Lazio – Fiorentina: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 25.
Lazio
Teljesítmény:
V N N N N
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Június 27. 21:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Fiorentina
Teljesítmény:
D D D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Úgy tűnik, az Atalanta elintézte a Juventus újabb bajnoki címét. Ne értsetek félre, sem boldog, sem pedig szomorú nem vagyok emiatt, hiszen ezt a melót csak pártatlanul lehet végezni, de azért jó lett volna egy kis izgalom… Igen, szerintem ez így eldőlt, bár reménykedem egy parázs befejezésben, valamint tényleg pártatlanul: Nagyon szimpatikus, amit Simone Inzaghi hozott össze a Lazionál.

A tegnapi vereségük miatt immáron négy pont a hátrányuk, szombaton azonban verhető ellenfél érkezik az Olimpiai Stadionba. Ők lennének a Fiorentina. És hogy miért tartom verhető ellenfélnek őket? Hiába Chiesa, hiába Ribery, nem tudták megverni a sereghajtó Bresciát.

Lássuk, mire számíthatunk a Lazio – Fiorentina meccsen?

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Atalanta – Lazio

Elképesztően jó meccs kerekedett a forduló rangadójából, bár ez valahol várható volt, két olyan csapat játszott, akiknek kenyerük a támadó foci. A gólok is igencsak rendben voltak, szóval elégedettek lehetünk. Azok nem lehetnek elégedettek, akik a rómaiak sikerének szorítottak…

Nekik állt a zászló, már az ötödik percben vezetést szereztek, meg kell hagyni, érdekes gól volt. Jony futott el a jobb oldalon, centerezett labdája De Roon elé került, aki ki akarta vágni a labdát, mielőtt az Jony csapattársát találja meg, de olyan szerencsétlenül bikázott bele, hogy a kapuban kötött ki a labda.

Nem kellett a második gólra sem sokat várni, a szerb válogatott Milinkovic-Savic jó 22 méterről gondolt egy merészet és bombagólt ragasztott Gollini kapujába.

Itt mindenki arra számított, hogy ezt a meccset már nem bukhatják el Inzaghiék, ők tévedtek. Nem is kicsit.

Előbb Gosens szépített, a 38. percben jártunk, ez volt a félidő eredménye is, 2-1-re mentek a vendégek.

Majd jött a meccs legszebb gólja (pedig Milinkovic-Savicé sem volt kicsi): Malinovskynak passzolt az öngólt vétő De Roontól, egyet tolt rajta és felvarrta a labdát a ficakba. Irtózatos erejű bomba volt.

Itt már érezhető volt, hogy nem marad iksz a meccs, a Lazio fejben teljesen szétesett, az Atalanta pedig vérszemet kapott.

A 80. percig kellett várni erre, Palomino egy szögletet követően fejjel volt eredményes. Jó kérdés, hogy a Lazio védők erdejében hogyan tudott ennyire könnyedén fejelni, valamint az is jó kérdés, hogy Strakosha kapus tulajdonképp mit is csinált ennél a helyzetnél?!

Négy pont a Lazio hátránya a Juventusszal szemben. Nagyon nehéz dolguk lesz, ha bajnokok akarnak lenni, a Juve ennél sokkal rutinosabb, hogy egy ekkora ajándékot ne használjon ki.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.27.Serie A
fiorentina
1:2
lazio
Serie A
2019.03.10.Serie A
fiorentina
1:1
lazio
Serie A
2018.10.07.Serie A
lazio
1:0
fiorentina
Serie A
2018.04.18.Serie A
fiorentina
3:4
lazio
Serie A
2017.12.26.Coppa Italia
lazio
1:0
fiorentina
Coppa Italia
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Fiorentina – Brescia

Zsinórban harmadik döntetlenjét játszotta a Fiorentina, ezúttal azonban mindenki elvárta volna a győzelmet, hiszen a tökutolsó Brescia látogatott hozzájuk. Hiába támadtak többet, gyakorlatilag az egész meccs róluk szólt, a Brescia jól állta a sarat, sőt még a vezetést is ők szerezték meg. Caceres buktatását követően Donnarumma tizenegyesből juttatta előnyhöz csapatát.

Jól ment Ribery és Federico Chiesa is, gólt azonban egyikük sem tudott szerezni. Helyettük egy védő Pezzella egalizált egy szép fejessel.

Ez mind az első félidő történése volt, további gól már nem született, még Caceres kiállítását kell megemlíteni.

Egyébként az emberhátrány ellenére lett volna esély megnyerni a meccset, de minden kifelé pattant, nem volt szerencséjük a violáknak.

Összefoglalás

Számíthattak arra Immobiléék, hogy nehéz kiruccanás lesz a bergamói, az Atalanta bámulatos szezont játszik, negyedik helyen állnak az olasz bajnokságban és a BL-ben is a legjobb nyolc közé jutottak, miután valósággal kiütötték a Valenciát.

Pont ezért fájó, hogy kétgólos előnyt tékozoltak el, hiszen kicsit jobb védekezéssel, nagyobb koncentrációval le lehetett volna hozni ezt a meccset. Helyette három elkerülhető gólt kaptak és így nagyon lecsökkentek az esélyeik a Scudettóra.

Nem hiába mondtam, hogy a Juventus ennél sokkal tapasztaltabb, mintsem innen kiereszti a győzelmet a kezéből.

Feladni azonban nem adhatják fel, de már nem elég egyszer buknia a Juventusnak.

Azt említsük meg, hogy senki nem várta a Laziot ilyen előkelő helyre, már ezzel is büszkék lehetnek, de mint tudjuk, evés közben jön meg az étvágy.

A két csapat őszi mérkőzését egyébként a rómaiak nyerték, 2-1-re nyertek Firenzében.

Sokan gondolhatják, hogy ez a vereség majd megfogja a Laziot, szerintem épp ellenkezőleg. Hazai pályán ráadásul veretlenek, míg a Fiorentina nem túl acélos távol az Artemio Franchitól.

Az odds hívogat, szerintem tükörsima meccsen jutnak majd túl a Fiorentinán. Mást nem tehetnek, mint saját meccseiket hozzák, és reménykednek, hogy a Juve is elhullajt pár pontot.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső