Heidenheim – Hamburg: Fogadási Tippek és Bundesliga 2 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 19.
Heidenheim
Teljesítmény:
D N V N D
  • Voith-Arena
  • Június 21. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Hamburger SV
Teljesítmény:
D N D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ennél izgalmasabb, fordulatosabb végjátékot a német másodosztályú bajnokságban elképzelni sem lehetett, a legnagyobb írók is elégedetten bólogatnának a tabellát és az elmúlt hetek eredményeit látva. Minden bizonnyal ez az a meccs, ahol a Hamburg sorsa egyszer és mindenkorra eldől. Nem csak az ő sorsuk… Ugyanúgy függ(het) ettől az eredménytől a Heidenheim és a Stuttgart sorsa is.

Az utolsó előtti fordulóban Heidenheim – Hamburg mérkőzést rendeznek.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Greuther Fürth – Heidenheim

Mit is lehetne írni egy olyan meccsről, ami 0-0-s döntetlennel végződik? Azt, hogy remek volt. Összesen 21 kapura tartó lövés volt a mérkőzésen, ahol inkább a vendég Heidenheim volt közelebb a győzelemhez, de akkor sem lehetett volna egy szavuk, ha a Fürth nyer.

A piros mezesek közül Otto egy az egy elleni ziccert hibázott még az első félidőben, majd a második félidőben Mohr találta el a kapufát, ezek voltak a legnagyobb helyzetek, de több kisebb lehetőség volt még.

Kihasználhatta volna a Hamburg bukását a Heidenheim, amivel felléphetett volna a dobogóra, azonos pontszámmal állt volna a Stuttgarttal. Azonban még nincs minden veszve, épp a következő meccsük lesz az, ahol jóvátehetik azt, hogy a Fürth ellen pontokat vesztettek.

Egymás elleni meccseik:

Összesen három mérkőzés van, amit fel lehet ebben a részlegben tüntetni. Kezdjük a legutóbbival: Idegenben sikerült a Hamburgot megverniük 1-0-ra, akkor egy védő, Jonas Fohrenbach szerezte a győztes gólt. Előtte összehoztak egy döntetlent és a tavalyi szezonban, történelmük első összecsapásán a Hamburg diadalmaskodott. Gyorsan sikerült összefoglalni az örökmérleget…

Előző meccs eredménye
2019.12.06.Bundesliga 2
hamburger sv
0:1
heidenheim
Bundesliga 2
2019.02.16.Bundesliga 2
heidenheim
2:2
hamburger sv
Bundesliga 2
2018.09.15.Bundesliga 2
hamburger sv
3:2
heidenheim
Bundesliga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Hamburg – Osnabrück

A tabella hátsó részén elhelyezkedő Osnabrück látogatott Hamburgba. A szurkolók nem lehettek teljesen nyugodtak, az Osnabrück sok csapatot megtréfált már, azonban a hozható meccseiken gyakran hullajtottak pontokat, emiatt még mindig megvan az esély rá, hogy kiesnek.

Nem fogom húzni a végéig: Ez a meccs is döntetlen lett, a Hamburg elpocsékolta nehezen összehozott előnyét a Stuttgarttal szemben. Pedig a Karlsruhe óriási szívességet tett, amikor legyőzte őket és Hecking tanítványai így előzni tudtak.

A találkozó elején Kinsombi és Kittel is helyzetbe került, de az ő lehetőségük fasorban sem volt a túloldalon Ceesay helyzetéhez képest, aki öt méterről, üres kapura lőtt mellé.

Majd eljött a 35. perc és vezetést szerzett a hazai csapat. Harnik passzolt a balon Kinsombinak, aki visszaadta a játékszert, Harnik pedig begyalogolt a kapuig, az elvetődő Kuhn mellett a kapuba lőtt.

Ceesaynak nagyon nem ment a játék, több alkalommal is rosszul döntött a kapu előtt, illetve több esetben passzolni kellett volna lövés helyett.

Az egyenlítő találatra a második játékrészben került sor. Létszámfölénybe került egy támadás alkalmával az Osnabrück, a jobboldali beadásnál még nagyot védett Pollersbeck (miután saját játékosa majdnem öngólt vétett), a kipattanó viszont a Hamburg szerencsétlenségére Heyer elé pattant, aki bevágta a labdát.

Ezt követően még kisebb lehetőségek voltak, az eredmény azonban már nem változott, ez az eredmény a Hamburg számára egyértelműen csalódás és sokba kerülhet a végelszámolásnál.

Összefoglalás

Mit is lehetne írni? Ha kikap a Hamburg valószínűleg búcsút mondhat a feljutásnak. Az egyenes ági feljutásnak és az osztályozósnak is. Nyilván, benne van a pakliban, hogy a Stuttgart és a Heidenheim is hibázik az utolsó fordulóban, de erre nem apellálhatnak.

Ugyanez igaz a Heidenheimre is: Ha nyernek, nyeregben vannak. Ha kikapnak, vége a dalnak.

A döntetlen pedig egyikükön sem fog segíteni, annyira viszont jó, hogy mi az utolsó pillanatig izgulhassunk. Kíváncsian várom majd a Stuttgart nürnbergi fellépésére. Ne feledjük, a Nürnberg hatot vágott a Wehennek.

Mindkét csapat relatíve sok döntetlent játszott a szezonban, nem fognak fejjel a falnak rohanni, az öngyilkosság volna mindkettejük részéről. Kevés gólra, taktikus játékra számítok. Kivéve, ha az egyikük a mérkőzés elején megszerzi a vezetést. Meglátjuk, kitartok a döntetlen mellett.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső