Inter – Juventus: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 17.
Inter
Teljesítmény:
D V N V N
  • Giuseppe Meazza
  • Március 19. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Juventus
Teljesítmény:
N N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ma végül úgy döntöttünk, hogy egy olasz bajnoki meccsünk lesz. Ez pedig a nagybetűs Rangadó, a Derby d’Italia lesz. Vagyis az Inter – Juventus. Tudom, tudom, lesz egy Lazio – AS Roma is, ami szintén nem semmi rangadó, a világ egyik legjobbja, és különben is, Róma nagyon közel van a szívemhez, tekintve, hogy ott volt a lánykérésem, de… hát most ez van…

Rangadó ez még úgy is, hogy nem a bajnoki címre hajt a két csapat, az Inter a dobogóra – és vele együtt a Bajnokok Ligájára – hajt, míg a Juventus a tizenötpontos levonást követően szeretne visszakapaszkodni az élmezőnybe. Mivel az előttük álló Atalanta mostanában szórja a pontokat, az esély megnyílt…

A bukik igyekeznek reálisan látni a dolgokat, és az Intert favorizálják. A hazai győzelem most 1.90-et ér, a döntetlen 3.40-et, a vendégsiker 4.10-et. Ja, mindezek a szorzók az online sportfogadás egyik feltörekvő irodájától, a Dream.bettől származnak.

Inter

Kínkeservesen, de Simone Inzaghi nem mondott le róla, hogy csapata legalább egy nagy trófeát nyerjen az idén. A bajnoki címről lemondhatnak már, és nagy valószínűséggel a mestert csak a BL-győzelem mentheti meg attól, hogy a szezon végén elküldjék. Arra meg nem sok esély van. Igaz, nem volt akkor sem, amikor José Mourinhoval végül megnyerték a trófeát.

Az Inter nagyon messze van a jó formától. A legutóbbi öt mérkőzéséből hármat sem nyert meg, kétszer (Bologna, Spezia) kikaptak, egyszer (FC Porto) ikszeltek. A keddi 0-0 azonban a továbbjutáshoz elég volt.

A játék nem volt tökéletes, sőt, és ez a Juventus ellen sem lesz elég a győzelemhez.

Az Inter reális célja az lehet, hogy őrizzék meg a második helyüket a bajnokságban, de ez nem lesz egyszerű, még az ötödik Roma is egy győzelemnyi távolságban van.

Mérlegük most 16-2-8, ami 50 pontot jelent, ebből 33-at szereztek hazai pályán, mérlegük egészen jó, 11-0-2.

Kiesett sérülés miatt Alessandro Bastoni, valamint Robin Gosens. Így minden bizonnyal a védelemben újra szerepet kap de Vrij és Skriniar, mellettük Francesco Acerbi, a középpályán pedig Federico Dimarco fog kezdeni.

A várható kezdőcsapat:

Onana – de Vrij, Acerbi, Skriniar – Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Martínez, Lukaku

Egymás elleni meccsek:

Tud ez a csapat játszani, ha akar. Fel tudnak nőni a feladathoz, néha olyan parázs meccseik vannak, hogy az ember csak néz, mint Rozi a moziban. Az idei mondjuk nem igazán tartozott közéjük, a Juventus relatíve simán, 2-0-ra nyert az Inter ellen.

Tavaly több meccsük is volt, Szuperkupa, Olasz Kupa, bajnoki meccsek… Eddig viszont ott elkerülték egymást ebben a szezonban. Eddig, ugyanis a kupa elődöntőjében ismét meg fognak mérkőzni egymással. Kétszer is.

Az utolsó öt meccsükből egyébként három is döntetlennel végződött, egyet a Juve, egyet pedig az Inter nyert…

Előző 5 meccs eredménye
2022.11.06.Serie A
juventus
2:0
inter
Serie A
2022.05.11.Olasz Kupa
juventus
2:4
inter
Olasz Kupa
2022.04.03.Serie A
juventus
0:1
inter
Serie A
2022.01.12.Olasz Szuperkupa
inter
2:1
juventus
Olasz Szuperkupa
2021.10.24.Serie A
inter
1:1
juventus
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Juventus

Magabiztos győzelemmel jutott az Európa-liga negyeddöntőjébe a Juventus, mire ezek a cikkek élesben megjelennek, tudni fogjuk, ki lesz majd az ellenfelük. A Freiburgon át vezetett az út a legjobb nyolc közé, kettős győzelemmel sikerült a németeket kiejteni. Míg hazai pályán csak 1-0-ra, addig idegenben 2-0-ra sikerült győzni. Talán minden máshogy alakul, ha a Freiburg nem fogyatkozik meg korán, de így könnyű dolga volt a vendégcsapatnak. Dusan Vlahovic rúgta az első gólt tizenegyesből – miután az első gólját les miatt nem adták meg -, majd a mérkőzés végén Federico Chiesa talált még be.

A bajnokságban utoljára a Roma elleni idegenbeli meccset bukták el, azóta három mérkőzést nyertek, a két Freiburg ellenit, valamint a bajnokságban a Sampdoriát verték meg 4-2-re.

A Juve idegenben 6-2-4-es mérleggel rendelkezik, a gólok nem potyognak a meccseiken, és most sem várható, hogy nagyon elengedik magukat a felek.

Max Allegri ismételten sok játékosára nem számíthat: Alex Sandro, Leonardo Bonucci, Kaio Jorge, Arkadiusz Milik és Paul Pogba is sérültek, Moise Kean pedig eltiltott.

A várható kezdőcsapat:

Szczesny – Danilo, Bremer, Gotti – Cuadrado, Fagioli, Locatelli, Rabiot, Kostic – Di Maria, Vlahovic

Tippelde

Nem várok jó meccset. Feszültet igen, küzdős, soklapos mérkőzés benne van a pakliban, de a sokgólos véleményem szerint nincs. Mindkettőnek komoly célja van, és ahhoz nem akarnak kockáztatni, egy pont is több a semminél.

Így az egyedüli tippünk ezúttal a két és fél gól alatti eredmény.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.72 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.72 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső