Fulham – Everton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.01.30.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 29.
Fulham
Teljesítmény:
V D V V N
  • Craven Cottage
  • Január 30. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Everton
Teljesítmény:
V N D D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hét elején több angol mérkőzéssel kényeztetnek bennünket, mi pedig nem tervezünk kihagyni semmit. Na jó, kettő egyszerűen nem fér bele. Ahogy a múlt héten már említettem, a héten, valamint a jövő hét első felében, csak csökkentett mennyiségű cikk jelenik meg az oldalon.

Ez azt jelenti, hogy a héten csak napi három tippet teszünk közzé, a jövő hét elején pedig egyet sem. De nyugi, csütörtökön jövünk vissza.

Kezdjük a mai napot a Fulham – Everton mérkőzéssel! Mindkét együttes a hétvégén búcsúzott az FA Kupától, céljuk most már nem lehet más, mint hogy a bajnokságban minőségi eredményeket hozzanak haza a szurkolóiknak.

Nehezebb helyzetben az Everton van – többek között a pontlevonás miatt -, de a Fulham formája sem olyan, amivel szívesen büszkélkedik Marco Silva.

Fulham

Az utóbbi hetekben a Premier League a háttérbe szorult, a kupameccsek domináltak a világ legerősebb bajnokságának csapatai között. A Fulham is részese volt ennek, és míg a többségnek lightos januárja volt, addig Marco Silva együttese gyakorlatilag folyamatosan a pályán volt. Bejutottak a Ligakupa elődöntőjébe, ahol nagy csatában, de végül a kétmeccses párharcon alulmaradtak a Liverpoollal szemben. Idegenben 2-1-re kikaptak, míg hazai pályán 1-1-et értek el. A Craven Cottage-en Issa Diop egyenlített, a Fulham pedig a hosszabbítást talán megérdemelte volna.

Egy bajnokijuk azért volt, a Chelsea otthonába szaladtak át egy egygólos vereségért, a hétvégén pedig elbúcsúztak az FA Kupától is, tegnapelőtt 2-0-ra verte őket otthon a Newcastle.

Marco Silvának most ebből kéne kihúznia csapatát, négy mérkőzés óta nyeretlenek, utoljára a Rotherhamet verték majdnem egy hónapja.

A bajnokságban vannak gondok, konkrétan az egyik legrosszabb formában most a Fulham van. Az utolsó öt meccsükből egyet nyertek meg, négyszer viszont kikaptak.

Ezért – is – csak a 13. helyet foglalják el, hazai mérlegük viszont sokat javult az utóbbi időben. Ha csak az itt lejátszott meccseket nézzük, a Fulham parádés, négy meccset nyertek, egyet elveszítettek.

Sérült csak egy van, Adama Traoré, az ANK miatt további három játékosára nem számíthat a menedzser. Nem lesz Calvin Bassey, Fodé Ballo-Touré és Alex Iwobi sem.

A várható kezdőcsapat:

Leno – Castagne, Adarabioyo, Diop, Robinson – J. Palhinha, Cairney – Reid, A. Pereira, Willian – R. Jiménez

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.19.Angol Ligakupa
everton
1:2
fulham
Angol Ligakupa
2023.08.12.Premier League
everton
0:1
fulham
Premier League
2023.04.15.Premier League
everton
1:3
fulham
Premier League
2022.10.29.Premier League
fulham
0:0
everton
Premier League
2021.02.14.Premier League
everton
0:2
fulham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Everton

Elég nagy a gond az Everton háza táján is. A liverpooli együttes a kiesést szeretné elkerülni, de ez nagyon nehéz lesz, főleg azért, mert tíz pontot levontak tőlük a pénzügyi szabálytalanságok miatt, amit rájuk bizonyított az FA. A Sean Dyche vezette kékek nagyot küzdenek, de ez nem biztos, hogy elég lesz. Pláne akkor, ha további pontlevonások jönnek, amiről már súgnak az angol lapok.

Egyelőre egy ponttal előzik a már kiesőhelyen levő Lutont, de nekik van még egy elmaradt meccsük. Apropó, ha már a Luton szóba került. Tegnapelőtt az FA Kupában épp ellenük játszottak. Remek kis tippünk volt, amelyet a 96. percben húzta keresztül Cauley Woodrow, a vendégek játékosa.

Hiába szerzett két liverpooli is gólt, Jack Harrison és Vitaliy Mykolenko is, utóbbi saját kapuját vette be. Lényeg a lényeg, az Everton kiesett a kupából. Bajnokit két hete nem játszottak, utoljára ikszeltek az Aston Villával, előtte pedig 3-0-ra kikaptak idegenben.

Hiszitek vagy sem, de a csapat idegenbeli mutatói jobbak, mint az Aston Villáé, a Manchester Unitedé, a Chelsea-é vagy a Newcastle-é, 5-1-4-gyel a hatodik helyen állnak.

Hiányzók: Idrissa Gueye, André Gomes, Dele Alli, Ashley Young, Seamus Coleman, Abdoulaye Doucouré.

A várható kezdőcsapat:

Pickford – Patterson, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko – Garner, Onana – Danjuma, Harrison, McNeil – Calvert-Lewin

Tippelde

Jó forma ide vagy oda, ez az Everton azért nem egy világverő együttes. Kijött a lépés nekik az idegenbeli meccseken, de ha a szűkebb képet nézzük, két utolsó meccsükön kikaptak. És most jöhet egyből a harmadik is…

Tippjeink a következők:

1.: Fulham győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Szerezz ingyenes fogadást az OlympusBet oldalán! A sikertelen tipped után 10.000 Ft-ot is visszakaphatsz a bukmékertől.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső