Fulham – Crystal Palace: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 21.
Fulham
Teljesítmény:
D V V V N
  • Craven Cottage
  • Október 24. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Crystal Palace
Teljesítmény:
D V V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ma még egy angol bajnoki tipp belefér, a rangadó után egy „kevésbé várt”, de véleményem szerint mégis értékes meccsel hagyjuk itt a Premier League-et. Mégpedig a Fulham – Crystal Palace meccset választottam, ami véleményem szerint nagy esély a bankrollunk növelésére. Egy újonc csapat tehát a pályán, akik eddig nem nyújtanak különösen jó teljesítményt, tekintve, hogy összesen egy pontot sikerült eddig szerezniük.

A Palace viszont jól kezdett, főleg a tavalyi szezon végéhez képest, ott zsinórban 6-7 meccset elveszítettek. A jó kezdést viszont erőteljes visszaesés követett, pedig a második fordulóban a Manchester Unitedet sikerült megverni.

Kíváncsian várom, hogy két ilyen gyenge formában levő csapat mire megy egymással!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Sheffield United – Fulham

A Sheffield is másik arcát mutatja, mint ahogy tavaly játszottak, de mindenképp ők számítottak esélyesnek, a Fulham négy vereséggel érkezett hozzájuk. Tegyük hozzá, hogy ugyanígy szerepelt a hazai gárda is. Volt egy olyan félelmem, hogy a tavalyi teljesítményt nem lesznek képesek megismételni, de ilyen szintű visszaesésre sem számítottam.

A meccs első helyzete a vendégek előtt adódott, egy távoli lövést kellett védenie Ramsdale-nek, ezután viszont átvette az irányítást a hazai csapat és sorra jöttek a helyzetek. Nem kevesebb mint öt helyzetük is volt, többször kellett Areolának játékba avatkoznia.

Sikerült a hálóba is betalálni, egy öngól révén, de a játékvezető később annulálta ezt a találatot.

A fordulást követően folytatódtak a sheffieldi rohamok, de a vendégek jutottak tizenegyeshez. Egy vendég szögletet követően a sheffieldi játékos kezét érte a labda, a bíró pedig büntetőt ítélt. Mitrovics általában magabiztos ítélet-végrehajtó, most viszont elszámolta magát, lövése a felső kapufáról fölé pattant.

Húsz perccel később viszont már tényleg megszületett a Fulham vezető gólja, Lookman bombázta szét Ramsdale kapuját.

Ez a vezetés egészen a 85. percig tartott, amikor a túloldalon is harsant a síp, és tizenegyeshez jutottak a hazaiak. Sharp nem szórakozott, izomból a kapu közepébe bombázott.

Így mindketten megszerezték első pontjukat, azonban valójában egyik csapat sem lehet elégedett ezzel, továbbra is utolsó illetve utolsó előtti helyen szerepelnek a tabellán.

Előző 5 meccs eredménye
2019.02.02.Premier League
crystal palace
2:0
fulham
Premier League
2018.08.11.Premier League
fulham
0:2
crystal palace
Premier League
2016.07.30.Barátságos Mérkőzés
fulham
3:1
crystal palace
Barátságos Mérkőzés
2015.08.01.Barátságos Mérkőzés
fulham
1:1
crystal palace
Barátságos Mérkőzés
2014.05.11.Premier League
fulham
2:2
crystal palace
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Crystal Palace – Brighton

Két győzelem és két vereséget követően léptek pályára a CP játékosai, remélve, hogy ez a rossz sorozat megszakad. Ellenfelük az idén egész jó játékot bemutató Brighton, akikre bár rájár a rúd, nem jók az eredmények, mégis jó futballt játszanak.

Az első nagyobb helyzet a sárga mezes vendégeké volt, Bissouma lövése azonban végül elkerülte a kaput. Volt a Brightonnak még egy távoli kísérlete, de az is elsuhant a jobb kapufa mellett, majd némileg váratlanul vezetést szerzett a londoni egyesület.

Zahát rántották le a tizenhatoson belül, a sértett pedig belőtte a megítélt tizenegyest.

A fordulást követően kettőre nőtt Zaha és a CP góljainak száma, de csak egy pillanatra, mert a VAR les miatt elvette a találatot.

Maupay könnyedén egyenlítéshez segíthette volna csapatát, azonban túl önző volt és passz helyett lőtt. Csakhogy egy láb odaért, így ezt is megúszták a hazaiak.

Viszont a 90. percben már utolérte őket a sors: Mac Allister távoli lövését nem tudta hárítani Guaita, így az utolsó pillanatban pontot mentett a Brighton.

A meccs krónikájához még egy piros lap tartozott, Dunkot állította ki a játékvezető.

Összefoglalás

Alapból nálam ez egy ikszes meccs, tekintve a két csapat játékerejét. Talán egy leheletnyivel tartom erősebbnek a Palace-t, de tényleg nem sokkal.

Így igazán bajban vagyok, ami a tippet illeti. Bár, jó elképzeléseim vannak, ehhez pedig az elmúlt találkozóikat hívtam segítségül. Na meg a jelenlegi formát. A Palace jól indított, hazai pályán kifejezetten jó játékot szoktak bemutatni, ráadásul az utolsó két találkozójukon egyaránt ők nyerték.

A Fulham most igazán bajban van, eddig nem nagyon tudták felvenni a Premier League ritmusát. Kétséges, hogy a Palace ellen szereznék meg az első győzelmüket, habár legutóbb is közel álltak a Sheffield ellen.

Én viszont nem érzem bennük azt, hogy nyerhetnének, így inkább más felé indulok el. Úgy érzem, hogy mindkét csapatban benne van a gól, ha pedig ez megtörténik, számunkra már mindegy is a végeredmény.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső