Houston Dynamo – Chicago Fire: Fogadási Tippek és MLS Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 június 23.
Houston Dynamo
Teljesítmény:
V V V N V
  • BBVA Compass Stadion
  • Június 26. 02:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Chicago Fire
Teljesítmény:
N V V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A Chicago Fire csapatáról korábban már beszéltünk, ahogy a Houston Dynamoról is, azonban ennyi idő nem elég, hogy kiismerjünk egy csapatot, szóval most újra terítéken lesz a két együttes.

Mindketten szerepeltek már jobban is, a Houston a Nyugati Konferenciában, a Chicago a keletiben igyekszik minél jobb eredményt elérni, ami egyelőre nem annyira megy, hiszen utóbbi például az utolsó helyen áll, előbbi meg a tízediken, egyikük sincs egyelőre rájátszást érő helyen. Ez még változhat, több mint a fele hátra van az alapszakasznak, azonban nem úgy néz ki, hogy az elkövetkezendő hetekben magukra találhatnak a csapatok. Hacsak egy itteni győzelem nem rázza fel őket.

Kiegyenlítettek az erőviszonyok, a keretek között akkora különbség nincsen, úgyhogy mindenképp kiélezett mérkőzést várunk, bár az MLS-ben azért láttunk már olyat, hogy két hasonló csapat meccsén az egyik kiütötte a másikat.

A bukik szerint erre a Houstonnak van nagyobb esélye, szerintük ők nyerik majd meg a mérkőzést. Több okuk van erre, mi is hajlunk felé, de azért megnézzük, milyen választásaink vannak a Houston Dynamo – Chicago Fire találkozón.

Houston Dynamo

Nincsenek akkora különbségek egyelőre a Nyugati Konferenciában, így a Houstonnak van esélye odaérni a rájátszásba, egyelőre viszont elmaradnak az első héttől, csak a tizedik helyet foglalják el, viszont közel vannak a többiek, lehet zárkózni. Előttük a Colorado, a Vancouver és a Seattle, mögöttük a Minnesota, akik viszont kemény meccsre számíthatnak, ez esély a Houston számára. Meg hát nem biztos, hogy lesz könnyebb ellenfelük, mint a Chicago Fire. Róluk viszont majd később.

A gárda 18 pontot szedett össze 15 meccsen, ötször nyertek, háromszor ikszeltek és hétszer kaptak ki. A legutóbbi öt meccsükből kettőt megnyertek, hármon kikaptak, az utolsó két mérkőzésüket egyaránt elveszítették, a Real Salt Lake és az Orlando is megverte őket, ám ezek a meccsek mind idegenben voltak, valamint azt se feledjük, hogy mindkettő élcsapatnak számít.

Az Orlando elleni mérkőzés szoros volt, 2-1-re kaptak ki, góljukat Sebastian Ferreira szerezte, aki idén érkezett, 13 meccsen 6 gólnál és 3 gólpassznál jár, jó vétel volt tehát.

Hazai pályán szerezte pontjainak több mint felét a Houston, háromszor nyertek, háromszor ikszeltek, ez összesen 12. Szóval pontosan a kétharmadnyi pontot gyűjtöttek be otthon…

Tíz gólt szereztek és nyolcat kaptak, ez alacsonynak számít nyugaton.

A US Open Cupban még áll az együttes, legutóbb a San Antonio csapatát verték 1-0-ra, de sokkal fontosabb lenne, hogy a bajnokságban is gyűjtögessék a pontokat. Tavaly konkrétan a Konferencia utolsó helyén végeztek, tehát ez a mostani azért előrelépés, de… Nem biztos, hogy minden szurkoló elégedett…

A Houstonnak nincs sérültje és eltiltottja.

A várható kezdőcsapat:

Clark – Zeca, Parker, Hadebe, Lundqvist – Ceren, Vera – Baird, Rodriguez, Ulfarsson – Ferreira

Egymás elleni meccsek:

Az elmúlt években gyakran összefutott a két csapat, viszont 2020 óta egyszer sem. A Chicago Fire utoljára kiütötte ellenfelét, és előtte is voltak sokgólos meccsek, ezen a mérkőzésen viszont csak a Fire adta a nevét a gólokhoz. 4-0-ra nyertek, ami a legnagyobb arányú győzelmük a Dynamo ellen. Korábban a Houstonnak is volt kiütéses győzelme, 2017-ben 3-0-ra nyertek. Az elmúlt öt mérkőzésen a mérleg egyébként három chicagói siker és két houstoni.

Általában sokgólos meccseket játszottak, akadt néhány under 2,5, azonban nem ez a jellemző.

A Houston otthonában viszont igen, itt ötből négy meccs alig hozott találatot, ami pedig a mérleget illeti, kétszer nyert a hazai csapat, egyszer a vendég, valamint volt még két döntetlen is.

Azért azt megemlíteném, hogy ezek a meccsek elég rég estek, így azt javaslom, ne az alapján hozd meg a döntésed, hogy egymás ellen milyen meccseket játszottak a múltban.

Előző 5 meccs eredménye
2020.09.24.MLS
chicago fire
4:0
houston
MLS
2019.08.04.MLS
houston
0:1
chicago fire
MLS
2018.05.20.MLS
chicago fire
2:3
houston
MLS
2017.10.22.MLS
houston
3:0
chicago fire
MLS
2016.05.21.MLS
chicago fire
1:0
houston
MLS
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Chicago Fire

Kicsit sikerült javítania a Chicago együttesének, győzelmük ellenére azonban maradtak a Keleti Konferencia utolsó helyén. Viszont legalább tudtak közeledni a DC Unitedhez, ugyanis őket sikerült kétvállra fektetni az előző fordulóban.

Épp úgy, ahogy mi is számoltunk, illetve, csak majdnem. A hazai győzelem jött, azonban az, hogy mindkét együttes a hálóba talál, már nem. A Fire 1-0-ra győzött, bár ez őket bizonyára nem zavarja, minket annál inkább. A győztes gólt az a Fabian Herbers szerezte, aki előtte nem sokkal állt be, előtte meg a cserepadon ücsörgött. Fontos gól volt ez, nem csak, hogy közelít a DC felé a Fire, de be is érte őket. Igaz, rosszabb a gólarányuk, valamint egy mérkőzéssel többet is játszottak ellenfelüknél.

Szóval ebből nehezen lesz idén rájátszás… Idegenben nyolc meccsen egy győzelmük, két döntetlenjük és öt vereségük van, kétszer annyi gólt kaptak, mint amennyit szereztek.

A legutóbb Xherdan Shaqiri nem volt a keret tagja, bizonyára a válogatott meccsek miatt, nem lehetett annyira fitt állapotban. Most viszont nincs akadálya, hogy ott legyen a kezdőben, és ő nagy segítségére lehet az együttesnek.

Aki viszont biztosan nem lesz ott, az Chris Brady, a hálóőr valamikor majd júliusban térhet vissza.

A várható kezdőcsapat:

Slonina – Sekulic, Omsberg, Czichos, Bornstein – Navarro, Giménez – Ivanov, Shaqiri, Müller – Przybylko

Tippelde

Egyik csapat sincs csúcsformában, nem lehet ezzel megvádolni őket. Viszont kettejük közül talán a Chicago van most fejben rendben, tekintve, hogy fontos meccset nyertek legutóbb. Ez lehetőséget adhat számukra, hogy legközelebb is jó eredményt érjenek el, és szerintünk már egy iksznek is örülnének.

Azonban most megkockáztatjuk a sikerüket, hiszen a Houston hazai pályán jobb, mint idegenben, de azért bőven van hiba a játékukban otthon is… Ja, és két és fél gólnál kevesebb várunk a találkozótól.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 3.20 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 3.25 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 3.25 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső