Juventus – Fiorentina: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 december 21.
Juventus
Teljesítmény:
N D N N N
  • Allianz Stadium
  • December 22. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Fiorentina
Teljesítmény:
D D V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Két veretlen csapat van a Serie A mezőnyében, a listavezető AC Milan és a Juventus. Utóbbinál azért annyira nem örülnek, mert bár ki még nem kaptak, de majdnem annyi döntetlenjük van, mint győzelmük. Hatszor ikszeltek ebben a szezonban, elég váratlan helyeken is pontokat hullajtottak, de még így is ott vannak a dobogó harmadik fokán. Ez azonban nem elég annak a csapatnak, aki zsinórban kilenc bajnoki címet zsebelt be.

A Fiorentina ellen kötelező a győzelem, de a Juve meccseit elnézve lehetnek kétségeink… Vagy nem? Megpróbáljuk kideríteni, milyen eredmény várható a Juventus – Fiorentina meccsen!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Parma – Juventus

Vannak olyan meccsek, amikor a Juve igazán meggyőző játékot produkál, a Parma elleni találkozó is ilyen volt. A mérkőzés első nagy helyzete a Parma előtt adódott, és Isten tudja, hogy ilyen sima lett volna-e akkor is a meccs, ha az örökifjú Gianluigi Buffon nem véd nagyot Juraj Kucka lövésénél.

Viszont védett, így maradt a 0-0, nem sokkal később, a 23. percben pedig a Juventus megszerezte a vezetést. A tavalyi szezont Parmában töltő svéd válogatott, Dejan Kulusevski 10 méterről gurított a hosszú sarokba, a gólpassz Moratáé volt.

Morata három perc múlva ismét jól passzolt, vagyis adott be, Cristiano Ronaldo pedig egy szép fejessel kettőre növelte az Öreg Hölgy előnyét.

Akadtak helyzetek szép számmal mindkét oldal előtt, Ronaldo távoli csavarása kaput tévesztett, Bonucci meg három méterről hagyott ki egy hatalmas ziccert, de a félidőre így is nyugodtan vonulhattak a vendégek.

Nyugodtak is voltak, a második félidőben pedig nem álltak le, újabb két góllal terhelték meg a hazaiakat.

Aaron Ramsey ugratta ki Ronaldot rögtön a kezdés után, a 48. percben végleg elúszott minden reménye a Parmának arra, hogy valamit kihozhatnak a meccsből, a legvégén pedig az a Morata fejelt, aki az egész meccsen nagy elánnal és remekül játszott. Nálam egyébként ő a meccs embere, gólján kívül két gólpasszt is kiosztott. Ziccereket ismét hibázott a spanyol, de ezúttal nem lehetett panasz sem a játékára, sem a hozzáállására.

Amennyiben ezt a formát állandósítani tudja a Juventus, úgy nagyon hamar meglehet az előzés és elfoglalhatják jól megszokott helyüket.

Előző 5 meccs eredménye
2020.02.02.Serie A
juventus
3:0
fiorentina
Serie A
2019.09.14.Serie A
fiorentina
0:0
juventus
Serie A
2019.04.20.Serie A
juventus
2:1
fiorentina
Serie A
2018.12.01.Serie A
fiorentina
0:3
juventus
Serie A
2018.02.09.Serie A
fiorentina
0:2
juventus
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Fiorentina – Verona

Nagyon régen, október 25-én nyert utoljára Franck Ribery csapata az olasz bajnokságban. Az azóta lejátszott nyolc meccs viszont nem úgy alakult, ahogy azt ők eltervezték. A violák jelen pillanatban csak a 16. helyen állnak, nagyon szomorú volnék, ha a szezon végén el kellene búcsúzni tőlük, ugyanis gyerekkoromban nagyon szerettem a Fiorentinát, főleg az egykori kiváló csatár Gabriel Batistuta miatt.

De győzelem nélkül nehéz lesz előrébb lépni, a győzelem pedig a Verona ellen sem sikerült. Nagyon korán, a 19. percben kialakult a végeredmény, a hátralévő hetven percben nem sikerült túljárni a másik eszén.

A vendégek szereztek vezetést, méghozzá egy tizenegyesből, mivel Igor és Barreca együttes erővel lebirkózták a földre a Verona játékosát, Salcedo Morát. A játékvezető biztos, ami biztos videón is megnézte az esetet, de ez csak megerősítette őt korábbi döntésében. Miguel Veloso pedig a bal alsóba gurított.

Tíz perccel később jött az egyenlítés, szintén tizenegyesből, itt Gunter rúgta fel hátulról Vlahovicot, a sértett pedig ugyanolyan jól lőtte a büntetőt, mint Veloso a másik oldalon.

A következő nagy lehetőség már a második félidőben akadt, Danko Lazovic kapott leheletfinom passzt a társtól, csak a kifutó Dragowskit kellett volna megverni, de nem sikerült, a lengyel jól zárta a szöget, így hárítani tudott.

A korábbi meccsekhez hasonlóan ismét felküldték centerbe Milenkovicsot, ez egyszer már ugye bejött a Fiorentinának. Most is majdnem, a szerb négy méterről fejelt mellé védője szorításában.

Összességében talán egy fokkal jobb volt a Verona, azonban nem érdemtelen a Fiorentina pontszerzése.

Összefoglalás

Valóban, az odds nem a legmagasabb ezen a találkozón, így mindenképp kiegészítőnek, 2 vagy 3 meccs mellé ajánlom ezt a tippet. Véleményem szerint a Juventus egyre jobb formába lendül, hazai pályán pedig csak az Atalanta és a Verona tudott pontot rabolni, mellette négy győzelmük van a Zebráknak.

Cristiano Ronaldo még ennyi idősen is vezér, most is már 12 gólja van, amivel első helyen áll a góllövőlistán. Félelmetes, hogy még 35 évesen is ennyire sikeréhes. Meg hát, hogy ilyen teljesítményt nyújt.

Jól működnek együtt Moratával, a középpálya meg tömve van különleges játékosokkal. Nem titok, hogy imádom Dejan Kulusevski játékát, szerintem nagy játékos válik majd belőle, meg hát azért már most is villant olyan dolgokat, hogy az ember csak bámul.

A védelem mindig is erőssége volt a Juventusnak, ott sincs semmiféle probléma. Azt gondolom, a bajnoki cím nem a nagy rangadókon, hanem az efféle kötelező győzelmeken fog múlni. Sokat hibázott már a Juve, a Benevento vagy a Verona elleni 1-1-es meccsek még sokba kerülhetnek, de szerencséjükre a riválisok is megbotlanak néha.

Most nem botlást várok a Juvétól, hanem fölényes győzelmet. Ha legalább fele olyan játékkal rukkolnak elő, mint a Parma ellen, akkor ez meg is lesz. És akkor már nagyon nagy gondban lesznek a Fiorentinánál…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső