Fulham – Aston Villa: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.02.17.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 15.
Fulham
Teljesítmény:
N D D V D
  • Craven Cottage
  • Február 17. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Aston Villa
Teljesítmény:
V V N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Láthatóan kezd fáradni az angol élvonal meglepetéscsapata, de van még innen visszaút. Az Aston Villa együttese nemrégiben még az első helyért küzdött, azonban Unai Emeryék visszaestek, aminek következtében már csak az ötödik helyet foglalják el.

Az ilyen mélyrepüléseknek is vége szokott lenni, és most, a Fulham ellen azt is várják tőlük, hogy végre újra úgy futballozzanak, mint mondjuk az ősszel.

A fővárosi együttes nincs a legjobb időszakában, Marco Silváék csak az alsóházban foglalnak helyet, de egy ilyen erős bajnokságban egy ilyen kerettel ez a 12. hely nem is annyira rossz.

Nem a hazaiak az esélyesek, ezt meg kell hagyni, de akár még nyerhetnek is…

Jöjjön a Fulham – Aston Villa találkozó!

Fulham

Összesen 25 kapura lövési kísérlete volt a Bournemouthnak a hétvégén Marco Silva legénysége ellen. Az xG-jük 2 felett volt. Mégis a Fulham nyert 3-1-re, mert nagyszerűen használták ki a vendégek védelmének minden hibáját. Bobby Reid, illetve Rodrigo Muniz találtak a kapuba, a brazil kétszer.

A Fulhamnek nagyon kellett ez a siker, mert ez a szezon azért közel sem annyira sikeres, mint volt a tavalyi. Ahogy írtam fent, a 12. helyet foglalják el a bajnokságban, de az Everton tőlük mindössze tíz pontra. Ez azért még nem életbiztosítás, bár várhatóan kiesési gondjai a gárdának nem lesznek.

Most egy kemény ellenfél vár rájuk, az Aston Villa azonban inkább otthon erős, mostanában még ott sem, de róluk majd később.

Nézzük inkább, hogy a Fulham hogyan teljesít hazai közönség előtt: az eddigi 29 pontjukból 22-t hazai pályán szereztek, hét győzelmük, egy döntetlenjük és négy vereségük van. Míg otthoni mérleg alapján a felsőház tagjai, idegenben a második leggyengébbek…

Most, hogy véget ért az Afrika-kupa, Calvin Bassey és Alex Iwobi is csatlakozhat a kerethez, bár nem lenne meglepő, ha Nigéria menetelése miatt kapnának egy kis pihenőt. Oluwatosin Adarabioyo, Kenny Tete és Raúl Jiménez sérültek, rájuk nem számíthat a portugál edző.

A várható kezdőcsapat:

Leno – Castagne, Diop, Ream, Robinson – J. Palhinha, Cairney – Reid, Pereira, Willian – Rodrigo Muniz

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.12.Premier League
aston villa
3:1
fulham
Premier League
2023.07.27.Barátságos Mérkőzés
fulham
0:2
aston villa
Barátságos Mérkőzés
2023.04.25.Premier League
aston villa
1:0
fulham
Premier League
2022.10.20.Premier League
fulham
3:0
aston villa
Premier League
2021.04.04.Premier League
aston villa
3:1
fulham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Aston Villa

Láthatók a törésvonalak az Aston Villánál, gondok vannak Unai Emery csapatánál. Az eredmények beszéljenek helyettem: Az elmúlt tíz meccséből hármat nyert meg az együttes, négyszer kikapott, háromszor ikszelt. Kiestek az FA Kupából a Chelsea-vel szemben, a hétvégén pedig hazai pályán szenvedték el második bajnoki vereségüket. Sorozatban a másodikat, hiszen a MU előtt a Newcastle United is megverte őket.

Ezúttal Erik ten Hagéktól kaptak ki, méghozzá úgy, hogy a győztes gólt Scott McTominay a 86. percben szerezte. A hazaiak részéről Douglas Luiz talált be.

Csúszik hátra a Villa, másodikból harmadikak, harmadikból negyedikek, most pedig már ötödikek lettek.

Ez még persze így is nagyon szép, de félő, ha nem találnak magukra, valahol a felső- és alsóház mezsgyéjén fognak végezni. Mérlegük 14-4-6, idegenben 5-3-4.

A visszaesést még a sérültekkel sem nagyon lehet magyarázni, hiszen Tyrone Mings és Emiliano Buendia már a szezon eleje óta nem bevethető, azóta Ezri Konsa, Jhon Duran és Boubacar Kamara csatlakoztak hozzájuk.

A várható kezdőcsapat:

Martínez – Cash, D. Carlos, P. Torres, Digne – Douglas Luiz, Ramsey – Bailey, McGinn, Diaby – Watkins

Tippelde

Ezúttal pár fura tippet is hoztunk a szokásosak mellé. Lehet, melléfogás lesz, de jó sansz van arra, hogy ezek bejönnek. A Villa nincs csúcsformában, és bár a Fulham sem, most inkább a hazai győzelemre van nagyobb esély. Nagyon háromesélyes a találkozó, így ezúttal a kimenetelt kihagyjuk.

Tippjeink a következők:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Douglas Luiz és/vagy Joao Palhinha sárga lapot kap

3.: Gól az első félidőben

Tippelj és nyerj Mike Tyson bónuszával a Rabona irodájánál!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső