Verona – Cagliari: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 17.
Verona
Teljesítmény:
V D N D D
  • Stadio Marcantonio Bentegodi
  • Június 20. 21:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Cagliari
Teljesítmény:
V V V D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ezen a hétvégén mindössze négy mérkőzést játszanak a Serie A csapatai, ugyanis ez a négy csapat az, akik egyel kevesebb meccset játszottak. Miután megtörtént a mérkőzések számának „szintre hozása” folytatódhat a teljes bajnokság. Szombaton és vasárnap is két-két olasz első osztályú meccset jelent ez, mi pedig most a szombati játéknap második találkozóját, a Verona – Cagliarit nézzük meg tüzetesebben.

Verona

Mindegyik nagy és jelenleg futó bajnokságnak van egy olyan újonc csapata, aki igazán felülmúlja a várakozásokat. Angliában a Sheffield Utd., Spanyolországban a Granada, Németországban… Hát, a Köln lehetett volna, de az újrakezdés óta csak szenvednek. Olaszországban ez a csapat a Verona. A tavalyi bajnokságban nem jutottak fel automatikusan, a rájátszásban kellett bizonyítaniuk, hogy helyük van a legjobbak között. Megtették és ezt idén is bizonyítják, az idei újoncok közül messze ők állnak a legjobban.

Úgy állnak a táblázat nyolcadik helyén, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, ha tehát a Cagliari elleni meccsüket megnyerik, akkor megelőzik az AC Milant és tovább tapadnak a Napolira. Igazi tündérmese ez, újoncként kiharcolni az európai porondot óriási szó lenne.

Ez az álom 13 fordulónyira van, bár elsődleges céljukat valószínűleg már elérték Ivan Juric tanítványai.

A leállás előtti utolsó meccsüket elvesztették a Sampdoria ellen, azonban pár héttel korábban begyűjtötték a lehető legnagyobb skalpot: Legyőzték a Cristiano Ronaldo fémjelezte Juventust, akik zsinórban kilencedik bajnoki címükre hajtanak.

Egyik nagy erőssége a gárdának, hogy saját stadionjuk valóban egy igazi oroszlánbarlang, ahonnan nem sokan (szám szerint hárman) távoztak három ponttal.

Térjünk ki a csapat játékosaira: Borini és Pazzini neve ismerősen cseng az olasz futball szerelmeseinek, ahogy valószínűleg Darko Lazovic, Miguel Veloso vagy Marco Silvestri is.

A csapat egyébként nem lő túlságosan sok gólt, ezért is lehet a veterán Pazzini 4 góljával házi gólkirály.

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.29.Serie A
cagliari
1:1
verona
Serie A
2018.04.08.Serie A
verona
1:0
cagliari
Serie A
2017.11.05.Serie A
cagliari
2:1
verona
Serie A
2015.03.01.Serie A
cagliari
1:2
verona
Serie A
2014.10.04.Serie A
verona
1:0
cagliari
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Cagliari

A Cagliari helyzete kissé hasonlít az előző tippben említett Torinoéhoz. A 2020-as naptári évben nagyon nem megy a szekér, bár ott már 2019 decemberében voltak problémák. Március elején meg is történt az edzőváltás, Walter Zenga váltotta Rolando Marant. Nagyon érdekes, hogy lehet könnyen mennyből a pokolba jutni: Maran csapata épp egy 15 meccses veretlenségi sorozatban volt (utoljára szeptemberben kaptak ki), amikor jött az első vereség december 16-án. Onnan pedig jött a lejtmenet, a totális káosz és a nagy veretlenségi sorozatot egy nagy nyeretlenségi sorozat váltotta fel. A türelem márciusig tartott, ekkor rúgták ki Marant, a csapat pedig a negyedik helyről lecsúszott 12.-re.

Tehát azt simán kijelenthetjük, hogy a Cagliari egy remek csapat, akik verték a Napolit és az Atalantát, döntetlent játszottak a Romával. Nem lehet leírni őket, talán az edzőváltás megteszi a várt hatást.

Csapatuk egyértelműen legnagyobb sztárja Joao Pedro, aki idén hátán cipeli a Cagliarit, már 16 gólnál jár, ez eddigi pályafutásának legjobb szezonja.

Aztán ott van még Giovanni Simeone, aki apját követte és futballistának állt. A vezetéknév alapján kitalálható, hogy az Atletico Madrid mesterének fiáról van szó, aki csatár, nem is rossz csatár. Kölcsönben szerepel a Cagliarinál, egyébként a Fiorentina játékosa. Radja Nainggolant sem szabad kihagyni a felsorolásból, ő is kölcsönben szerepel (Ő maga kérte, hogy engedjék el kölcsönbe magánéleti okok miatt), valamint Luca Pellegrini, aki a védelemben kap helyet hétről hétre.

Tehát ez egy jó csapat, akik fejben nagyon nem voltak a helyükön. Meglátjuk, Birsa tud-e ezen segíteni.

Összefoglalás

Szorítkozzunk a statisztikára, hiszen a három hónappal ezelőtti forma már nem releváns számunkra.

A legutóbbi meccsük 1-1-es döntetlennel ért véget, Castro és Faraoni szerezték a gólokat. Castro egyébként azóta már a Spalban szerepel.

Említettem korábban, hogy a Verona egyik erőssége, hogy hazai pályán elképesztően jól szerepelnek. Számokkal alátámasztva ez a következőt jelenti: 6 alkalommal nyertek (utolsó három hazai meccsüket zsinórban hozták), 3-szor ikszeltek és 3 alkalommal kellett 0 ponttal lekullogniuk a pályáról.

A Cagliarinál a helyzet a következő: Távol saját gyepüktől háromszor nyertek, ugyanennyiszer kaptak ki, és 6 döntetlent játszottak.

A Cagliarit ezúttal nem fogja tudni hátán cipelni Joao Pedro, ugyanis sárga kártyái miatt nem fog tudni játszani, sérültjük pedig Ionita és Pavoletti.

A hazai oldalon sem sérült, sem eltiltott nem nehezíti a mester dolgát, így ideális összeállításban küldheti pályára legényeit.

Joao Pedro nélkül, egy óriási nyeretlenségi sorozat után kellene a szezon egyik meglepetéscsapatát legyőzni a saját stadionjában, ahol az utolsó három meccsét zsinórban nyerte és többek között a Juventust is elintézte. Ez túl nagy falat lesz, hazai győzelemre tippelek.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső