Liverpool – Norwich: Fogadási Tippek és FA Kupa Előzetes – 2024.01.28.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 26.
Liverpool
Teljesítmény:
D N N N N
  • Anfield
  • Január 28. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Norwich
Teljesítmény:
V N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hét utolsó tippje következik, talán magyar szereplővel. A Liverpool – Norwich mérkőzést választottuk, ahol talán újra pályára lép Szoboszlai Dominik, de már itt, előre szeretném jelezni, hogy ennek esélye nem túl nagy. Lehet, hogy csereként kap pár percet, de Jürgen Klopp nem fog kockáztatni, csak akkor fogja őt pályára küldeni, ha már tényleg százszázalékos állapotban van.

Ami a mérkőzést illeti, akkora országos egyes, hogy a bukik szinte nem is fizetnek a vörösök győzelmére. Nem is meglepő ez, a Pool egy sorozattal arrébb – a Ligakupában – már bejutott a döntőbe, a bajnokságban az élen, az EL-ben meg a legjobb tizenhat között…

Liverpool

Robognak előre a vörösök, Jürgen Klopp együttese továbbra is vezeti a Premier League-et, miközben az EL-ben ott vannak a legjobb 16 között – csoportelsőségük miatt -, a héten pedig összejött a Ligakupa-finálé is, amit majd a Chelsea ellen fognak játszani. A fővárosiak egy 1-0-s vereség után kiütötték a másodosztályú Middlesbrought, és féltucat gólig meg sem álltak, a Pool pedig a hazai 2-1-es győzelem után 1-1-et játszott a Fulhammel.

Harmadjára is megszenvedett tehát a csapat Marco Silva együttesével, de ezúttal is ők örülhettek a végén. Egyébként Luis Díaz rúgott gólt az első félidőben, ezt egyenlítette ki a hazai csapat, a második találatot – ami hosszabbítást ért volna – már nem tudták belőni.

Nagyot ment a hétvégén az együttes a bajnokságban is, a magyaros rangadó helyett magyartalan rangadón – Kerkez Milos és Szoboszlai Dominik is sérült volt – 4-0-ra nyert a Bournemouth ellen a Liverpool, Darwin Núnez és Diogo Jota is kétszer talált be.

Hazai pályán a legerősebb csapatok sem tudnak ellenállni ennek a gárdának, iksz az Arsenal ellen, iksz a MU ellen, győzelem a West Ham, a Fulham és a Newcastle ellenében. Ez az utolsó öt mérkőzés mérlege.

Ahogy mondtam, Szoboszlai játékára van már esély, azonban így is lesznek hiányzók: Stefan Bajcetic, Thiago Alcantara, Mohamed Salah, Konstantinos Tsimikas, Endo Wataru, Trent Alexander-Arnold és Joel Matip nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Kelleher – Bradley, Konaté, Quansah, Gomez – Elliott, Gravenberch, Jones – Doak, Núnez, Díaz

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.03.02.FA Kupa
liverpool
2:1
norwich city
FA Kupa
2022.02.19.Premier League
liverpool
3:1
norwich city
Premier League
2021.09.21.Angol Ligakupa
norwich city
0:3
liverpool
Angol Ligakupa
2021.08.14.Premier League
norwich city
0:3
liverpool
Premier League
2020.02.15.Premier League
norwich city
0:1
liverpool
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Norwich

Kisebb gondja is nagyobb most a Norwichnak, mint az FA Kupa negyedik köre. A kanárik általában a feljutásért küzdenek, most viszont az automatikus feljutásról már lemondhatnak, a legtöbb, amiben bízhatnak, a rájátszás.

A sárga-zöldek a másodosztály nyolcadik helyén állnak, két pontra a Coventry, akik már ott lehetnek a play-offban. A hétvégén sikerült győzniük, a WBA elleni rangadót Josh Sargent és Jon Rowe góljaival nyerték meg. Nem ez volt azonba az utolsó meccsük, tegnapelőtt a Leeds Unitedhoz látogattak, és kaptak ki 1-0-ra.

Ami az FA Kupát illeti, ott a Bristol Rovers elleni mérkőzést 3-1-re nyerték meg, de a harmadosztályú együttes újrajátszásra kényszerítette őket, ez a siker már a második összecsapás volt.

Idegenben az utolsó öt meccsből kettőt megnyertek, hármat elbuktak, nem mondhatni tehát, hogy az ilyen meccseken dominálni tudnak.

A Leeds ellen nem sérült meg senki, továbbra is csak Danny Batth játékára nem lehet számítania David Wagnernek.

A várható kezdőcsapat:

Gunn – Stacey, Duffy, Gibson, Giannoulis – Nunez, McLean – Rowe, Gabriel Sara, Sainz – Sargent

Tippelde

Azt azért nem mondom, hogy könnyű meccs lesz, de még egy tartalékos Poolnak is hozni kell a Norwich elleni meccset.

Tippjeink a következők:

1.: Liverpool győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Kétgólos vezetésnél a Rabona meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső