Lazio – AC Milan: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 02.
Lazio
Teljesítmény:
N N V N N
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Július 04. 21:45
Nézd élőben itt:
Joker8
AC Milan
Teljesítmény:
D N N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Igazi rangadóval folytatódnak a Serie A küzdelmei, a második helyen álló Lazio azzal az AC Milannal játszik, aki egész eddig stabil teljesítményt nyújtott, tegnap viszont kevés választotta el egy óriási égéstől a szinte majdnem biztosan kieső SPAL otthonában.

A Lazio az Atalanta elleni vereséget követően nyeri a meccseit, azonban játéka kissé megrogyott. Még egy hiba és biztosan lemondhatnak a bajnoki címről, akkor már előfordulhatna egy 7 pontos Juve előny is…

Vajon mi lesz így a Lazio – AC Milan meccsen?

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Torino – Lazio

Nagyon nehéz helyzetben van a Torino, egy korábbi tippemnél már összeszedtem, hogy egyrészt mennyire nincsenek formában, másrészt a vezetőedző körüli felhajtás bizonyosan nem tesz jót a gárdának. Hiszen a hírek szerint már meg is egyeztek az új edzőről, de Longonak még ki kell tartania a szezon végéig. Hogy ebből mennyi igaz… Majd nyáron meglátjuk.

A felfüggesztés előtt kedvező helyzetben volt a Lazio, magabiztosak voltak, remek focit játszottak, a Simone Inzaghi irányította csapat sok olyan játékosnak adott helyet, akiket olcsón szereztek meg, esetleg máshol nem tudtak bizonyítani, itt viszont szárnyalnak.

Vegyük például Ciro Immobilét, aki megjárta Dortmundot és a Sevillát is, de egyik helyen sem tudott maradandót alkotni. Megjárta még a Torinot is, mielőtt a Lazio leigazolta volna. A Bikáknál jól ment neki a játék, úgy tűnik, olasz terepen jól mozog a csatár.

Negyedik szezonját tölti a csapatnál, ezeken pedig 96 gólt szerzett, még egy gól és túlszárnyalja pályafutása eddigi legjobb szezonját.

A meccs nem úgy kezdődött, hogy ebből Immobile diadalmenete lesz, az olasz támadó ugyanis saját tizenhatosán belül ért kézzel egy lövésbe, amiért büntetőt kaptak a hazaiak. Egy másik remek támadó, Belotti értékesítette a tizenegyest, ezzel szerzett vezetést a Torino.

A Lazio támadója a gólt követően rögtön javíthatott volna, kétszer is ziccerbe került, de mindkét alkalommal csúnyán fölé lőtte a labdát.

Nem úgy a második félidőben, ahol már sikerült az egyenlítés: Luis Alberto ugratta ki őt, Immobile higgadtan lőtte ki a hosszú alsó sarkot.

A győzelmet végül Parolo szerezte meg, a hivatalos statisztikák szerint Immobile gólpasszából, de azért ez enyhe túlzás. A lényegen nem változtat: Parolo egy megpattanó lövéssel megszerezte csapata számára a győzelmet, így maradt a négypontos lemaradásuk Cristiano Ronaldoék mögött.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.03.Serie A
milan
1:2
lazio
Serie A
2019.04.24.Olasz Kupa
milan
0:1
lazio
Olasz Kupa
2019.04.13.Serie A
milan
1:0
lazio
Serie A
2019.02.26.Olasz Kupa
lazio
0:0
milan
Olasz Kupa
2018.11.25.Serie A
lazio
1:1
milan
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

SPAL – AC Milan

A mérkőzést megelőzően épp ránéztem az oddsokra és azt mondtam magamnak, 1,4-ért nem is annyira rossz ez. Még szerencse, hogy aztán végül mégsem fogadtam meg ezt a mérkőzést, ugyanis buktam volna. Hiába a kis odds, a SPAL csapata igencsak nehéz helyzetbe hozta a Milant, hiszen már fél óra elteltével kettőt berámoltak Gigio Donnarumma kapujába.

Az első találat elég szerencsés körülmények között született, a labda egy szöglet után össze-vissza pattogott az ötös környékén, Valoti pedig valahogy bekotorta a labdát.

Ment előre a Milan, két helyzetük is volt, de első alkalommal Letica, másodszor pedig a kapufa akadályozta meg a piros-feketéket.

Ha az első SPAL-gólra azt mondtam, hogy szerencsés volt, a másodikra semmiképp nem mondható el ez a jelző. Floccari ugyanis akkora gólt rúgott, hogy talán még a Milanosok is le akartak pacsizni vele.

Gyönyörű, hulló falevél-lövésére nem volt Donnarummának ellenszere.

Hasonló volt a szituáció ezen a meccsen, mint a Leeds – Luton meccsen Angliából: Itt is az esélyesebb csapat támadta végig a találkozót, mégis a kiesőjelölt rúgta a gólokat.

Rúgott gólt a Milan is, de les miatt nem adták meg.

Aztán nagy bajba kerültek a hazaiak: Theo Hernándezt rúgta fel D’Alessandro, amiért azonnal piros lapot kapott, így a kétgólos előny ellenére izzasztó második félidőre számíthattak a hazaiak.

Folytatódtak a Milan rohamok, Leao góljával a szépítés is összejött.

A meccs végén volt még egy hazai piros, ezúttal a vezetőedzőt állították ki, aztán jött a csattanó:

Az egész mérkőzésen remekül játszó Vicari a 93. percben saját kapujába rúgta a labdát, miután menteni akart egy jobbról érkező beadást.

Összefoglalás

A veterán Ibrahimovic visszatérését örömteli volt látni, végre igazi ék szerepelhet majd a Milannál, mert Rebic inkább a szélen érzi jól magát, nem centerként. Ha olyan állapotban van, akár a kezdőben is szerepet kaphat a svéd.

Ez pedig rossz hír a Lazionak, Ibra még ennyi idősen is bolondot tud csinálni bármelyik védőből.

De azért ne feledjük, hogy odaát milyen támadók vannak, mennyire erős a középpálya… Erősen hajlok afelé, hogy ez egy sima hazai lesz.

Ilyenkor mondjuk nehéz elvonatkoztatni attól, amit tegnap este láttam, de ilyen botlások bármelyik nagyobb csapattal előfordulhatnak.

Nézzünk egy pici statisztikát: Utóbbi öt meccsükön 2 Lazio-győzelem született, 2 döntetlen és 1 Milan diadal. A Stadio Olimpicoban a Milan öt éve, 2015-ben tudott nyerni.

Idén is nagyon stabil hazai pályán a Lazio, a Juventus mellett ők mondhatják el magukról, hogy veretlenek, míg a Milan csapata idegenben már hat vereséget begyűjtött.

Jó iramú meccset várok, gólokkal megtűzdelve, leginkább hazai gólokkal. A Lazionak minden meccs egy döntő, egyetlen pontvesztés és a Scudettoról szőtt álmaiknak befellegzett. Így sem maradt sok esélyük, de ha veszítenek, tényleg lehúzhatják a rolót.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső