Cadiz – Osasuna: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 április 24.
Cadiz
Teljesítmény:
D V N V D
  • Nuevo Estadio Ramón Carranza
  • április 25. 19:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Osasuna
Teljesítmény:
N V N D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem hagy minket cserben a futball és az online sportfogadás a hét elején sem. Angol és spanyol meccsek következnek, a most megjelenő mérkőzések mindegyike holnap lesz, így van idő megnézni magatoknak az itt leírtakat, és belátásotok szerint dönteni.

Három spanyol első osztályú mérkőzés jön most, amit két Premier League-találkozó követ, végül a Championshipből hoztunk egy meccset.

Spanyolországban egyre biztosabb, hogy az FC Barcelona bajnok lesz, tegnap hatalmas lépést tettek e felé, hiszen legyőzték az Atletico Madridot.

Van viszont sok kérdés, amire még nem kapott senki választ. A friss kupadöntős Osasuna egyre kisebb meggyőződéssel, de az európai kupaporondra hajt a bajnokságban is, a Cadiz meg szeretné elkerülni a kiesést. Egyelőre sikerrel veszi az akadályt a csapat, de…

A bukik hazai győzelmet várnak, 2.15 a bet365-nél a Cadiz győzelme, 3.60 az Osasunáé, 3.20 a döntetlen.

Jöjjön a Cadiz – Osasuna találkozó!

Cadiz

Nehéz lenne alátámasztanom tényekkel, hogy a Cadiz jó formában van. Hiszen nincs. A csapat nem is borzasztó, mivel öt forduló alatt öt pontot gyűjtöttek, ami bár nem sok, egy kiesés ellen menekülő csapat számára ezek a pontok aranyat érhetnek.

A gárda fantasztikus játékkal legyőzte a Real Betist, hogy aztán 2-0-ra kikapjanak a Real Madriddal szemben. A hétvégén pedig a szintén kiesőjelölt Espanyolhoz látogattak, ott nem esett gól.

Jelen pillanatban Sergio együttese a tabella 15. helyét foglalja el, 7-11-12-es mérleggel. A 18. helyen álló Valencia 30 ponttal áll mögüttük, ergo még nem dőlhetnek hátra a sárgamezesek.

Hazai pályán fogadják az Osasunát, ahol annyira azért nem megy nekik. Legutóbbi három meccsük egyikét sem tudták megnyerni, összességében is a harmadik leggyengébb teljesítmény az övék.

Jó hír, hogy Jeremias Ledesma eltiltása már letelt, de a hiányzók listája így sem rövid: Brian Ocampo, Juan Cala, Jon Ander Garrido, Anthony Lozano, Jorge Mere, Gonzalo Escalante, valamint Joseba Zaldua sem játszhat.

Szintén hiányozni fog várhatóan Fali, így Victor Chust kaphat esélyt a kezdőben.

A várható kezdőcsapat:

Ledesma – Carcelen, Hernandez, Chust, Espino – Alejo, Alcaraz, Alex, Sobrino – Guardiola, Ramos

Egymás elleni meccsek:

Ha a két csapat elmúlt években játszott meccseiből indulunk ki, akkor sok kérdés nincs. A legutóbbi öt találkozó mindegyikét a pamplonai együttes nyerte meg, a legtöbbször (ötből négyszer) úgy, hogy még csak gólt sem kaptak. Egyszer fordult elő, hogy a Cadiz betalált az Osasuna kapujába, 2021-ben.

Elég egyértelmű a kép, ha csak a Cadiz otthonában lejátszott meccseket nézzük, három vendégsiker mellett egy döntetlen és egy hazai győzelem található itt.

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.20.La Liga
osasuna
2:0
cadiz
La Liga
2022.01.09.La Liga
osasuna
2:0
cadiz
La Liga
2021.08.29.La Liga
cadiz
2:3
osasuna
La Liga
2021.05.11.La Liga
osasuna
3:2
cadiz
La Liga
2020.09.12.La Liga
cadiz
0:2
osasuna
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Osasuna

Hatalmas győzelmet aratott Jagoba Arrasate csapata a hétvégén. Az ellenfél a Real Betis együttese volt, akikkel idén már harmadszor csaptak össze, egyszer a bajnokságban és egyszer a kupában találkoztak. Mivel az Osasuna döntőt játszik, sejthetitek, hogy megnyerték a meccset, míg a bajnokságban kikaptak. Ezúttal pedig 3-2-re ők győztek, Ante Budimir gyors két gólja megadta az alapot, majd Jon Moncayola talált még be a hálóba.

Ahogy mondtam, az Osasuna nem valószínű, hogy odaér a hatodik helyre, ami most hat pontra van tőlük (bár, ha a Villarreal így folytatja…).

Idegenbeli teljesítményük nem a legjobb, de még ezzel a gyér mérleggel is a felsőházba tartoznak. Három meccsüket nyerték meg, hétszer ikszeltek, ötször kaptak ki.

Itt is van egy jó hír, méghozzá az, hogy Moi Gomez letöltötte az eltiltását, viszont Lucas Torro és Darko Brasanac hiányozni fog. Márpedig mindketten kezdőnek mondhatók, és hiányozni fognak a középpályáról.

A várható kezdőcsapat:

Herrera – Pena, Aridane, D. Garcia, Cruz – Oroz, Moncayola, Ibanez – Barja, Budimir, Ezzalzouli

Tippelde

Szoros mérkőzésre számítunk, hiszen a Cadiz – bár otthon nem jók – számára a botlás akár még problémás is lehet, nem fér bele. Hajtani fognak, legjobb tudásuk szerint, ez azonban nem feltétlenül lesz elég a sikerhez.

Mi az X2-vel lennénk a legelégedettebbek, ha kockáztatni kell, akkor a döntetlen felé hajlunk.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső