Genoa – Inter: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 22.
Genoa
Teljesítmény:
D V N N N
  • Luigi Ferraris
  • Október 24. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Inter
Teljesítmény:
D V D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ígértem még egy olasz bajnokit mára nektek, és természetesen tartom a szavam. A Genoa – Inter meccset választottam. A Genoa október eleji mérkőzése elmaradt, a csapatnál 15 játékos és stábtag fertőződött meg a koronavírussal. Azóta lejátszottak már egy meccset, tehát mondhatni, hogy alakul a szituáció. Az Internél is öt fertőzött van jelenleg, félek, ha ez ilyen ütemben halad tovább, akkor ismét le kell majd mondanunk a sportról jó ideig. De ne legyen igazam!

A mérkőzés favoritja az Inter, még akkor is, ha két meccse nyeretlenek. De ennyire ne egyszerűsítsük le a dolgokat, nézzünk inkább mögéjük!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Verona – Genoa

Szeptember végén nagyon súlyos, 6-0-s pofonba szaladt bele a Genoa, majd jött a halasztás, végül három napja játszották a Verona elleni mérkőzést.

Amelynek iramára, a helyzetek számára nem lehetett panasz, a gólok viszont nagyon hiányoztak. El is árulom gyorsan: Nem született gól az egész találkozón, ez pedig nagyban köszönhető a kapusok teljesítményének.

Nem lehetett azt mondani, hogy ez egy unalmas találkozó volt, mert nem volt az. Már az első félidőben több kisebb-nagyobb helyzetet kialakítottak a csapatok, többet támadott a Verona, de a nagy lehetőségek a Genoa, konkrétan Pandev előtt adódtak. A túloldalon pedig Colley nagy szólóját kell megemlíteni, a saját tizenhatosánál szerzett labdát, majd az ellenfél kapujáig nyargalt, a lövése is jó volt, de végül ebből sem született gól.

A második játékrész nagyjából ugyanígy folytatódott. Voltak lehetőségei a Genoának is, a Veronának is, főként inkább a hazaiak domináltak, a gól pedig egyiküknek sem jött össze. Közelebb állt a Verona a győzelemhez, ám Perin útjukat állta. Nem rossz az egy pont sem, de ezzel a hazaiak nincsenek kisegítve, ők nagyon bánják a kimaradt lehetőségeket.

Előző 5 meccs eredménye
2020.07.25.Serie A
genoa
0:3
inter
Serie A
2019.12.21.Serie A
inter
4:0
genoa
Serie A
2019.04.03.Serie A
genoa
0:4
inter
Serie A
2018.11.03.Serie A
inter
5:0
genoa
Serie A
2018.02.17.Serie A
genoa
2:0
inter
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Inter – AC Milan

Városi rangadót játszottak a hétvégén, a koronavírus által megtizedelt csapatok egy jó kis meccset hoztak össze, ahol a mérkőzés legjobbja a Milanból került ki. Ő nem más, mint Zlatan Ibrahimovic, aki egy duplával jelezte, hogy 38 évesen is top labdarúgó.

Először a 12. percben rezgett a háló, miután Ibra lábát kihúzták és tizenegyest ítélt a játékvezető. A büntetőnél még nem jött össze a gól, Handanovic ugyanis kiütötte a svéd lövését, de a kipattanó is hozzá került, akkor pedig már nem hibázott.

Nem sokat kellett várni az újabb Ibrahimovic gólra, egészen pontosan négy percet. Rafael Leao kavargatott a bal szélen, beadására érkezett újfent a veterán csatár és ezúttal is túljárt Handanovic eszén.

Ibrahimovic természetesen a meccs után magát méltatta, hogy még ebben a korban is megállíthatatlan. És lehet, hogy nagyképű, de… Igaza van.

Még az első félidőben jött a szépítés, a Milan góljához hasonló találatot szerzett az Inter is, egy baloldali beadás Lukaku elé került, aki Ibrahimovichoz hasonlóan nem hibázott.

A belgának volt még egy jó fejese a félidő hajrájában, kicsit eltévesztette a célt, a második félidőben pedig Hakimi került óriási ziccerbe, passzolhatott volna is, de inkább a kapu mellé bólintott ő is. Lukaku eléggé meg is szidta a fiatal marokkóit. Ha passzol, biztos a gól.

Egyértelműen az Interről szólt a második félidő, Lukaku többször helyzetbe került, de egyszerűen nem akart összejönni a gól.

Az állás már nem is változott, két Ibra villanás elég volt a győzelemhez.

Összefoglalás

Nézzétek meg az elmúlt öt meccsük eredményét! Egyértelmű Inter-fölény látszik, mind az öt találkozót megnyerték, és mindet fölényesen.

Az örökmérlegen is hasonló látszik: 33 meccsből 20-at nyert az Inter, 8-at a Genoa.

Továbbra is vannak hiányzók Antonio Conte csapatánál, most már Achraf Hakimi is elkapta a vírust, így ő biztosan nem léphet pályára, Gagliardini és Ashley Young viszont már jön ki belőle, Skriniarral egyetemben, azonban még biztosan nem játszhatnak szombaton.

A Bajnokok Ligájában nem tudtak elbánni a Borussia Mönchengladbach csapatával, sőt, még örülhettek az egy pontnak, Lukaku a 90. percben tudta 2-2-re menteni a meccset.

A Genoa csapatánál ugy 15 koronavírusos volt, továbbra sem léphet pályára többek között Criscito, Zappacosta, Pjaca vagy épp Destro.

Így pedig nem lesz könnyű. Ha mindenki egészséges lenne is az Interre menne a voksom, de így pláne.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső