Sassuolo – Napoli: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.02.28.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 26.
Sassuolo
Teljesítmény:
V V D V V
  • Mapei
  • Február 28. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Napoli
Teljesítmény:
D D D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy olasz mérkőzéssel zártunk a múlt héten, nyissunk most egy másik olasszal. Nemrégiben Szaúd-Arábiában Szuperkupa-négyesdöntőt rendeztek, így páran lemaradtak a Serie A-ban. Például a tavalyi címvédő vagy épp a későbbi győztes, az Inter. Most az ő meccsük kerül pótlásra, a Napoli – harmadik edzőjével – a Sassuolo otthonába látogat, ahol a győzelem még így is kötelező, míg az Inter rangadót játszik az Atalanta ellen.

Jó kis meccsek lesznek, és talán nem is annyira hozhatatlanok a mi szempontunkból. A Sassuolo – Napoli például országos kettes. Igen, Francesco Calzona még nem tudott győzni, de ez egy tipikusan félig tele-félig üres szituáció. Hiszen még nem is kapott ki.

A Sassuolo pedig ott van a kiesőhelyek közelében, egészen mélyre süllyedt ez a pár éve még üde színfoltnak nevezhető északi együttes.

Sassuolo

Sokkal, de sokkal tovább húzta Alessio Dionisi a Sassuolo kispadján, mint azt hittem volna. Mennyire ironikus, hogy az Empolitól érkező edző – aki az akkor Donyeckbe szerződő Roberto De Zerbit váltotta – pont egy Empoli elleni vereséggel bukik meg a kispadon. Márpedig ez történt. Érett már azért ez a kirúgás, nem is kicsit. Ahogy azt a bevezetőben is említettem, a neroverdi szezonról szezonra bukdácsolt lefelé, míg most elérték nagyjából a gödör alját. Nem tudom, időben váltott-e a vezetőség, annyi bizonyos, kemény tavaszt kell lehoznia a Sassuolonak, ha bent akarnak maradni. Kár lenne értük, van néhány egészen jó futballistájuk, de fasorban sincs ahhoz a kerethez képest, amit anno De Zerbi rakott össze. Az utód – ideiglenesen – Emiliano Bigica lesz, ő fog ülni a Napoli ellen a kispadon.

Egy mondatra térjünk vissza a hétvégi találkozóra: az Empoli elleni hazai meccset elbukták tehát, 2-3 lett az eredmény, hazai oldalon Andrea Pinamonti és Gian Marco Ferrari találtak be. A Sassuolo kétszer is egyenlíteni tudott, harmadjára azonban ez nem jött össze, mert nem maradt idejük, a mindent eldöntő találat a 94. percben született.

Mindössze húsz pontot szerzett a Sassuolo idén (5-5-15), és jelenleg a Serie A leggyengébb formában levő csapatai között kell őket számontartani. Ennél gyengébben nincs csapat, mely szerepelne. Hasonló szinten vannak forma tekintetében, mint a Frosinone vagy a sereghajtó Salernitana. Utolsó győzelmüket január elején aratták.

Hazai pályán 3-3-6-ot értek el, egy fokkal jobbak a Mapei-ben, mint idegenben.

Az új edzőnek pont a csapat meghatározó játékosa, a cséká, Domenico Berardi nem állhat rendelkezésére, valamint Martin Erlic játéka kétséges.

A várható kezdőcsapat:

Consigli – Toljan, Ferrari, Tressoldi, Doig – Lipani, Matheus Henrique – Castillejo, Bajrami, Laurienté – Pinamonti

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.27.Serie A
napoli
2:0
sassuolo
Serie A
2023.02.17.Serie A
sassuolo
0:2
napoli
Serie A
2022.10.29.Serie A
napoli
4:0
sassuolo
Serie A
2022.04.30.Serie A
napoli
6:1
sassuolo
Serie A
2021.12.01.Serie A
sassuolo
2:2
napoli
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Napoli

Volt némi bizonytalanság bennem a Napoli újabb edzőváltásának ügyében. Teljes magabiztossággal írtam azt a Barca elleni BL-meccs előtt, hogy Walter Mazzarrit menesztették, és a helyére Francesco Calzona fog ülni. Aztán jöttek az infók, hogy a szlovák szövetségi kapitány majd csak a lelátón foglal helyet, és ez lesz Mazzarri hattyúdala. Aztán kiderült, hogy mégsem. A Genoa elleni döntetlen volt az. Az egykor szebb napokat is megélő tapasztalt mestert az újonc elleni 1-1 után menesztették.

Az első meccsén Calzona 1-1-es döntetlent ért el az FC Barcelona ellen, majd a hétvégén ugyancsak ikszelt a Cagliari otthonában. Ez utóbbi már cinkesebb eredmény, hiszen a szárdok kiesőhelyen állnak jelenleg. A címvédő gólját Victor Osimhen szerezte.

A Napoli tehát továbbra is szenved, és esélyük sincs arra, hogy valami normális eredményt érjenek el a szezon végén. Csak a 9. helyen tartózkodnak, a BL 11 pontra, az EL 9-re tőlük.

Idegenbeli mérlegük a negyedik legjobb, forma alapján azonban kifejezetten gyengék. Legutóbbi hat, idegenbeli meccsükön nem tudtak nyerni, négyszer kikaptak, kétszer ikszeltek.

Egy játékos van, aki lehet, nem tud részt venni a meccsen, ő a nemrég igazolt Cyril Ngonge.

A várható kezdőcsapat:

Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Juan Jesus, Olivera – Zambo Anguissa, Lobotka, Zielinski – Politano, Osimhen, Kvaratskhelia

Tippelde

Két olyan csapat meccse jön, akik nemrég váltottak edzőt. Sőt, kifejezetten friss történésekről van itt szó. Ez mindig felspannol egy-egy csapatot, most megnézhetjük, milyen, amikor mindkét helyen edzőváltás történt.

Nem kérdéses, a Napoli az erősebb csapat, a jobb csapat, több olyan játékosuk van, akik el tudják dönteni a meccseket. Ha nehezen is, de szerintünk meglesz a siker.

Tippjeink a következők:

1.: Napoli győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

3.: Pontos eredmény: 0-1 vagy 0-2

Tippelj és nyerj Mike Tyson bónuszával a Rabona irodájánál!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső