Lazio – Fiorentina: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2023 január 28.
Lazio
Teljesítmény:
N N N D V
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Január 29. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Fiorentina
Teljesítmény:
V V N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ígértem nektek mára még három mérkőzést. Igyekszem is tartani magam ehhez az ígérethez. A tegnapi napon már ellőttem, hogy mik lesznek ezek a meccsek, ebben nem lesz változás. Két olasz és egy spanyol meccset hozok mára, mindegyiket vasárnap rendezik, így lesz időtök nektek is beletenni a melót, hátha nem értetek velem egyet.

Az első meccsünk a Lazio – Fiorentina, két nagycsapat, nyugodtan mondhatjuk. Még akkor is, ha a violák ebben az idényben messze nem olyan erősek, mint mondjuk tavaly. Vincenzo Italiano irányításával a Fiorentina visszatért Olaszország élcsapatai közé a tavalyi szezonban, de ebből idén nem sok látszik.

Az együttes csak a középmezőnyben szerepel, és várhatóan ennél feljebb nem is nagyon fognak tudni lépni. Persze az esélyt meg kell adni nekik.

Ellenben a Lazio most épp… hát a fene sem tudja, hogy velük mi van. Ránézek a tabellára, és azt mondom, ez igen, de közben vannak olyan érthetetlen eredményeik, amiket nehezen lehet értelmezni.

Kedden egy hatalmas győzelemmel küldték haza a Milant, ami által felugrottak a tabella harmadik helyére, és a hétvégén ismét előzhetnek. Ehhez az kell, hogy hozzák a saját meccsüket, a Milan pedig folytassa azt a játékot a Sassuolo ellen is, amit ellenük elkezdtek.

Az online fogadás szempontjából ez egy könnyebbnek tűnő meccs, aztán a Serie A-ban meg sosem lehet tudni. Elmondom, a bet365 tippmesterek mit mondtak a mérkőzésről: Szerintük a Lazio az esélyesebb, 2.10-et fizetnek a győzelmükért, 3.40 a döntetlen, 3.60 a vendégsiker.

Lazio

Korai lett volna leírni a Lazio együttesét. Pedig még mi is elgondolkoztunk rajta, hogy a korábban játszott mérkőzéseik után lemondhatnak minden egyes céljukról. Két vereség és egy döntetlen után kezdték el összeszedni magukat. Miután elverte őket a Juventus és a Lecce, valamint ikszeltek az Empolival, egészen hátra csúsztak.

De rajtuk is segített a Juventustól levont tizenöt pont, valamint az, hogy megverték a Sassuolot, majd kedden este az AC Milant is.

A két csapat közötti különbség egészen nagy volt, nem úgy tűnt, mintha a piros-feketék lennének a bajnokság címvédői. Inkább játszott ezen a szinten a Lazio. Sergej Milinkovic-Savic nyitotta meg a gólok sorát, majd jött Mattia Zaccagni, a második félidőben pedig Luis Alberto és Felipe Anderson találtak a hálóba.

Úgy sikerült tönkre vágni a Milant, hogy Ciro Immobile a pályán sem lehetett sérülés miatt.

Győzelmüknek köszönhetően – és mert az Inter váratlanul kikapott az Empolitól -, felléptek közvetlenül a Milan mögé. Hihetetlen izgalmak várhatók az élmezőnyben, hacsak az olasz szövetség közbe nem szól. Tudjátok, folyik vizsgálat több csapat ellen is a könyvelésük meghamisítása miatt.

Jelenleg a Milan és a hatodik helyen álló Atalanta között három pont a különbség.

No, még térjünk vissza egy kicsit a Laziora!

Mérlegük 11-4-4, hazai pályán meg 6-2-2-vel állnak jelen pillanatban. Kerek kétszer annyi gólt rúgtak, mint amennyit kaptak.

Ha lehet hinni a híreknek, Ciro Immobile és Mario Gila is felépült a sérüléséből. Sőt, még Mohamed Fares is, aki anno még kölcsönjátéka alatt sérült meg a Torinonál, ennek azonban már több hónapja, lehet, hogy már egy éve is van… Rengeteget hagyott ki, de már annak is lehetett örülni, hogy a kispadra leülhetett kedden.

Attól függetlenül, hogy a gólkirály-jelöltjük bevethető, Maurizio Sarri mester nem fog kockáztatni. Főleg úgy nem, hogy láthatóan nincs gond nélküle sem a gólszerzéssel. Vagy legalábbis a Milan ellen nem volt. Ez pedig azt fogja jelenteni, hogy ismét összeáll a Pedro – Felipe Anderson – Zaccagni hármas. Luis Albertot is a kezdőbe jelölném, a Milan ellen rúgott egy gólt és adott egy gólpasszt.

A várható kezdőcsapat:

Provedel – Lazzari, Casale, Romagnoli, Marusic – Milinkovic-Savic, Cataldi, Luis Alberto – Pedro, Felipe Anderson, Zaccagni

Egymás elleni meccsek:

Az egymás elleni találkozók is arra sarkallják az embert, hogy a Laziot tegye meg győztesnek a vasárnap délutáni találkozón. Ugyanis Maurizio Sarri együttese egyszerűen jobb ezeken a találkozókon. Ha az utolsó öt meccset nézzük, azt láthatjuk, hogy négyszer győzött a fővárosi együttes, egyszer a firenzei. Októberben a Fiorentina otthonában csaptak össze, és a meccsnek meglepő eredménye lett, lemosták a hazaiakat a pályáról. Matias Vecino találatával szerezte meg a vezetést a vendégcsapat, nem sokkal később Mattia Zaccagni is betalált, aztán a hajrában Luis Alberto és Ciro Immobile is bevette Terracciano kapuját.

Ennyire sima meccsük már régen nem volt.

Amikor a Stadio Olimpicoban rendezik a meccseket, szinte borítékolni lehet a hazai győzelmet. Az utolsó öt találkozó mindegyikét a Lazio nyerte, a Fiorentina 2016-ban vitte el a pontokat a fővárosból. Sokatmondó, hogy az elmúlt tíz meccsen hétszer a Lazio nyert, és csak háromszor tudtak pontot szerezni a firenzeiek, két döntetlen és egy győzelem formájában.

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.10.Serie A
fiorentina
0:4
lazio
Serie A
2022.02.05.Serie A
fiorentina
0:3
lazio
Serie A
2021.10.27.Serie A
lazio
1:0
fiorentina
Serie A
2021.05.08.Serie A
fiorentina
2:0
lazio
Serie A
2021.01.06.Serie A
lazio
2:1
fiorentina
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Fiorentina

Egészen gyenge formában van Vincenzo Italiano együttese. A tavaly még a nemzetközi kupaszereplésre hajtó (és azt el is érő) violák most csak az alsóházban tartózkodnak, a 12. helyen állnak, ugyanannyi pontot gyűjtöttek, mint a Juventus. Mármint hivatalosan, tudjuk, hogy az öreg hölgy ott lenne a 2-3. helyen, ha…

De nincs ha. Ahogy nincs sok győzelem sem a Fiorentinánál mostanság. Az utolsó öt mérkőzésükből csak egyet, a Sassuolo ellenit nyerték meg, ott is a hosszabbításban egy Nicolás Iván González által belőtt tizenegyessel tudtak csak győzni.

Az elmúlt hetekben a Romával és a Torinoval játszottak, mindkettejük ellen kikaptak. A Torino elleni mérkőzésre mi is tippeltünk, méghozzá döntetlent. Nem sokon múlt, egy gól döntött a vendégek javára, de megvoltak a lehetőségei a Fiorentinának is…

Italianoék tehát messze a jó formától, mérlegük sem túl szép ennek köszönhetően, hat meccset nyertek, ötször ikszeltek és nyolcszor kaptak ki.

A nagyobb problémák idegenben vannak. Az eddig megszerezhető huszonhét pontból csak nyolcat sikerült begyűjteniük. Mérlegük 2-2-5.

A vendégek mesterének vannak problémái a sérültekkel, míg a hazaiaknál mindenki bevethető, addig a firenzei együttesnél Gaetano Castrovilli, Lucas Martínez Quarta, Riccardo Sottil és Arthur Cabral sem játszhat.

De legalább Dodó visszatérhet, akit még a Roma ellen állítottak ki.

A várható kezdőcsapat:

Terracciano – Venuti, Milenkovic, Igor, Biraghi – Amrabat, Duncan – Ikoné, Bonaventura, Kouamé – Jovic

Tippelde

A hétközi nagy győzelem csak még nagyobbat tolt a hazaiak önbizalmán, ezt az önbizalmat pedig nem lesz könnyű elveszíteniük. Saját közönségük előtt arathatják a következő győzelmüket, ráadásul egyetlen sérültjük sincs, ez még inkább feléjük billenti a mérleg nyelvét.

A Fiorentina jelenleg nincs olyan formában, hogy veszélyt tudjanak teremteni majd Provedel kapuja előtt, így nem csak a hazaiak győzelmét tartom valószínűnek, hanem azt is, hogy kapott gól nélkül hozzák le a fővárosiak a mérkőzést.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 2.11 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 2.105 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 2.12 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső