Leicester – Fulham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 28.
Leicester
Teljesítmény:
D V N N N
  • King Power Stadium
  • November 30. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Fulham
Teljesítmény:
V V N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem megszokott, hogy hétvégén is teszünk fel tippet, de ma mégis ez fog történni, egy angol és egy olasz meccsel még megajándékozunk titeket. Hát, legalábbis remélem, hogy ajándék lesz, mert, ha nem jön be… De ne is gondoljunk ilyenre, mert azért a Leicester – Fulham meccsre jó tippekkel készültünk. Egyikük ugyanis nagyon jól szerepel a bajnokságban, míg a másik egyetlen bajnoki győzelmet tud csak felmutatni. Szóval az elképzelés már megvan, de társítsunk hozzá pár tényt, hogy valóban megéri-e a hazaiak győzelmére fogadni…

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Liverpool – Leicester

Rangadó volt ez a javából, legalábbis papíron, mert a végeredmény és a mutatott játék alapján nem mondható el ez. A fejesgólok mérkőzése volt ez, mindhárom találat ami itt született valakinek a kobakjáról került a kapuba.

A Liverpoolnál továbbra is rengeteg sérülttel kell számolnia Jürgen Kloppnak, az eddig kidőlt játékosok mellé csatlakozott Jordan Henderson, valamint Xerdan Shaqiri is. A védelem így elég szedett-vedettnek tűnt, de végül kapott gól nélkül úszták meg a találkozót, annak ellenére, hogy az első találatot Jonny Evans szerezte, aki ugyebár a Leicester védője. Csakhogy az északírek válogatott védője a saját kapujába fejelt a 21. percben.

Az első gól után a Leicesternek két lehetősége is volt az egyenlítésre, de Barnes és Justin próbálkozása is kapu mellé szállt. A félidő végén újra villantak a Vörösök, Robertson adott be balról, a fantasztikus formában futballozó Diogo Jota pedig védője szorításában is fejelni tudott, Schmeichel nem tudott hárítani.

A második félidőben Roberto Firmino és Sadio Mané is gólokat rúghattak volna, de a sokszor kaotikus helyzetek végén vagy kivágták a labdát, vagy Kasper Schmeichel megkaparintotta azt.

Firminonak azért végül összejött a gól, a 86. percben James Milner szögletét szintén fejjel juttatta a hálóba.

Az egész mérkőzést uraló Liverpool a három gól mellett számtalan helyzetet puskázott el, míg a Leicester nagyon halovány teljesítményt nyújtott, így a végeredmény abszolút tükrözi a mutatott játék képét.

Előző 5 meccs eredménye
2019.03.09.Premier League
leicester
3:1
fulham
Premier League
2018.12.05.Premier League
fulham
1:1
leicester
Premier League
2013.10.29.Angol Ligakupa
leicester
4:3
fulham
Angol Ligakupa
2008.08.27.Angol Ligakupa
fulham
3:2
leicester
Angol Ligakupa
2007.01.17.FA Kupa
fulham
4:3
leicester
FA Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Fulham – Everton

Nem sokon múlt, hogy meglepetést okozzon a Fulham, bár az Everton a jó szezonkezdet után visszaesett, a sérülések és az eltiltások megzavarták Carlo Ancelotti együttesét, begyűjtöttek zsinórban három vereséget.

Most viszont Richarlison és Digne is visszatért, ott volt James Rodriguez is, meg persze Dominic Calvert-Lewin, akire az idei szezonban nem lehet panasz, a meccset megelőzően nyolc bajnoki találatnál járt.

Pont ő volt az, akinek révén vezetést szereztek a vendégek, a Fulham játékosai az öltözőben maradtak és csak a mezeket küldték pályára, ugyanis 40 másodpercre volt szüksége a vendégeknek a gólhoz. A gólban főszerepet játszott Richarlison, aki három védő között szlalomozott be a tizenhatoson belülre, középre passzolt, Calvert-Lewin meg befejezte az akciót.

Negyedórával később Reid egy remek akció végén egyenlített, majd a félidő derekán újra Calvert-Lewin szerzett gólt, sőt, a 35. percben Doucoure is betalált, így már 3-1-re vezettek a liverpooliak.

A második félidőben zárkózhatott volna a Fulham, a 68. percben tizenegyeshez jutottak. Alekszandr Mitrovics mostanság elég sok büntetőt elrontott, az előző fordulóban Lookman is hibázott, úgyhogy most Cavaleiro állt a labda mögé. Ő is kihagyta, megcsúszott a lövés pillanatában, a labda pedig fölé szállt.

Azért a szépítés két perccel később összejött, Loftus-Cheek góljával 2-3-ra módosult az állás, de ennyi is maradt a hármas sípszó felhangzásakor, így a Fulham ismét vereséget szenvedett.

Összefoglalás

Nem alakul valami jól a szezon számukra, elég csehül állnak, 9 forduló alatt 4 pontot gyűjtöttek, egy győzelem, egy döntetlen és hét vereség… Rendben, újonc csapatról van szó, de az egyik kiesőjelöltről beszélünk, ez már most látszik. Hacsak nem változik meg valami gyökeresen.

Ami a Leicestert illeti… A hétvégi vereség még oké a Liverpool ellen, ez azért benne volt a pakliban, bár a mutatott játék sem volt a legjobb. A csütörtöki Európa Liga meccsükön sem tudtak nyerni, a Braga ellen játszottak 3-3-at, a 90. percben az állás még 2-2 volt, de a hosszabbításban mindkét fél betalált, Jamie Vardy a 95. percben mentett pontot a csapata számára.

A Fulham alapvetően jobban áll, ha ránézünk az örökmérlegre azt láthatjuk, hogy kétszer annyi győzelmük van, mint a Rókáknak, de tegyük hozzá, hogy korábban a Leicester nem számított élcsapatnak.

Azt gondolom, hogy a londoniaknak nem sok esélye van, pláne nem idegenben, amikor nem a Craven Cottage-on játszottak, akkor mindösszesen 1 pontot szereztek, azt is a tökutolsó Sheffield ellen.

Kérdéses továbbra is Timothy Castagne és Ndidi játéka, Ricardo Pereira és Söyüncü biztosan nem játszik.

A Fulhamnél Josh Onomah csak december közepén térhet vissza, Tete viszont meglehet, hogy újra pályára léphet, ő utoljára szeptember végén játszott.

A fogadóirodák 1.5 körüli oddsot adnak a hazai győzelemre, nekem pedig ez bőven megfelel. Tartok tőle, hogy itt is csökkenésbe kezd hamarosan az odds, így megéri nem késlekedni a fogadással.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső