Luton – Hull: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 07.
Luton
Teljesítmény:
D N D N N
  • Kenilworth Road
  • Május 08. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Hull
Teljesítmény:
D N V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hátralévő részben igyekeztem azon meccsek közül választani, amelyek egy kis előnyt jelenthetnek nekünk a későbbiekben, online sportfogadás szempontjából jónak tűnnek, esetleg izgalmas mérkőzés várható.

Nos, a Luton – Hull leginkább az első csoportba tartozik. A Championship egyik legkisebb költségvetésével rendelkező együttes sorozatban másodszor is ott lehet a rájátszásban, a Hull City pedig már eldőlt, hogy nem jut fel és nem esik ki.

Rob Edwards együttese két út közül választhat: A legjobb összeállításukban tartanak egy főpróbát a play-off elődöntőjére, vagy épp, hogy mindenkit padra küldenek, hogy a játékosok ki legyenek pihenve.

A Greatwinnél sima hazaira számítanak, 1.60 a Luton sikere és 5.30 a Hullé, 3.80 a döntetlen.

Luton

A Luton együttese a Championship egyik legkisebb költségvetéséből dolgozik évek óta, és ennek ellenére hatalmas sikereket érnek el. Most ismét megvan az esélye annak, hogy ők lesznek a harmadik csapat, amelyik feljut, ehhez már csak három mérkőzést kell megnyerni. Ezen kívül, mert a Hull elleni meccs már egyáltalán nem számít. A játékosok fejében már az osztályozó van, és épp azon agyalhatnak, ki lesz az ellenfelük.

Az már eldőlt, hogy ők nem csúszhatnak le a dobogóról, így a hatodik helyezettel fogják vívni az elődöntőt. De hogy ki lesz a hatodik, az még nem eldöntött. Lehet a Coventry, a Millwall, a Sunderland, a West Brom és a Blackburn is…

Utóbbival játszotta le utolsó bajnokiját az együttes, Tom Lockyer góljával a vezetést ők szerezték meg, de a Rovers percekkel a lefújás előtt egyenlített. Mondom, nem igazán számított ez a Lutonnak, hiszen a play-off már be volt biztosítva, és időközben az is kiderült, hogy a Middlesbrough sem előzheti meg őket.

Hazai mérlegük 10-8-4, az utolsó öt meccsüket egyaránt megnyerték, erre azért nem árt odafigyelni.

Jack Walton, Gabriel Osho és Reece Burke sérülés miatt nem állhat rendelkezésre. Rob Edwards várhatóan rotálni fog, Dan Potts és Fred Onyedinma is a kezdőben köthet ki.

A várható kezdőcsapat:

Horvath – Bradley, Lockyer, Bell – Onyedinma, Berry, Clark, Campbell, Potts – Morris, Adebayo

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.09.30.Championship
hull city
0:2
luton
Championship
2022.03.19.Championship
hull city
1:3
luton
Championship
2021.10.23.Championship
luton
1:0
hull city
Championship
2020.07.18.Championship
hull city
0:1
luton
Championship
2019.09.21.Championship
luton
0:3
hull city
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Hull

A feljutás idén sem jött össze, a klub török tulajdonosa pedig ezt az ígéretet tette, amikor megérkezett, és első döntése értelmében elküldte a csapat közönségkedvenc edzőjét, Grant McCannt.

A tigrisek azóta szereztek egy másik közönségkedvencet, Liam Roseniort, Shota Arveladze annyira nem fogta meg a szurkolókat, ennek pedig megvolt az oka.

Rosenior a szezon közben érkezett, sok lehetősége nem volt a keret alakítását tekintve, de a nyáron már ő maga szabhatja meg, hogy kiket akar a csapatban látni. És jövőre a Hull City akár már tényleg a feljutást tűzheti ki célul.

Az együttes idén a középmezőnyben végez, nyolc-tíz pontra a rájátszást elérő csapatoktól. Mérlegük 14-15-16, legutóbbi meccsükön a remek formában levő Swansea-val ikszeltek, ezzel pedig a hattyúkat kiütötték a nyeregből, ők már nem juthatnak fel.

Egy öngóllal szereztek vezetést, amit az ellenfél hamar kiegyenlített, aztán más már nem történt…

Idegenben az egész idényben nem ment, és mostanában sem megy. A cscapat az utolsó öt meccsének egyikét sem nyerte meg, négy döntetlen után jött egy vereség, a Middlesbbrough verte őket 3-1-re.

Cyrus Christie, Nathan Baxter, Aaron Connolly, Benjamin Tetteh, Óscar Estupinán és Tobias Figueiredo is sérült, Rosenior a pályára küldheti Xavier Simonst és Sean McLoughlint.

A várható kezdőcsapat:

Darlow – Coyle, Greaves, McLoughlin, Elder – Seri, Simons – Sayyadmanesh, Tufan, Slater – Traoré

Tippelde

Ha ez egy éles meccs lenne, biztosan a hazaiakra tippelnék. És bár papíron tényleg éles meccs, egyikük sem fogja annyira komolyan. Kötelező, le kell játszani, aztán egyikük mehet pihenni, míg a másiknak irány a play-off!

Mi egy lightos, laza meccsre gondolunk, ahol nem a góloké lesz a főszerep, a hazaiak nagyon fognak vigyázni, nehogy valaki megsérüljön, és így a kényes szitukban inkább fognak engedni. Várhatóan…

Mi a két és fél gól alatti eredményre tippelünk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.82 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.84 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.85 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső