Granada – Villarreal: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 17.
Granada
Teljesítmény:
D N D N D
  • Nuevo Los Cármenes
  • Június 19. 19:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Villarreal
Teljesítmény:
N N V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ha van csapat, akit dicséret illet az idei szezonban nyújtott teljesítményéért az a Granada csapata, akik újoncként szerepelnek a La Ligában, mégis a kilencedik helyen állnak. Már ez is megsüvegelendő teljesítmény, de ha hozzátesszük, hogy karnyújtásnyira van a hetedik hely és az azzal járó Európa Liga-selejtező, akkor még imponálóbb ez a teljesítmény. Ők jól kapták el a rajtot, két meccsen négy pontot hoztak, de aktuális ellenfelük sem panaszkodhat, mert ők kettőből kettőt nyertek.

Most a Granada – Villarreal mérkőzés beharangozóját olvashatjátok.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Betis – Granada

Hétfőn játszották ezt a mérkőzést, a Betis azelőtti meccsén legfőbb riválisától szenvedett vereséget, így mindenképpen szerettek volna javítani, azonban az újonc túlságosan nagy falatnak bizonyult. Remek meccset játszottak egyébként, ahol az igazi fordulatok a meccs utolsó tíz percében történtek, egy őrült befejezést biztosítva a találkozónak.

Az első gól a vendégeké volt, egy mintaszerű akciót követően talált be a Granada: Azeez szerzett labdát a középpályán, hosszú ideig vezette, majd Puertashoz passzolt a bal szárnyon, középen pedig érkezett Carlos Fernández és a kapus lábai között a hálóba talált.

Carlos Fernández egyébként Sevilla nevelés, így ez a gól számára biztosan sokat jelentett.

Feljegyezhettünk még egy Fekir bombát, amit Silva elképesztő bravúrral tudott ujjheggyel védeni, majd hosszú ideig semmi.

A 85. percre ugrunk, amikor Duarte megmozdulását szabálytalannak ítélte meg a játékvezető, a megítélt büntetőt pedig Canales értékesítette.

Három perccel később Cristian Tello adta be a labdát, ami mindenki előtt elszállt és pont így lett jó, Silva kapus már nem tudott hárítani.

Mikor már mindenki azt hitte, hogy a Betis megfordította a találkozót jött a rutinos Soldado és a hosszabbításban pontot mentett csapata számára.

Őrült utolsó percek voltak, de ez a tíz perc erőteljesen megdobta a mérkőzésről alkotott képünket.

Előző 5 meccs eredménye
2019.08.17.La Liga
villarreal
4:4
granada
La Liga
2017.01.28.La Liga
villarreal
2:0
granada
La Liga
2016.08.20.La Liga
granada
1:1
villarreal
La Liga
2016.01.30.La Liga
villarreal
1:0
granada
La Liga
2015.09.13.La Liga
granada
1:3
villarreal
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Villarreal – Mallorca

Két kiesőjelölt ellen kezdte meg újból a bajnokságot a Sárga Tengeralattjáró. A Celta ellen a remekül védő Blanconak köszönhetően sokáig nem tudták feltörni a védelmüket, de a meccs legvégén Manu Trigueros góljával csak begyűjtötték a három pontot.

Most pedig a Mallorca volt az ellenfél, ismételten egy gól döntött, de a vigói meccsel ellentétben itt rengeteg szerencsére szüksége volt Santi Cazorláéknak, hogy kapott gól nélkül záródjon az összecsapás.

Kezdjük ott, hogy Baba Mohammed a felsőlécet találta el a meccs elején 0-0-s állásnál. És nem ez volt az egyetlen Baba kapufa a mérkőzésen…

Gólt viszont a hazaiak szereztek, Chukwueze jobbról belőtt labdáját Bacca segítette be a gólvonal mögé.

Volt még két lehetősége a Villarrealnak a második félidőben, de Reina mindkétszer a helyén volt, bravúrral védett.

Jött Baba második kapufája, ennél még csak elmozdulni sem tudott Asenjo, majd később a gólvonalról kellett mentenie Chavarria fejesét Penának.

A mérkőzés képe alapján egy döntetlent legalább megérdemelt volna a Mallorca, de mivel a focit gólra játsszák, pont nélkül maradtak.

Összefoglalás

A két csapat közé beékelődött Valencia csütörtökön este a Real Madridhoz látogat, az esélyek alapján ennyi pontja marad a fordulót követően is. Magyarul, amelyik csapat ezt a meccset nyeri, az a hetedik pozíciból várja majd a folytatást. A Denevéreknek minden bizonnyal egy döntetlen lenne a legjobb eredmény.

A két csapat legutóbb az első fordulóban mérte össze az erejét, akkor egy nagyon jó meccsen 4-4-es döntetlen született.

A Granada mellett szól, hogy hazai mérlegük egészen remek, 9 győzelmet számlálnak már saját közönségük előtt és csak háromszor távoztak pont nélkül.

A Villarreal játékosainak lába viszont nyolc alkalommal is megremegett, vagyis nyolcszor kaptak ki a Ceramicától távol.

Egyelőre a helyzetek kihasználását tekintve gyengélkedik a Sárga Tengeralattjáró, amit kihasználhatnak a hazaiak.

Legutóbbi hazai meccsüket egyébként a szezon másik meglepetéscsapata, a Getafe ellen nyerték.

Minden adott számomra egy hazai győzelemhez. Bár két forduló alatt több pontot gyűjtöttek a vendégek, a Granada nehezebb ellenfelek ellen állt helyt, hétvégi meccsükön pedig gólokat és Granada sikert várok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső