Inter – Bologna: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 december 03.
Inter
Teljesítmény:
N N V N N
  • Giuseppe Meazza
  • December 05. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Bologna
Teljesítmény:
N V N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az utolsó meccsünk nem a Bundesligából érkezik, átnézünk Olaszországba, a Serie A egyik szombati meccse az Inter – Bologna lesz. Szinisa Mihajlovics együttese egész jól szerepel most, Nagy Ádám egykori csapata nem kedveli a döntetleneket, most négy győzelemmel és öt vereséggel a kilencedik helyen állnak, az Inter meg persze az élbolyban, második helyezettként üldözik a városi riválist, nyakukon a Sassuoloval és a Juventusszal.

A Bajnokok Ligájában már nem megy ennyire, még csak most, az ötödik fordulóban szerezték meg első győzelmüket, ennek ellenére még mindig van esélyük továbbmenni. Ehhez mondjuk kell egy nagy adag mák, de összejöhet. Meg kell verni a Sahtart, a Mönchengladbachnak pedig a Real Madridot. Úristen, az milyen lenne már, ha ebből a csoportból az Inter és a Real Madrid esne ki?! És simán benne van, hogy összejön…

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Sassuolo – Inter

Kétségtelen, ez már rangadó! A Sassuolo már tavaly is az egyik legkellemesebb meglepetés volt a Serie A-ban – az Atalantával egyetemben -, idén pedig még nem találtak legyőzőre. És aztán jött az Inter. Az az Inter, aki párszor már bukott ebben a szezonban és nem feltétlenül vereségekre gondolok, mert abból csak egy volt, de játszottak három döntetlent…

Most viszont egyetlen percig sem volt vitás, hogy melyik a jobb csapat a pályán.

Az első félidőben már kétgólos előnybe kerültek a vendégek, két szerencsés gólnak köszönhetően. Vlad Chiriches előrevágott labdájába blokkolt bele Lautaro, Alexis kiugratta az argentint, aki ugyan gólt nem tudott szerezni, de estében még visszapasszolt Alexisnek, neki meg már nem volt gondja a gólszerzéssel.

Tíz perccel később megint Chirichest kellett… Hát, sajnálni. Arturo Vidal egy lőtt passzal szeretett volna egy társat játékba hozni (vagy kapura lőtt? Kétlem…), de Chirichest találta el, az ő testéről vágódott a kapuba a labda, 0-2.

A román védőt végül még az első félidőben, a 41. percben le is cserélték.

Hazai oldalon két helyzetet tudok kiemelni, Djuricsics távoli csavarását (mellé ment), illetve Jeremy Toljan lövését (védte Handanovics).

A második félidőben hamar, negyedórán belül jött a harmadik, szerzője Gagliardini volt. Ezzel el is dőlt a meccs, a Sassuolo nem tudott szépíteni sem. Kár érte, arra fogadtam, hogy mindkét csapat szerez gólt.

Előző 5 meccs eredménye
2020.07.05.Serie A
inter
1:2
bologna
Serie A
2019.11.02.Serie A
bologna
1:2
inter
Serie A
2019.02.03.Serie A
inter
0:1
bologna
Serie A
2018.09.01.Serie A
bologna
0:3
inter
Serie A
2018.02.11.Serie A
inter
2:1
bologna
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Bologna – Crotone

Erre a meccsre meg azt, hogy a hazaiak behúzzák. Legalább ez bejött. Nem volt ez akkora meglepetés, az újonc Crotone eddig két döntetlent játszott, többi hét bajnokiját elveszítette.

A Bologna részéről jó formának örvend Soriano, Barrow és Orsolini is, szóval, reménykedtem egy magabiztos győzelemben. Az elvárásoknak megfelelően az első lehetőség is az övék volt, Orsolini passzolt a tizenhatosra megérkező Sorianohoz, de az utolsó pillanatban egy becsúszó crotonei láb szögletre mentett.

A túloldalon De Silvestri akadályozott meg belépőjével egy nagy helyzetet, aztán Skorupski is megmutatta, hogy miért véd a Serie A-ban, szép mozdulattal védte Simy fejesét.

A hármas sípszó előtt végül vezetést szereztek a hazaiak, Orsolini fejesét még védte Cordaz, a kipattanót Palacio a kapufára rúgta, harmadszorra meg Soriano bestukkolta a hálóba a labdát. Elég komikus gól, de gól.

A második félidő már egy sokkal letisztultabb játékot hozott a Bologna részéről, itt már a Crotone nem igazán jutott veszélyes helyzetekig. A Bologna igen, Barrow hatméteres fejesét Cordaz védte, majd Palacio szórakozott el egy helyzetet és Tomiyasu is gólt fejelhetett volna.

Újabb gól viszont már nem született, nyert a Bologna, zsinórban másodszor a bajnokságban.

Összefoglalás

Múlt héten mindenki temette az Intert a Real Madrid elleni vereség után, de most idegenben győzték le az éllovas Borussia Mönchengladbach csapatát, úgyhogy még van esélyük továbbjutni a legjobb 16 közé, vagy legalább elcsípni egy Európa Ligás helyezést.

A bajnokságban pedig megelőzték a Sassuolot, így most két milánói csapat vezeti a Serie A tabelláját, lemaradásuk a városi riválissal szemben öt pont.

A 2019/2020-as szezonban egyik meccset sem a hazai csapat nyerte, mindkét meccs 2-1-es végeredményt hozott.

Simán benne van a pakliban, hogy a Bologna most is gólt szerez, bár ha az infók nem tévednek, Orsolini sérülése miatt nem fog tudni pályára lépni, ez pedig nagy érvágás Szinisa Mihajlovicsnak.

Az Inter legfrissebb sérültje Nicolo Barella, ő két napja került erre a listára, szereplése erősen kétséges. Inkább nem, mint igen.

Szóval, a hazai győzelem elég valószínű, ez a szorzón is látszik, mi pedig megtámadjuk ezt. Lautaro, Alexis, Lukaku vagy épp a két szélvészgyors szélső – Young és Hakimi – mindig veszélyt jelent, és Gagliardini sem marad adós a gólokkal. Plusz még ott a hazai pálya előnye…

A Bologna idegenben amúgy sem szerepel jól idegenben, bár legutóbb pont nyertek, a Sampdoriát győzték le.

Nem tud az a győzelem eltéríteni, itt bizony hazai győzelemnek kell bekövetkeznie…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső