így ezúttal arra tippelek, hogy mindkét csapat szerez gólt.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső