Ham-Kam – Sarpsborg 08: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 június 22.
Ham-Kam
Teljesítmény:
N V D D N
  • Briskeby Arena
  • Június 26. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Sarpsborg 08
Teljesítmény:
N V N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A norvég bajnokság másik újoncával is találkozunk ma, a Ham-Kam hazai pályán fogadja a Sarpsborg 08 csapatát, akikre nem árt majd odafigyelni a jövőben, mert remek kis gárdát állítottak össze. Egy olyat, ami a negyedik helyezettnek az utolsó fordulóban rúgott simán egy ötöst.

Megmondom őszintén, azon a találkozón bejött a tippünk, de azt gondolom, kissé a szerencsén is múlt ezúttal. De hát az is kell hozzá néha…

A Ham-Kam egyelőre a bajnokság döntetlenkirálya, azt mondom, hogy most is elégedettek lennének egy iksszel.

A bentmaradással nem lesz gond, egyelőre úgy tűnik, a Sarpsborg pedig abszolút elégedett lehet a mostani helyezésével, de ha úgy játszanak, mint a Strömsgodset ellen, akkor akár még merészebbek is lehetnek.

A fogadóirodák szerint az idegenben eddig remeklő Sarpsborg ezúttal is nyerhet, és valóban minden adott a sikerükhöz, ám a Ham-Kammal sem árt vigyázni.

Megnézzük, milyen eredményt hozhat a Ham-Kam – Sarpsborg 08 mérkőzés.

Ham-Kam

A legutóbbi forduló két újonc csatáját hozta el, a Ham-Kam a Jervhez látogatott. Azt mondtuk, hogy a Ham-Kam egy góllal jobb lesz, de fő tippünk az volt, hogy két és fél gól alatti végeredmény fog születni. Előbbi jött, utóbbi nem. Ellentétes félidőket produkált a két együttes, az első játékrészben a Ham-Kam dominált, és Kirkevold, valamint Melgalvis találataival el is húztak.

Aztán a félidőben a Jerv cserélt egyet, és minden megváltozott. Nem feltétlenül a csere hatására, de sokkal jobbak lettek, míg a Ham-Kam arra hajtott, hogy megmaradjon legalább egygólos előny a kettőből. A tervük végül sikerült, hiszen csak Schroter tudott szépíteni, az egyenlítés már nem jött össze, pedig megérdemelte volna a Jerv.

Ezzel a sikerrel a Ham-Kam megszerezte második győzelmét a bajnokságban, mellette hat döntetlenjük és két vereségük van. Az utolsó öt meccsükön háromszor játszottak ikszet, egyszer nyertek és egyszer kikaptak.

Ugyanilyen a hazai mérlegük, azaz 1-3-1, három mérkőzés óta nyeretlennek mondhatják el magukat. Ezen természetesen szeretnének változtatni, ám ez a Sarpsborg ellen nem lesz könnyű, majd hamarosan el is fogjuk árulni, hogy miért nem.

A 9. helye a csapatnak megtévesztő lehet, mert mögöttük még három csapat áll ugyanennyi ponttal, egy pedig eggyel kevesebbel, tehát egy vereség nagyon mélyre lökheti a csapatot, akár osztályozós helyre is kerülhetnek.

Új résztvevőként minden valószínűség szerint a bentmaradást célozták meg, minden más csak plusz lehet.

Az ötvédős rendszer annak ellenére maradhat meg, hogy ezúttal otthon játszanak, de a Sarpsborgnak van olyan támadósora, hogy kell a stabil védekezés.

A gárdának egyetlen sérültje van, Julian Dunn, akinek a térde sérült meg, és azóta már az is kiderült, hogy az egész idényt ki fogja hagyni.

A várható kezdőcsapat:

Hagen Godoy – Melgalvis, Opsahl, Kurucay, Skjaervik, Nouri – Eriksen, Onsrud, Hernández-Foster – Kirkevold, Enkerud

Egymás elleni meccsek:

Ritkán találkozott egymással ez a két csapat, mivel nem minden esetben szerepeltek egy osztályban. Az utolsó meccsükre 2018-ban került sor, előtte meg a másodosztályban találkoztak tíz éve. Szóval nagyon sokat nem tudunk leszűrni az egymás elleni meccseikből. Álljanak itt az eredmények, valamint néhány statisztikai adat, de kéretik ezeket fokozott óvatossággal kezelni.

A kupameccset 2018-ból a Ham-Kam 1-0-ra nyerte, a másodosztályú bajnokik eredményeit pedig látjátok, elég jó kis meccsek lehettek, hiszen potyogtak a gólok. Mindkét esetben a Sarpsborg jött ki jobban a meccsekből.

Összességében elmondható, hogy ők játszanak fölényben, azonban ez inkább hazai pályán jellemző.

A Ham-Kam otthonában négy meccset játszottak eddig, háromszor a hazaiak nyertek, a vendégeknek ez egyszer jött össze…

Előző 5 meccs eredménye
2018.05.10.Norvég Kupa
ham kam
1:0
sarpsborg
Norvég Kupa
2012.09.02.OBOS-Ligaen
ham kam
3:5
sarpsborg
OBOS-Ligaen
2012.07.29.OBOS-Ligaen
sarpsborg
4:1
ham kam
OBOS-Ligaen
2009.10.25.OBOS-Ligaen
sarpsborg
1:0
ham kam
OBOS-Ligaen
2009.05.24.OBOS-Ligaen
ham kam
2:1
sarpsborg
OBOS-Ligaen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Sarpsborg 08

Ha megnézzük a Sarpsborg – Strömsgodset mérkőzés statisztikáját nem mondanánk meg, hogy az eredmény 5-1 lett. Egy teljesen kiegyenlítettnek tűnő mérkőzés volt ez, azonban a kapu előtt sokkal hatékonyabb volt a hazai csapat. Már az első félidőben sikerült 4-1-re elmenniük, igaz, ehhez szükség volt a Strömsgodset védelmére, mivel kettő tizenegyest is összehoztak. Sorrendben a gólszerzők Molins, Heintz és Saletros voltak, utóbbi végezte el mindkét tizenegyest, tehát duplázott.

A lefújás előtt szépített a Strömsgodset, és ezzel a mi tippünk is jött, ám nem ilyen játékra számítottunk…

A második félidőben minimális fölényben játszottak a vendégek, gólt mégis a Sarpsborg szerzett, hiszen a Strömsgodset egyre inkább kitámadt. Heintz volt ismét eredményes a lefújás előtt.

Ezzel a Sarpsborg fellépett az ötödik helyre, egy pontra vannak a Strömsgodsettől, előzik a Bodöt és az Aalesundot.

Vendégségben képesek bravúrokra, eddig három győzelmük van, és csak a Lilleströmtől kaptak ki, ami miatt nem kell szégyenkezniük, valószínűleg a későbbi bajnoktól vereséget szenvedni nem akkora gond.

Négy meccsen 13 gólt szereztek, ez a legtöbb a mezőny tagjai között, ötöt kaptak, ez a második legkevesebb.

A gárdánál egyedült Anders Kristiansen sérült, a svéd kapus majd csak augusztusban térhet vissza.

A várható kezdőcsapat:

Nilsen – Halvorsen, Utvik, Horn Soltvedt – Martinsson, Jonsson Saletros – Maigaard, Lindseth, Heintz – Molins Palmeiro

Tippelde

Nem igazán hiszem, hogy a Ham-Kam meg tudja szorongatni a bombaformába kerülő Sarpsborgot, akik nem csak az utolsó hazai meccsükön rúgtak ötöt, hanem az utolsó idegenbelin is.

Lehet, most nem fognak addig jutni, de ettől függetlenül határozott, jó játékot várunk tőlük és magabiztos győzelmet.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 2.40 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 2.42 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 2.42 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső