Inter – Atalanta: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.02.28.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 26.
Inter
Teljesítmény:
N N N N N
  • Giuseppe Meazza
  • Február 28. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Atalanta
Teljesítmény:
D N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az előző tippnél már elspoilereztem a következő meccsünket, no meg, aki ide kattintott, az pontosan tudja, miről is lesz szó. Egy rangadóról kéremszépen, méghozzá az Inter – Atalanta mérkőzésről. A tabella első és ötödik helyezettje feszül egymásnak, az Inter csúcsformában várja a találkozót, céljuk pedig nem más, mint nyerni, és ezzel még közelebb lépni a bajnok címhez. Ugyanis már most nagyon szép előnnyel vezetnek a Juventusszal szemben, de lehet ez még szebb is. Ha győznek, akkor 12 pont lesz a különbség az első és a második helyezett között.

Persze nem elhanyagolható találkozó ez Gasperini csapatának sem. Főleg azután, hogy a bergamóiak a hétvégén megbotlottak, tegnap este az AC Milannal nem bírtak. És így lejjebb csúsztak az ötödik helyre.

Inter

Látva Simone Inzaghi együttesének mérlegét, legutóbbi tíz meccsét, a kérdés, ami motoszkál az embereknek a fejében az, hogy meg tudja-e állítani valaki az Intert? Az együttes tavaly a BL fináléjáig jutott, a bajnokságban pedig negyedik helyen végeztek. Na most ezt a teljesítményt simán ugorják meg eddig. A Serie A bajnoki címét véleményem szerint már senki nem tudja elvenni tőlük, és ki tudja, talán a BL-ben is el tudják érni azt, amit legutóbb. Ja, és már az övék az Olasz Szuperkupa.

Az Inter a legutóbbi tíz tétmérkőzésének mindegyikét nyerte. A múlt héten kettőt is: előbb 1-0-ra elintézték az Atletico Madridot (az eredmény ellenére lefutballozták a madridiakat), a hétvégén pedig a Leccét győzték le 4-0-ra. Ott már jobban kiszakadt a gólzsák, az eredményeket szívesen felcserélték volna a drukkerek.

Tegnap koraeste Lautaro Martínez vezérletével győzték le a tavaly majdnem kieső kiscsapatot, az argentin támadó góljai mellett Davide Frattesi és Stefan de Vrij talált még be.

A bajnokságban kilenc pont az előnyük jelenleg, de mivel egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, ez így is elég komoly különbség. Hát még, ha sikerülne szerdán este nyerniük…

Mérlegük 21-3-1, hazai pályán 10-1-1.

Egy vírus levette a lábáról Yann Sommert, akit tegnap Emil Audero helyettesített, és várhatóan szerdán is ő fog. Szintén kimarad Stefano Sensi, Marcus Thuram, Francesco Acerbi és Juan Cuadrado.

A várható kezdőcsapat:

Audero – Pavard, de Vrij, Bastoni – Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Arnautovic, Martínez

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.04.Serie A
atalanta
1:2
inter
Serie A
2023.05.27.Serie A
inter
3:2
atalanta
Serie A
2023.01.31.Olasz Kupa
inter
1:0
atalanta
Olasz Kupa
2022.11.13.Serie A
atalanta
2:3
inter
Serie A
2022.01.16.Serie A
atalanta
0:0
inter
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Atalanta

Gyors egymásutánban lezavarja Milánót az Atalanta. Tegnap este az AC Milan ellen léptek pályára, szerdán a Milan ellen fognak, mindkétszer a Giuseppe Meazzában. A tegnapi meccs annyira jól azért nem sült el, hiszen nem tudtak nyerni (nemrég a kupában 2-1-re győztek itt a rossoneri ellen). A hazaiak három perc után szereztek vezetést, amit Teun Koopmeiners egyenlített ki a félidő végén. Több gól pedig nem volt a találkozón.

Az Atalanta hat győztes mérkőzés után botlott meg, ez azonban elegendő volt ahhoz, hogy a Bologna ismét megelőzze őket. A bergamóiak tehát most csak az ötödik pozícióban állnak. Idegenben azért vannak gondok, hiszen összességében 4-3-5 a mérleg, a legutóbbi öt meccsből egyet nyertek meg. Az is elég kétségbeejtő, hogy a Torino és a Bologna ellen is nullára kaptak ki…

Igazából nincs sérültje az együttesnek, tegnap este Giorgio Scalvinit a 89. percben lecserélték, de valószínűleg ő is fog tudni játszani szerdán.

A várható kezdőcsapat:

Carnesecchi – Scalvini, Djimsiti, Kolasinac – Holm, de Roon, Ederson, Ruggeri – Koopmeiners – Miranchuk, De Ketelaere

Tippelde

Nem megy idegenben az Atalantának, és az Inter elleni az elmúlt hetek legnehezebb meccse lesz. Egy vereség sokat ronthat helyzetükön, míg az Internek papíron beleférne a bukás. Csakhogy az Inter nem akar bukni, le akarják rendezni a scudettot minél hamarabb.

Tippjeink a következők:

1.: Inter győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső