Inter – Milan: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 február 05.
Inter
Teljesítmény:
N N D D N
  • Giuseppe Meazza
  • Február 09. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Milan
Teljesítmény:
D N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az olasz elsőosztályú labdarúgó-bajnokság rég látott izgalmakat tartogat még mindig, hiszen a bajnokságot három csapat uralja jelenleg, az éllovas Juventus, amely 54 ponttal vezeti a Serie A-t, a második helyen hosszú évek óta nem látott jó formában jön mögötte az Internazionale 51 ponttal és még a bajnoki álmokról sem tett le a félelmetes veretlenségi sorozatokat építő Lazio csapata 49 pontjával. Ennek tükrében minden forduló tartogat meglepetéseket, hiszen egyetlen győzelem vagy vereség oda vezethet, hogy a fentebb említett csapatok egyike hátrébb, másika előrébb kerül.

Most hétvégén az Internazionale csapatának kell leginkább koncentrálnia, hiszen vasárnap városi rangadón fogadják a jobb napokat is megélt, de mostanában ismét magára találó városi riválist a Milant. Az Inter egyébként nincs annyira rossz formában, de volt egymás után három döntetlenje, ami elég volt ahhoz, hogy elveszítsék az első helyet – ettől függetlenül a legutóbbi hat meccsen három győzelemmel és három döntetlennel zárni egyáltalán nem rossz eredmény. Csak sajnos a Lazio és a Juventus is jobb formát tudott ennél hozni így hiába nyertek legutóbb Lukaku két góljával az Udinese otthonában, a Milan ellen a második hely megtartása lesz igazából a tét.

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.21.Serie A
milan
0:2
inter
Serie A
2019.03.17.Serie A
milan
2:3
inter
Serie A
2018.10.21.Serie A
inter
1:0
milan
Serie A
2018.04.04.Serie A
milan
0:0
inter
Serie A
2017.12.27.Coppa Italia
milan
1:0
inter
Coppa Italia
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Bár egy városi rangadón kevésbé számít, azért hazai pályán az Inter félelmetes csapatnak számít a szezonban, 11 meccsükből hatot megnyertek, négy mérkőzésen döntetlen lett az eredmény és csak egyetlen vereségük csúszott be nekik. Emellett rúgtak 18 gólt, tehát bőven 1 gólos átlag felett vannak hazai pályán, így szinte biztosra vehetjük, hogy most hétvégén is legalább egyszer be fognak majd találni. A vendégként érkező Milan igazából az utóbbi időben kezd magára találni, legutóbbi hat találkozójukból meg tudtak nyerni hármat és csak egy vereséget szenvedtek, így visszakúsztak a 8. helyre és pontszámban így már utolérték a hatodik Cagliarit, akik már Európa Liga-selejtezőt érő helyen állnak.

A selejtező nélküli EL-indulást jelentő 5. hely viszont már messzebb, hét pontra van tőlük és azon a Laziót is majdnem megviccelő Roma áll, tehát reálisan igazából ők most a hatodik helyért meccselnek. Vendégként van egy érdekes tény róluk: egyetlen csapatként az egész ligában, még nem volt idegenben döntetlenjük, 11 meccsből hatot megnyertek és ötöt elveszítettek, ami azt igazolja, hogy nyíltsisakos, támadó játékot játszanak. A csapat legutóbb 1-1-es döntetlent játszott a tabellaszomszéd Hellas Veronával a Serie A 22. fordulójában, amely meccsen nem tudott pályára lépni influenzás tünetek okán Zlatan Ibrahimovic és Simon Kjaer, Ismael Bennacer pedig eltiltását töltötte.

Ugyan Andrea Conti már a kispadon ült, de nem volt egészséges, így Davide Calabriának kellett volna bizonyítani, de ahogy az eredmény is mutatja, a megfogyatkozott keret nem volt képes legyűrni a keményen védekező Veronát. Most viszont az Inter ellen Bennacer, Ibrahimovic, Conti és Kjaer is pályára léphet, úgyhogy kőkemény mérkőzésre van kilátás, hiszen a másik oldalon ott van a szenzációs formában játszó Lukaku, aki Immobile és Ronaldo mögött 16 góljával 3. a góllövőlistán.

A forma is szédületes mindkét milánói brigádnál, az Inter bármely sorozatot nézve az elmúlt 15 meccséből csak egyetlen egyet veszített el, még a Barcelona ellen a Bajnokok Ligájában, a Milan pedig nagy mélyről indulva, Ibrahimovic leigazolásával lendületet véve oda jutott, hogy a legutóbbi 11 meccsén csak egyetlen egyszer kapott ki – bár akkor a bárkire veszélyes Atalanta kiütötte őket 5-0-ra.

Akárhogy is, a fentieket és a statisztikákat is figyelembe véve a legvalószínűbb tipp a döntetlen, kiegészítve azzal a tippel, hogy mindkét csapat szerez legalább egy gólt, de akár még azt is megkockáztathatjuk, hogy 2.5 gólnál több találat születik a mérkőzésen.

A két gárda 1993 óta 62 alkalommal találkozott már a hírhedt milánói rangadón és eléggé egyensúlyban vannak az eredmények, az Inter 24, a Milan 21 alkalommal tudott nyerni, bár azt ki kell emelni, hogy a Milan nem tudott pontot sem szerezni riválisa ellen legutóbbi három, egymás elleni meccsükön, de előtte is csak egy gólnélküli döntetlen tudtak összehozni.

Érdekesség, hogy a most vasárnapi találkozón is megtörténhet, hogy pályára lép a 18 éves Daniel Maldini, aki a klublegenda Cesare unokája és Paolo Maldini fia. Egy percet már kapott legutóbb is a Verona ellen, úgyhogy ha minden jól alakul a Milan számára, akkor akár ismét a pályán lehet a legfiatalabb klubikon.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső