Fulham – Arsenal: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 szeptember 07.
Fulham
Teljesítmény:
N V N D N
  • Craven Cottage
  • Szeptember 12. 13:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Arsenal
Teljesítmény:
N N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Éveknek tűnő várakozás után végre Angliában is beindul a futball, elstartol a Premier League 2020/2021-es szezonja. A szombati mérkőzések közül elsőként a Fulham – Arsenal meccsről fogok írni, ahol – mondani sem kell – a vendégek számítanak a meccs favoritjának.

A Fulham kalandos úton, osztályozón keresztül verekedte fel magát az első osztályba, a Wembley-ben rendezett döntőben a Brentfordot múlták felül, pedig a Championshipben mutatott teljesítmény alapján a Brentford számított esélyesnek. Mitrovicsék azonban borították a papírformát, így újra a legjobbak között lehetnek, elsőre pedig kemény kis feladatot kaptak.

Lássuk, mire lehet számítani ezen a találkozón!

Fulham

Alakulgat a Fulham kerete, bár tegyük hozzá, hogy még egy hónap hátra van az átigazolási időszakból, így egyáltalán nem biztos, hogy ez a londoniak végleges kerete. Kezdjük a jó hírekkel: Egyetlen meghatározó játékos sem hagyta el a csapatot. Két kölcsönjátékosuk, Mario Lemina és Anthony Knockaert ugyan visszatértek csapatukhoz (Southampton és Brighton), de csak rövid időre. Leminát újból kölcsönvették, míg Knockaertért 11 milliót tettek le az asztalra, így a jobbszélső immáron véglegesen a Fulhamé lett.

Lemina mellett érkezett még egy védekező középpályás, méghozzá Harrison Reed, őt is a Szentektől vásárolták, ára pedig a hírek szerint 9 millió euró volt. Antonee Robinson is az övék, a balbekk a Wigantől érkezik és nem úgy tűnik, hogy Scott Parker le akarna állni, bár tény és való, hogy az alábbi hírek inkább csak pletykák egyelőre:

Kinézték ugyanis a Lyon támadóját, Bertrand Traorét, szeretnék megszerezni a Tottenham második számú kapusát, Paulo Gazzanigát, valamint erősen érdeklődnek a Benfica középpályása, Florentino Luis iránt.

A csatársorban különösebb erősítést nem terveznek (Traoré is inkább a szélen érzi jól magát), ez pedig nem is csoda, hiszen ha meg tudják tartani, akkor Alekszandar Mitrovics, aki a tavalyi szezon társgólkirálya lett, 41 mérkőzésen 26 gólt szerzett.

A play off döntőben mégsem ő volt a megmentő, hanem Bryan, aki balbekként két gólt szerzett a meccs hosszabbításában.

A középpálya szintúgy erős, pláne, hogy Reid és Lemina a csapattal van, és még várható pár erősítés.

Ezek alapján azt gondolnám, hogy egy stabil középcsapat lehet a Fulhamből, de még el sem kezdődött a szezon, kár találgatni.

Előző 5 meccs eredménye
2019.01.01.Premier League
arsenal
4:1
fulham
Premier League
2018.10.07.Premier League
fulham
1:5
arsenal
Premier League
2014.01.18.Premier League
arsenal
2:0
fulham
Premier League
2013.08.24.Premier League
fulham
1:3
arsenal
Premier League
2020.04.13.Premier League
fulham
0:1
arsenal
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Arsenal

Mikel Arteta mondtatni, sikeresen vette át az Ágyúsok csapatát, de a vízválasztó szezon ez lesz véleményem szerint. Az előrelépés érdekében a spanyol mester elkezdte fürkészni az átigazolási piacot és mindenképp szeretné megerősíteni a csapatát.

Legyünk őszinték: A legnagyobb transzfer már házon belül megoldódott, ugyanis Pierre-Emerick Aubameyang úgy döntött, marad a csapattal, így a csatársorba valószínűleg nem fog senki érkezni, és így nincs is rá szükség.

Az erősítés leginkább a hátsó alakzatra fért rá, ennek megfelelően érkezett a Lille-től a brazil Gabriel, Cedric Soarest és Pablo Marit is végleg megszerezték, ami pedig a távozókat illeti, egyikükért sem fogják telesírni a drukkerek a párnájukat: Mkhitaryan végleg elment a Romába, míg Mavropanoszt kölcsönadták a Stuttgartnak.

És hogy kinek az érkezésére lehet még számítani? Houssem Aouarért már kétszer is ajánlatot tettek, de a Lyon több pénzt szeretne látni a francia válogatottért. Nem is csoda, a legnagyobb értékük Memphis Depay mellett.

Thomas Partey is Arteta kívánságlistáján szerepel, de a kivásárlási árát nem tudják kifizetni, így játékoscserével próbálják jobb belátásra bírni Simeonééket. Állítólag felajánlották Matteo Guendouzit és Alexander Lacazette-et a ghánai középpályásért cserébe.

Van egy meredek pletyka is, amit illik a helyén kezelni: Állítólag, mivel Lionel Messi a maradás mellett döntött, így Antoine Griezmann előtt szabad az út. A Manchester United, a Liverpool és az Arsenal is szívesen leigazolná, ahhoz viszont mélyen zsebbe kell majd nyúlni.

Összefoglalás

Erős csapatnak tartom az Arsenalt, nem is vitás, hogy melyikük a jobb csapat. De a londoni ellenfelet sem szabad lebecsülni, van úgy, hogy az újoncok egyből felveszik a legfelsőbb osztály ritmusát. És miért olyan lehetetlen, hogy meglepetést okozzanak már rögtön egy nagyobb csapat ellen?

Az előző találkozásaik mondjuk pont nem erre engednek következtetni, hiszen legutóbb 4-1-re, azelőtt pedig 5-1-re nyert az Arsenal.

Az idény még alig kezdődött el, de Artetáék már szereztek egy trófeát. Az angol szuperkupát, azaz a Community Shieldet nyerték meg tizenegyesekkel, méghozzá a Liverpool ellen. A rendes játékidőben 1-1 gól született, az Arsenalnál Aubameyang volt eredményes, míg a Poolnál Minamino. Mivel a hosszabbításban sem bírtak egymással a csapatok, jöhettek a tizenegyesek, ahol Brewster hibázott, az Ágyúsoknál viszont senki. Jó kezdés, annyi szent.

Hogy mire számítok? Arsenal győzelemre. Egész egyszerűen jobb csapat, ráadásul egyre jobban meglátszik Mikel Arteta keze munkája. Mint mondtam, nem hiszem, hogy Parkeréknek lesznek kiesési problémáik, de ez elsőre túl nagy falat lesz.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső