Greuther Fürth – Bayern München: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2021 szeptember 23.
Greuther Fürth
Teljesítmény:
V V V D V
  • Trolli Arena
  • Szeptember 24. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Bayern München
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai első mérkőzésünk következik, amit Németországból hoztunk nektek, a Bundesliga egyik újonca, a Greuther Fürth csap össze a BuLi-t uraló együttessel, a címvédő Bayern Münchennel. Elég egyértelműnek tűnik a mérkőzés kimenetele azok számára is, akik nem nagyon követik a német bajnokságot, nem igaz?

De nyugi, nem a kimenetelre megyünk rá, legalábbis nem a sima kimenetelre, mert abból azért nyaralni nem tudnánk elmenni. De igyekszünk egy-két olyan tippel gazdagítani benneteket, amik aztán majd… Gazdagítanak benneteket. Értitek…

A bajorok teljesítménye eddig rendkívül meggyőző, a kezdeti megakadás – a Borussia Mönchengladbach ellen – már a múlté, Julian Nagelsmann együttese úgy üt ki minden szembe kerülő ellenfelet, mint anno Papp Laci fénykorában. Hármat kapott a Köln, Ötöt Dárdai Pál Herthája, négyet a Lipcse, most pedig hetet a VfL Bochum. Nem lennénk most a Fürth játékosainak helyében.

Akik sereghajtóként várják az összecsapást. Három rúgott, tizenhárom kapott góllal, egyetlen pontocskával, ami azért elég vékony.

Mit tudnak kezdeni a bőrgatyások rohamaival? Vagy Nagelsmann csavar egyet a kezdőn, és pihentet egy kicsit? Derítsük ki, jöjjön a Greuther Fürth – Bayern München találkozó előzetese!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Hertha BSC – Greuther Fürth: 2-1

G.: Ekkelenkamp, Bauer (ög) ill. Hrgota

A mérkőzésről mi is írtunk tippet, nem vittük túlzásba, mindössze annyit mondtunk, hogy a fővárosi csapat nyeri majd meg a találkozót. Nyertünk, de a pite nagyon forró volt, nem volt ez annyira sima meccs, mint amire mi számítottunk titkon. Vagy nem is annyira titkon…

A kezdők:

Hertha BSC:

Schwolow – Stark, Boyata, Dárdai M. – Zeefuik, Boateng, Plattenhardt – Tousart, Serdar – Maolida, Belfodil

Greuther Fürth:

Burchert – Meyenhofer, Bauer, Viergever, Willems – Kallevik Nielsen, Seguin, Griesbeck, Dudziak – Hrgota, Itten

A Bochum ellen duplázó Suat Serdar majdnem ott folytatta, ahol az újonc ellen abbahagyta, egy nagyszerű szóló végén lőtt a kapu mellé, de nem sokon múlt, hogy ebből gól szülessen.

A másik oldalon a Rangers kölcsönjátékosa, Cedric Itten szerezhetett volna vezetést, ám egy kicsit elizgulta a helyzetét, nem is találta el jól, erő sem volt benne, így Schwolow simán fel tudta szedni a játékszert.

Nagyjából mindent el is mondtunk az első félidővel kapcsolatban, az izgalmasabb részek a második félidőben voltak. Először egy tizenegyes, amit a Greuther Fürth kapott, Zeefuik rúgta fel nagy erővel – felszabadítás helyett – Dudziakot, a megítélt büntetőt Branimir Hrgota váltotta gólra.

Az egyenlítés sem várhatott sokat magára, és minden futballista olyan debütálásról álmodik, mint Jürgen Ekkelenkampé. 73 másodperce küldte őt pályára Dárdai Pál, amikor gólt szerzett, Dárdai Márton szögletét bólintotta tökéletesen a kapuba.

A holland újonc a Hertha második góljában is főszerepet vállalt, A 79. percben Marco Richter beadására robbant be, de nem róla, hanem a Fürth középső védőjéről, Maximilian Bauer lábáról csorgott a hálóba a bogyó.

Előző meccs eredménye
2013.01.19.Bundesliga
bayern münchen
2:0
greuther fürth
Bundesliga
2012.08.25.Bundesliga
greuther fürth
0:3
bayern münchen
Bundesliga
2010.02.10.Német Kupa
bayern münchen
6:2
greuther fürth
Német Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Bayern München – VfL Bochum: 7-0

G.: Sane, Gnabry, Lewandowski, Kimmich (2), Choupo-Moting, Lampropoulos (ög)

Hálás dolog mostanság (is) Bayern München szurkolónak lenni, már Hansi Flick alatt is gyönyörű focit játszottak a bajorok, Julian Nagelsmann érkezésével a támadások minősége nem veszített fényéből. Most a Bochum faragott rá, ahogy láthatjátok, valóságos gólfesztivált rendezett a Bundesliga címvédője, megerősítve ezzel első helyét a tabellán.

A kezdők:

Bayern München:

Neuer – Stanisic, Süle, Hernández, Davies – Kimmich, Goretzka – Gnabry, Müller, Sane – Lewandowski

VfL Bochum:

Riemann – Stafylidis, Lampropoulos, Bella-Kotchap, Soares – Losilla, Tesche – Pantovic, Rexhbecaj, Holtmann – Polter

Mit is lehetne elmondani egy ilyen mérkőzésről? Lemosta a pályáról a Bayern München a Bochumot, összesen 22 kapura lövéssel zárták a hazaiak a meccset, ebből 15 ment kapura. És mint látjuk hétből gól is született.

Már az első félidőben négy góllal mentek a bajorok, a Bochum negyedórát bírt ki, a 17. percben Leroy Sané vette be először a hálójukat. Nem is kis góllal, a német válogatott szélső gyönyörűen csavart be egy szabadrúgást Riemann kapujába.

Tíz perccel később jött a második, Sané ezúttal gólpasszt adott, Joshua Kimmich hat méterre a kaputól – háttal – átvette a labdát, fordult egyet és voilá, kész is az újabb Bayern gól.

Egy szélvészgyors kontrának köszönhetik harmadik góljukat, ezt Serge Gnabry szerezte a 32. percben, és már itt lehetett érezni, hogy ennek csúnya vége lesz, ha a München nem áll le. Nem álltak le, a 43. percben 4-0-ra módosult az állás, Vassilios Lampropoulos talált érdekes módon saját hálójába.

Ha eddig esetleg hiányoltátok Robert Lewandowski gólját, nem kell tovább várnotok. A második félidő elején a lengyel sztárcsatár fél lépésről bombázott a kapuba.

Még mindig nem ért véget a rémálom a vendégeknek, Joshua Kimmich második gólját is meglőtte, az utolsó találat pedig a cserként pályára lépő Eric Maxim Choupo-Moting nevéhez fűződik, óriási nehézségek közepette értékesítette csapata hetedik gólját, Riemann kapus háromszor is védett, mielőtt a francia begyötörte volna a labdát.

Ez volt tehát a Bayern München negyedik győzelme zsinórban, ezeken a meccseken összesen 19 gólt rúgtak. És akkor meg sem említettük, hogy a Camp Nouban szedték ízekre a Barcelonát…

Összefoglalás

Mi a kérdés? Nincs kérdés, a Bayern München minden bizonnyal ezt a találkozót meg fogja nyerni. Nem ez a kérdés. Inkább az, hogy hány góllal. Több verzió is létezik a fejünkben.

A bajnokság elején járunk, a müncheniek nem húztak el a többiektől, egy ponttal gyűjtöttek többet, mint a Borussia Dortmund, és ugyanannyival állnak, mint a Wolfsburg. Így azt a luxust Nagelsmann nem engedheti meg magának, hogy a teljes csapatot kispadra ültesse.

Viszont egy kis rotáció mindenképp játszani fog, ez szinte száz százalék.

Ha nem, ha teljes csapattal mennek neki a meccsnek, na, abból megint csúnya verés lehet. Merthogy ez a Fürth nem annyira acélos, még ha a Herthát meg is szorongatták. Sokat elárul, hogy ők állnak az utolsó helyen.

Tőlük egyébként Gideon Jung, Jessic Ngankam és Robin Kehr fog hiányozni, csakúgy, mint legutóbb, a másik oldalon Jamal Musiala, Sven Ulreich, Kingsley Coman és Corentin Tolisso nem játszhat, valamint az sem valószínű, hogy a beteg Serge Gnabry pályára lép.

Szerepet kaphat a kezdőben a nyáron szerződtetett Marcel Sabitzer, illetve akár Choupo-Moting is, a sztárok nagy része viszont szerintünk a pályán lesz.

A lehető legértelmesebb döntés, ha a gólokra fogadunk. Nem hinnénk, hogy a hazaiak be tudnak találni Manuel Neuer kapujába, a Bayern simán fogja félgőzzel nyerni a meccset. Arra pedig, hogy csak az egyik csapat szerez gólt nagyon jó kis szorzó van, amit vétek lenne nem kihasználni.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső