Real Betis – Real Sociedad: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 április 24.
Real Betis
Teljesítmény:
V N V V N
  • Benito Villamarín
  • április 25. 22:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Real Sociedad
Teljesítmény:
N V N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Rangadó jön a javából, ezzel zárjuk a kis spanyol kiruccanásunk mára. A negyedik helyen álló Real Sociedad érkezik a Real Betis otthonába, a Benito Villamarínba. A zöld-fehérek az ötödik helyen állnak, ám egyre kevesebb esély mutatkozik arra, hogy előrébb léphetnek, és megverhetik a baszk riválist.

Hátrányuk most már tetemes, de még nyolc forduló hátra van, ami alatt sok minden megváltozhat. Kezdve ezzel a mérkőzéssel…

Az online sportfogadás szakemberei a gyenge formában levő Betist nem tartják igazán esélyesnek, a Greatwinnél 2.30 a vendégsiker, 3.20 a hazai, 3.40 a döntetlen.

Következzen a Real Betis – Real Sociedad találkozó!

Real Betis

Lassan elúszik minden esélye a Real Betisnek arra, hogy beérjék a negyedik helyen álló Real Sociedadot. A baszkok is szép számmal buknak, de a Betis még ennél is többször. Mivel a Sociedad nyert a hétvégén, a Betis pedig kikapott, így a zöld-fehér gárda hátránya ismételten hat pont. De így is van minek örülni, legalább az ötödik helyüket megtarthatták, mert a Villarreal is vereséget szenvedett.

A Betis az Osasuna otthonában kapott ki 3-2-re, gyorsan elhúztak a hazaiak, onnantól kezdve a Betis csak kapaszkodni tudott. Azt sem sok sikerrel. A vendégek oldaláról Juan Miranda és Guido Rodríguez találtak a hálóba.

Ötödik meccsükön ez volt a harmadik vereség, ha így folytatják pár forduló, és lecsúsznak az első hatból is. Közvetlen mögöttük a Villarreal, és a remek formában játszó Athletic Bilbao is…

Hazai pályán olyan mérlegük van, mint a Gironának az előző tippből, vagyis nyolc győzelem, három döntetlen és négy vereség. De ez náluk nem akkora szó, mint az újoncnál…

Nabil Fekir a teljes szezonra kiesett, szintén sérült Juanmi, Youssouf Sabaly és Juan Cruz, viszont Aitor Ruibal ismét a pályán lehet, neki eltiltás miatt kellett kihagyni a legutóbbi meccset.

A várható kezdőcsapat:

R. Silva – Montoya, Felipe, González, Abner – Rodriguez, Carvalho – Henrique, Canales, Perez – B. Iglesias

Egymás elleni meccsek:

Azt hihetnénk, hogy nagy párharc ez, szoros eredményekkel, de ennél messzebb nem is járhatnánk az igazságtól. Hatalmas a zöld-fehérek fölénye, az elmúlt mérkőzéseken csak ők tudtak nyerni. Ősszel San Sebastianban 2-0-ra, előtte pedig a kupában és a bajnokságban is négyet rúgtak ellenfelüknek.

Az utolsó sikere a baszk gárdának 2020-ból van.

A Benito Villamarinban két hazai siker mellett két döntetlent és egy vendéggyőzelmet láthatunk.

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.30.La Liga
real sociedad
0:2
real betis
La Liga
2022.04.15.La Liga
real sociedad
0:0
real betis
La Liga
2022.02.03.Spanyol Kupa
real sociedad
0:4
real betis
Spanyol Kupa
2021.12.12.La Liga
real betis
4:0
real sociedad
La Liga
2021.01.26.Spanyol Kupa
real betis
3:1
real sociedad
Spanyol Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Real Sociedad

Imanol Alguacil együttese sincs a legjobb formában, de becsülettel állják a sarat, és igyekeznek legalább a negyedik helyüket megtartani, a dobogót a nagyok megint kisajátították maguknak. Viszont most nincs Sevilla, és a Villarreal gyenge kezdése miatt itt a reális esély, hogy végre a Bajnokok Ligájában szerepeljenek.

A hétvégén a Sociedad hazai pályán fogadta a Rayo Vallecano együttesét. Akik mostanság nem teljesítenek túl jól, egyértelmű volt a hazaiak esélyessége. És ez be is igazolódott, igaz, nem olyan könnyen. A kék-fehérek 2-1-re verték a vallecasi együttest, méghozzá hátrányból: Alexander Sörloth egyenlített, majd a találkozó vége előtti percekben esett még egy öngól.

Négy idegenbeli meccsükön sem tudtak nyerni zsinórban, ez a mostani lehet az ötödik.

A korábbi csinos mérleg már nem annyira szép, nyolc győzelemből, két döntetlenből és öt vereségből áll.

Itt is lesz nagy visszatérő, méghozzá Robin Le Normand, aki a védelem egyik legmegbízhatóbb szereplője. A védő eltiltott volt legutóbb. Diego Rico, Sadiq Umar és Martín Merquelanz sérültek továbbra is.

A várható kezdőcsapat:

Remiro – Elustondo, Zubeldia, Le Normand, Munoz – D. Silva, Merino, Zubimendi, Illarramendi – Sörloth, Oyarzabal

Tippelde

Rangadó ez a javából, ha nyernek a hazaiak, akkor újra nyílt lesz a negyedik helyért folyó csatározás. És akkor a maradék pár forduló még izgalmasabbá válik.

A Betis nincs akkora formában, azonban a hazai pálya előnye mellettük, ez akár még a győzelemhez is elég lehet.

Mi igyekszünk egy kicsit ezúttal visszafogottabbak lenni, és azt mondjuk, hogy mindkét fél be fog majd találni a hálóba.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.91 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.94 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.96 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső