Burnley – Arsenal: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.02.17.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 15.
Burnley
Teljesítmény:
V D V D V
  • Turf Moor
  • Február 17. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Arsenal
Teljesítmény:
N N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy elég egyértelműnek tűnő meccs következik most, egy kiesőjelölt egy bajnok-aspiránssal találkozik. Az újonc Burnley próbálkozik, de láthatóan nem túl nagy sikerrel, jelen pillanatban azt mondom, nem sok esélyük van megúszni a másodosztályt. És ezen a mostani meccsen sincs papíron sok esélyük, ugyanis az Arsenal érkezik hozzájuk.

Az ágyúsok visszaszálltak a bajnoki versenyfutásba, pedig már azt hittük, a City és a Pool között dől majd el a bajnoki cím sorsa. Mikel Arteta a decemberi gyengébb eredményeket szép és fontos győzelmekkel kompenzálja, és most jöhet egy újabb magabiztos siker.

Következzen a Burnley – Arsenal találkozó!

Burnley

Rettentően nehéz helyzetben van az újonc, és egyre fogy a türelem Vincent Kompany felé is. A belga szakember annak ellenére maradhatott – eddig még – a Burnley kispadján, hogy gyakorlatilag a szezon eleje óta kiesőhelyen állnak, és ami nagy gond, hogy egyre nagyobb a szakadék köztük, és a többiek között.

A Burnley lemaradása a bennmaradó helyen álló Lutonnal szemben hét pont, és a hétvégén sem tudtak ezen segíteni, holott a másik újonc kikapott. De hát a Burnley a Liverpool ellen lépett pályára, és hiába a téli igazolások meg a nagy fogadkozások, nem sok esély mutatkozott arra, hogy pontot tudnak szerezni Diogo Jotáék ellen. Nem is tudtak. Kikaptak 3-1-re egy olyan meccsen, ami lehetett volna sokkal csúnyább is. Az újonc egyetlen gólját Dara O’Shea szerezte.

A gárda 111 millió eurót költött a nyáron, hogy keretét megerősítse, de úgy tűnik, még ez is kevés. Közben a Luton ennek csak töredékét, mégis előrébb tartanak.

Nem tudni, mi lehetne a megoldás, de sanszosnak tűnik, hogy nem most hétvégén sikerül a győzelmek útjára lépni.

Az Arsenalt fogadják, és jelen pillanatban a Burnley-nél nincs gyengébb teljesítményű hazai csapat. Meccseik jelentős részét (9 találkozóról beszélünk) elveszítettek, egyszer nyertek, kétszer ikszeltek. Kétszer annyi gólt kaptak, mint amennyit lőttek (13:27).

A keretből legalább négy játékos nem lehet pályán sérülés miatt: Lyle Foster egy kisebb rúgást kapott, de állítólag nem lesz pályán, Jordan Beyer, Luca Koleosho és Nathan Redmond szintén. Az egyetlen, aki esélyes a visszatérésre, az Charlie Taylor.

A várható kezdőcsapat:

Trafford – Assignon, O’Shea, Esteve, Delcroix – Brownhill, Berge, Ramsey, Odobert – Fofana, Amdouni

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.11.Premier League
arsenal
3:1
burnley
Premier League
2022.01.23.Premier League
arsenal
0:0
burnley
Premier League
2021.09.18.Premier League
burnley
0:1
arsenal
Premier League
2021.03.06.Premier League
burnley
1:1
arsenal
Premier League
2020.12.13.Premier League
arsenal
0:1
burnley
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Arsenal

December közepén elkezdődött egy lejtmenet az ágyúsoknál, és azt hittük, nem vesznek majd részt a trófea körüli herce-hurcában. Úgy tűnik, tévedtünk. Mikel Artetáék négy komoly győzelmet aratva a harmadik helyre léptek fel, és csak két pont választja el őket a Liverpooltól.

Fölényes győzelmek tarkították az elmúlt hetek eredményeit: Megverték 5-0-ra a Crystal Palace-t, 6-0-ra a West Hamet, 3-1-re a Liverpoolt és 2-1-re a Nottinghamet. Magyarul lőttek 16 gólt és kaptak 2-t…

A WHU-t lényegében kivégezték, tették mindezt idegenben: már az első félidőben 4-0-ra vezettek (William Saliba, Bukayo Saka, Gabriel Magalhaes és Leandro Trossard talált be), majd a másodikban még kétszer, Bukayo Saka és a meccs embere, Declan Rice révén vették be Alphonse Areola kapuját.

Duzzadnak tehát az önbizalomtól, ez pedig nem jó hír a Burnley játékosainak számára.

Idegenben az Arsenal eddig hét győzelmet aratott, kétszer ikszelt, háromszor kapott ki, ez a második legjobb eredmény egyébként, csak a City szerzett több pontot.

Nemsokára visszatérhet a pályára Tomiyasu Takehiro, Emile Smith Rowe és Gabriel Jesus, ám nem valószínű, hogy játszani fognak szombaton. Ahogy Thomas Partey, Oleksandr Zinchenko, Jurrien Timber és Fabio Vieira sem.

A várható kezdőcsapat:

Raya – White, Saliba, Gabriel Magalhaes, Kiwior – Ödegaard, Rice, Havertz – Saka, Trossard, Gabriel Martinelli

Tippelde

Ragyogóan játszik az Arsenal az elmúlt hetekben, míg a Burnley hetek vagy inkább hónapok óta képtelen meccset nyerni. Nem túlzás, hogy a forduló egyik legegyértelműbb meccse lehet ez.

Tippjeink a következők:

1.: Arsenal győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Kétgólos vezetésnél a Spinanga meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső