Girona – Real Madrid: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 április 24.
Girona
Teljesítmény:
V N D N D
  • Estadi Montilivi
  • április 25. 19:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Real Madrid
Teljesítmény:
N N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Következzen még egy spanyol mérkőzés! Aztán meg majd még egy, mielőtt Anglia felé mennénk tovább. A mostani találkozó talán egy fokkal több embert mozgat meg, hiszen az egyik szereplője a meccsnek a Real Madrid lesz, és tudom, hogy sok sportfogadás iránt rajongó szimpatizál a királyi gárdával is.

Ők utaznak most vendégségbe, a középmezőnyben szereplő Girona lesz az ellenfelük. Sokan sima vendéget mondanak erre a meccsre, egyet azonban nem árt megjegyezni: Ez a Girona több oroszlán bajszát is meghúzogatta idén már, többek között ősszel a Real Madridét a Bernabeu gyepén.

A Bajnokok Ligáját és a Spanyol Kupát előtérbe helyező együttes nem fog feltett kézzel pályára lépni, szeretnék legalább az ezüstérmet megszerezni a bajnokságban.

Az Unibet irodája szerint esélyesebb a habfehér együttes, 1.57-et fizetnek a győzelmükre, a hazaiakéra 5.80-at, a döntetlenre 4.40-et.

Következzen a Girona – Real Madrid találkozó!

Girona

Ha választani kell meglepetéscsapatot a La Ligából, a Girona legalább dobogós lenne, de könnyen lehet, hogy az első helyet is megkaparintanák. Az újonc ugyanis várhatóan jövőre is itt lesz a legjobbak között, most épp a 11. helyen állnak.

Volt nemrégiben egy szép veretlenségi sorozatuk, egymás után négy mérkőzésen át nem találtak legyőzőre. Aztán jött a hétvége, és ez megszakadt, méghozzá egy elég váratlan helyen. A Real Valladolid otthonában szenvedtek vereséget, tegyük hozzá, elég pechesek voltak, szűk negyedóra alatt kétszer is cserélniük kellett sérülés miatt. Végül 1-0 lett a mérkőzés.

Jó helyezésük főleg a hazai pályán nyújtott teljesítményüknek köszönhető. Hiszitek vagy sem, a Girona az ötödik legtöbb pontot szerezte otthon a La Ligában, nyolc győzelmet arattak, háromszor ikszeltek és négyszer kaptak csak ki. Az utolsó öt meccsükből négyet egyaránt megnyertek.

David Lopez, Yangel Herrera és Ibrahima Kebe várhatóan nem fog játszani, Joel Roca pedig kétséges. Szintén nem lehet a pályán a Valladolid ellen lecserélt páros, Toni Villa és Aleix García. Így Michelnek az ő pótlásukról is gondoskodni kell.

A várható kezdőcsapat:

Gazzaniga – A. Martinez, Bueno, Juanpe, J. Hernandez – Riquelme, Romeu, Martin, Tsygankov – Castellanos, Stuani

Egymás elleni meccsek:

Ahogy azt a bevezetőben is mondtam, a Girona ősszel borsot tört a Real Madrid orra alá. A királyi gárda otthon nem bírt az újonccal, 1-1-es eredményt értek el. És mikor legutóbb a kiscsapat itt volt az első osztályban, szintén sikerült megakadályozni a győzelmüket. Akkor a Girona – idegenben – legyőzte a Real Madridot 2-1-re.

Persze a királyiak vannak fölényben az örökmérleget nézve, ez nem is lehet kérdés. Eddig három mérkőzést játszottak a Girona otthonában, egyet nyert meg a hazai gárda, kettőt pedig Eder Militaoék.

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.30.La Liga
real madrid
1:1
girona
La Liga
2019.02.17.La Liga
real madrid
1:2
girona
La Liga
2019.01.31.Spanyol Kupa
girona
1:3
real madrid
Spanyol Kupa
2019.01.24.Spanyol Kupa
real madrid
4:2
girona
Spanyol Kupa
2018.08.26.La Liga
girona
1:4
real madrid
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Real Madrid

A hétvége győztese egyértelműen a Barcelona volt, amely egy riválist vert meg, de szorosan követi őket a Real Madrid is. A királyi gárda félgőzzel jutott túl a Celta Vigo együttesén, ami viszont ugyanilyen fontos, hogy a mögöttük csak két pontra levő Atletico Madrid – a Barcától – kikapott, így most öt pont az előnyük az ezüstért vívott csatában. És Carlo Ancelottiék ennél többen nem is bízhatnak a La Ligában. Ott van azonban még a Bajnokok Ligája, ahol címvédőként az elődöntőben a Manchester City lesz az ellenfelük, a Király Kupa fináléjában pedig az Osasunával fognak találkozni.

Egy mondatra visszatérve a Celta elleni meccsre: Marco Asensio volt a mérkőzés hőse, gólt szerzett, majd adott egy gólpasszt is Eder Militaonak. Bár mostanában megint jó formában a Real (négy 2-0-s győzelmük volt az elmúlt időszakban), idegenben azért akadnak problémáik.

Bajnoki mérlegük 10-1-4, az utolsó öt meccsükből kettőt tudtak megnyerni.

Miután Dani Ceballos kapott egy sárgát, eltiltott lesz, mellette David Alaba és Ferland Mendy sérültek. Könnyen előfordulhat, hogy ezúttal már tényleg csak a padon kap helyet Karim Benzema, aki nemrég tért vissza sérüléséből, és nem akarja Ancelotti egyszem csatárát elbukni a City elleni mérkőzés előtt.

A várható kezdőcsapat:

Courtois – Carvajal, Militao, Rudiger, Nacho – Valverde, Kroos, Modric – Asensio, Rodrygo, Vinicius Jr.

Tippelde

Több mint a meccsei felét megnyerte hazai pályán a Girona, és a Real Madridot is megfogták idegenben. Kicsit felforgatott kezdővel lépnek majd pályára, ami az esélyeiket csökkenti.

Magunk részéről ez a fő oka – no meg a Real jó formája -, hogy a vendégcsapatnak fogunk bizalmat szavazni. Egy olyan meccsen, ahol mindkét csapat a hálóba fog majd találni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.57 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.62 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.64 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső