Juventus – Lecce: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 23.
Juventus
Teljesítmény:
N V D N V
  • Allianz Stadion
  • Június 26. 21:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Lecce
Teljesítmény:
V V V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A Juventus által uralt Serie A-ban régóta nem volt ilyen izgalmas végjáték, mint ebben a szezonban. A cikk írásának pillanatában négypontnyi előnyük van a Lazio előtt, Simone Inzaghi együttese szerdán nagy rangadót játszik az Atalanta ellen. Ha ott buknak, valószínűleg elmegy a bajnokság is. Azonban ha nyerni tudnak (nem lesz könnyű dolguk, Gasperini csapata az egész szezonban bámulatosan játszik), akkor újra csak egy pont lesz a különbség a Juve és a Lazio között.

Miután a Juve elbukta az olasz kupa döntőjét, a BL-ben pedig hátrányból kell majd felállni a Lyon ellen, a bajnokságban van a legnagyobb esélyük, hogy trófeával zárják az évet. Ennek első lépése, hogy legyőzik a Leccét.

Lássuk, mire számíthatunk a Juventus – Lecce meccsen.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Bologna – Juventus

Az egykor Nagy Ádámot is foglalkoztató Bolognához látogatott az Öreg Hölgy, a hazaiak kispadján pedig ott volt Szinisa Mihajlovic, jó volt látni, hogy még ebben a helyzetben is ő irányítja a csapatot.

Támadólag lépett fel a Juve, Cristiano Ronaldo jelezte, hogy nem szeretne gól nélkül távozni a Renato Dall’Araból.

Szerencséjére nem is kellett, mert egy szögletet követően tizenegyest ítéltek a Juve számára. Videóbíró segítségére volt szükség, de végül Rocchi a mészkörre mutatott. Ronaldo állt a labda mögé (ki más?) és hanyagul lőtt az elmozduló kapus helyére.

Ha már Ronaldo és a tizenegyesek: Az olasz kupa döntőjét ugyebár tizenegyespárbajban bukta el a Juve, ezután pedig a szurkolók a közösségi média különböző felületein szétszedték a portugál aranylabdást, mondván ő a legjobb büntetőző a csapatban, mégis megint az utolsó körben vállalt volna tizenegyest. Ezzel szerintük a csapat elé helyezte (ismét) az egóját, ismét ő akart lenni a hős, aki a sikeres büntetőjét követően megnyeri a csapat számára a kupát. Mivel azonban ketten is hibáztak a Zebráktól, sor sem került Ronaldora. Nehéz megítélni, hogy a szurkolóknak igaza van-e, nem láttam még olyan tizenegyespárbajt, ahol nem a legbiztosabb lábú játékos végzi az utolsó büntetőt, azonban az ego-dologban van valami…

Nem sokkal később megduplázták az előnyüket a torinóiak, Dybala lőtt gyönyörű gólt. Bernardeschitől kapott labdát, megfordult és anélkül, hogy felnézett volna a kapu jobb oldalába bombázott.

A második félidőre gól már nem maradt, a Juve helyzetekig, kapufáig eljutott, Ronaldo is növelhette volna góljai számát, de a próbálkozások rendre valahol elakadtak. Hol a kapus védett, hol a kapufa segített, hol mellé szállt a lövés.

Az utolsó momentum a Real Madridot és Manchester Cityt megjárt Danilo piros lapja volt a 91. percben. Rájár a brazilra a rúd, a Napoli ellen büntetőt hibázott, itt pedig kiállították.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.26.Serie A
lecce
1:1
juventus
Serie A
2012.05.02.Serie A
juventus
1:1
lecce
Serie A
2012.01.08.Serie A
lecce
0:1
juventus
Serie A
2011.02.20.Serie A
lecce
2:0
juventus
Serie A
2010.10.17.Serie A
juventus
4:0
lecce
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Lecce – Milan

A kiesés ellen küzdő Lecce hazai pályán fogadta az AC Milan együttesét. A fogadóirodák egyértelműen a Milan győzelmét tartották valószínűnek, a mérkőzés pedig elég simára sikeredett.

Kezdődött Samu Castillejo góljával. A spanyol szélső Calhonoglu laposan belőtt labdájába tette bele a lábát, a játékszer pedig a kapuban kötött ki. Sokkal összeszedettebben játszott Pioli csapata, főleg a gólszerző volt elemében.

A Lecce egyszer jutott el az első félidőben az ellenfél kapujáig, egy óriási kapuskirúgás landolt Lapadula előtt, de a kapussal szemben mellé lőtt az olasz csatár. Valamint volt egy meg nem adott gólja Meccariellonak. Nagyjából a Lecce teljesítményét az első félidőben össze is foglaltuk.

A térfélcserét követően a semmiből mégis összejött az egyenlítés. Két csere, Gabbia és Babacar küzdött a tizenhatoson belül, a védő szabálytalanul állította meg a Lecce támadóját, a megítélt tizenegyest pedig Mancosu váltotta gólra.

Egy percnél tovább azonban nem örülhettek, mert Bonaventura góljával ismét a Milánnál volt az előny, két perccel később pedig Rebic is gólt szerzett.

A kegyelemdöfést Leao vitte be öt perccel pályára lépését követően, ezzel pedig kialakult a 4-1-es végeredmény, csúnya verésbe szaladt bele a Lecce és helyzete egyre rosszabb.

Összefoglalás

Ahogy a Milan, úgy a Juventus is megszórhatja a Leccét, ha valamire fogadunk, akkor erre érdemes. Ugyanis a sima Juve-győzelemre adott odds… Hát, mondjuk úgy, hogy kevés. Ha értéket akarunk kisajtolni, akkor legalább hendikeppel kell rakni, vagy valamelyik másik meccs mellé kísérőnek.

Várható-e, hogy gólokkal nyer a Juventus? Igen! Sokkal erősebb támadókkal rendelkeznek, mint a Milan, Ronaldo és Dybala is lövi a gólokat.

Nem meglepetés, hogy az Allianz Stadionban még veretlen az Öreg Hölgy, 12 győzelem mellett 1 döntetlenjük van.

Hogy miben bízhat a Lecce? Még februárban Nápolyból tudták elhozni a három pontot… Másban nagyon nem.

Nem is szaporítom a szót, egyértelmű Juve sikert várok, de csak akkor tegyük meg, ha úgy érezzük, gólokkal verik majd a Leccét. Én így érzem.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső