Hertha BSC – Bayern München: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 február 03.
Hertha BSC
Teljesítmény:
V V V D V
  • Olympiastadion
  • Február 05. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Bayern München
Teljesítmény:
N N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Dárdai Pál bemutatkozása – ha csak a végeredményt nézzük – nem úgy sikerült, ahogy azt a magyar mester elképzelte, az Eintracht Frankfurt 3-1-re nyert, de a mutatott játékban már voltak bizakodásra okot adó dolgok.

Nem kedvez a sorsolás a Herthának, mert nehéz ellenfél után egy még nehezebb következik. A rekordbajnok, a címvédő, a mostani éllovas Bayern München látogat Berlinbe, nincs mese, csodát kellene tennie a Dárdai legénységnek.

De vajon van erre esély? Van esély egy olyan Bayern München ellen, akik az idei bajnokságban mindössze kettő vereséget számlálnak? Akik meccseik jelentős részét nagy fölényben játsszák, és gólokkal nyerik?

Ez a Bayern még mindig nagyon hasonlít a tavalyira, amikor kétségkívül a világ legjobb csapatának volt tekinthető. Azonban egy kicsit gyengültek, ez egy-két mérkőzésükön pedig látszott is.

Meg lehet-e állítani Robert Lewandowskit és társait?

Erre próbálunk meg választ adni, jöjjön a Hertha BSC – Bayern München beharangozója!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Eintracht Frankfurt – Hertha BSC

Túl sok változást az első félidőben nem lehetett észrevenni a Herthán, a szakadó hóban lejátszott találkozó első negyvenöt percében a Frankfurt nyomott, dominált, de az Alexander Schwolow helyére bekerülő (vagy visszakerülő) Runa Jarstein minden egyes próbálkozást hárítani tudott.

Daichi Kamada két védőn hámozta át magát, majd lőtt, aztán André Silva próbálkozott, mindkét esetben tehát a kapus védett.

A második félidőben Filip Kostic kapufája volt az első megemlítendő esemény, majd a semmiből, szinte az első támadásából gólt szerzett a Hertha: Krzysztof Piatek jobbról, körülbelül tizenhat méterről lőtte ki a jobb alsót.

Rendesen meg sem tudták ünnepelni a fővárosiak a gólt, mert a Frankfurt azonnal válaszolt: Filip Kostic adott be balról, André Silva tökéletesen érkezett középen és a hálóba fejelt.

Ezután úgy tűnt, a Frankfurt megszerzi szezonbeli tizedik döntetlenjét is, míg Dárdai ponttal mutatkozhat be, de Martin Hinteregger négy perccel a rendes játékidő letelte előtt – Silvához hasonlóan – a hálóba bólintott, ezzel már a hazaiaknál volt az előny.

És a hosszabbításban végleg eldöntötték a meccset, miután Matheus Cunha nyújtott lábbal csúszott rá a hazaiak portugál támadójára. André Silva szokásához híven értékesítette a büntetőt, így a végeredmény 3-1 lett.

Nem volt ez rossz, egy hét munka után szerintem Dárdai kihozta a maximumot a csapatból, ez most ennyire volt elég.

Előző 5 meccs eredménye
2020.10.04.Bundesliga
bayern münchen
4:3
hertha
Bundesliga
2020.01.19.Bundesliga
hertha
0:4
bayern münchen
Bundesliga
2019.08.16.Bundesliga
bayern münchen
2:2
hertha
Bundesliga
2019.02.23.Bundesliga
bayern münchen
1:0
hertha
Bundesliga
2019.02.06.Német Kupa
hertha
2:3
bayern münchen
Német Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Bayern München – Hoffenheim

Jó kis meccset játszott a címvédő és az alulteljesítő Hoffenheim, a végeredmény 4-1 lett a bajoroknak.

Még 0-0-s állásnál Bebou helyzetét védte lábbal, a togoi közelről szerezhetett volna gólt, ezt akadályozta meg a válogatott kapusa.

Az első fél órában nem esett gól, majd a hátralévő tizenöt percben hármat is láthattunk. Előbb Jerome Boateng fejelt be egy szögletet a 32. percben, majd Thomas Müller lőtt a bal alsóba. Boatengnek ez volt az első gólja a szezonban egyébként, míg Müller találatánál érdemes kiemelni Lewandowskit, akitől öt védő sem tudta elvenni a labdát, mielőtt a gólszerzőhöz passzolt volna.

A félidő utolsó percében Bebou beadásából Andrij Kramaric szépített, így nyílttá téve a folytatást.

Ez a folytatás viszont sima lett, mert Posch hatalmas hibáját követően Robert Lewandowski is betalált, majd Kingsley Coman kiugratását követően Serge Gnabry is feliratkozott a góllövőlistára.

A meccs vége Neuerről szólt, aki háromszor is hatalmas bravúrral hárított, így nem tudott a Hoffenheim közelebb zárkózni.

Újabb magabiztos teljesítmény Hansi Flick együttesétől, kétlem, hogy veszélyben lenne az újabb bajnoki cím. És azt is kétlem, hogy bárki megszorongathatja Lewát a góllövőlistán, a lengyel csatár 24 gólnál jár a bajnokságban. Félelmetes…

Összefoglalás

Két játékossal is erősítettek a berliniek, mióta Dárdait kinevezték. Mindkét játékos szó szerinti erősítést jelent, véleményem szerint nagyszerű labdarúgók tették át a székhelyüket a német fővárosba. Egyrészt ott van Nemanja Radonjic, aki a botrányoktól övezett Olympique Marseille-től érkezett kölcsönbe, míg Sami Khedirának egy ideje nem volt csapata. Már 33 éves az egykori Real Madrid szűrő, kell majd egy kis idő, amíg meccsbe jön, de segíthet a csapatnak elérni a céljait.

A Herthánál továbbra is Dilrosun és Dedryck Boyata fog hiányozni, viszont a bajoroknál hosszabb a maródiak listája: Leon Goretzka és Javi Martinez karanténban van, míg Tolisso és Nubel megsérültek.

Dárdai kapott tehát két olyan játékost, akik segíteni tudnak a csapaton, és ez a keret valóban többre hivatott. Tousart, Guendouzi, Cunha, Piatek, Cordoba mind remek képességekkel megáldott labdarúgók.

A gyenge pont a védelem lehet, ott még szükség lett volna erősítésre véleményem szerint, de ha ez van, akkor ez van.

Pénteken a szerbet szerintem azonnal a kezdőben láthatjuk, és az első hazai meccsükön akár még egy meglepetés is összejöhet. Ha korán gólt tudnának szerezni Müllerék ellen, akkor lehet esélyük, de az is simán benne van, hogy úgy járnak, mint a Mainz…

A bajorok győzelme valószínű, de érzek valamit, ami nem hagy nyugodni. A meglepetést. De biztosabbra mehetünk, ha a gólszámra tippelünk, mert nagyon nehéz dolguk lesz a hazaiaknak, ha meg akarják állítani a rogobó Lewandowski-vonatot. Így vagy a döntetlenre buzdítalak, vagy arra, hogy legalább 2,5 gól esik a meccsen.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső