Lazio – Internazionale: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 február 12.
Lazio
Teljesítmény:
N D N D V
  • Stadio Olimpico
  • Február 16. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Internazionale
Teljesítmény:
N N N D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Azzal, hogy a hétvégén veszített a Juventus az olasz elsőosztályú labdarúgó-bajnokságban, az Internazionale pedig 0-2-ről fordítva nyert a városi rangadón a Milan ellen, újabb váltás történt az első helyen, ahol most már az Inter áll 54 ponttal. A torinói zebrák sincsenek azért lemaradva, hiszen ugyanennyi pontjuk van és mögöttük a harmadik helyen most már csak egy ponttal van leszakadva az ismét nyerő Lazio. Ezek ismeretében tehát továbbra is minden forduló létfontosságú az első három helyen álló csapat számára és Olaszország esetében sajnos nehéz tutifix mérkőzést mondani, hiszen például ki gondolta volna egy hete, hogy a Juve pont a Hellas Verona ellen fog veszíteni?

Ettől függetlenül most vasárnap pont a Juventusra vár könnyű feladat, hiszen ők az utolsó előtti Bresciát fogadják odahaza, míg az éllovas Inter a harmadik helyen álló Lazióval fog kőkemény összecsapást vívni Rómában. Formát tekintve a vendégségbe érkező Lazio a legjobb jelenleg a Serie A-ban, hat legutóbbi meccsükből négyet megnyertek két döntetlen mellett, ráadásul ezeken a meccseken 14 rúgott gól mellett csak négyet kaptak, azaz majdnem 2.5 rúgott gól az átlaguk egy mérkőzésen.

Persze az Internazionale sem panaszkodhat a formája miatt, ők az utolsó hat meccsből hármat nyertek három döntetlen mellett, tehát az aktuális forma alapján nehéz megítélni, kire fogadjunk. Még egyébként talán a hazai pálya és a vendégségben nyújtott teljesítmény sem túlságosan nagy segítség, hiszen a Lazio ugyan nagyon erős odahaza, de az Inter is az egyik legjobbnak számít vendégségben. A rómaiak 12 meccsükből kilencet megnyertek otthon és csak három döntetlenjük volt, míg a vendég milánóiak 11 mérkőzésükből meg tudtak nyerni kilencet idegenben két döntetlen mellett, szóval ez is azt mutatja, hogy igazi ki-ki meccsre van kilátás.

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.25.Serie A
inter
1:0
lazio
Serie A
2019.03.31.Serie A
inter
0:1
lazio
Serie A
2019.01.31.Coppa Italia
inter
3:4
lazio
Coppa Italia
2018.10.29.Serie A
lazio
0:3
inter
Serie A
2018.05.20.
lazio
2:3
inter
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Ami valamelyest a hazaiak mellett szólhat, az egyrészt az, hogy ők semmilyen más fronton nem állnak már az Interrel és a Juventusszal szemben, tehát csak a bajnokságra tudnak fókuszálni, másrészt odahaza olyan bődületes lendületben vannak, hogy védelem legyen a talpán, aki ellen tud állni rohamaiknak. Az Internazionale ezzel szemben egyetlen vereséggel már a harmadik helyen találhatja magát, ráadásul még hétközben lesz egy komoly meccsük az Olasz Kupa elődöntőjében a Napoli ellen és még az Európa Liga legjobb 32 csapata között is játszaniuk kell a Ludogorec ellen, bár a számítások szerint ez utóbbi meccsen csak a második csapat fog pályára lépni.

Ha az előző fordulót nézzük, akkor alapvetően a Lazio van nehezebb meccsen túl, hiszen mindenki nagy meglepetésére a rómaiak alig bírták 1-0-ra legyűrni a középmezőnyhöz tartozó Parma csapatát – de ettől függetlenül még mindig nem veszítettek Serie A meccset tavaly szeptember óta és mellettük szól, hogy hazai pályán a lehetségesen megszerezhető 36 pontból megszereztek 30-at. Az Internek csak az elején volt nehéz a Milan elleni meccs, hiszen a félidei 0-2-ről három perc alatt egyenlítettek, majd Vrij találatával a 70. percben meg is szerezték a vezetést, végül Lukaku fejezte be a találkozót egy szép fejesgóllal.

A Lazióhoz hasonlóan ők is hosszú veretlenségi sorozatot építenek, nem veszítettek október óta – és mellettük szól, hogy ők a legerősebb csapat vendégségben, még nem is veszítettek idegenben! A legutolsó tíz találkozójuk egymás ellen az Inter felé billen, hiszen öt győzelem van már a milánóiak neve mellett, míg a Lazio csak háromszor tudott nyerni.

Összességében azonban ha minden paramétert figyelembe veszünk, akkor a legvalószínűbb tipp egy hazai siker, megspékelve azzal, hogy nagy valószínűség szerint mindkét csapat szerez majd gólt, hiszen mindkét oldalon rendkívül erős gólvágók sorakoznak. Immobile a Lazio oldalán 25 gólos, míg az Interből Lukakunak 17, Martíneznek 11 gólja van.

A legvégén még érdemes megnézni a két csapat egymás elleni teljes történelmét, eszerint 1993 óta 60 alkalommal találkoztak, ezen ütközetekből 20-at nyert meg az Inter és 20-at a Lazio, 20 döntetlen mellett, tehát a sors fintoraként ez a mérkőzés azt is eldönti, hogy történelmileg ki áll jobban a másik ellen.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső