Lecce – Parma: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 31.
Lecce
Teljesítmény:
N V N V V
  • Ettore Giardiniero
  • Augusztus 02. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Parma
Teljesítmény:
V N N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Bevallom, kicsit drukkolok annak, hogy a Leccének összejöjjön a bravúr és sikerüljön a bennmaradás. Küzdenek, és eredményesen küzdenek, ezért az utolsó fordulóra maradt a döntés, hogy kiderüljön: Genoa vagy Lecce?

Hazai pályán harcolhatják ki a következő évi Serie A tagságot, de nem lesz könnyű dolguk a Kulusevski vezette Parma ellen. Sőt, a győzelem nem elég, az is kell, hogy a Genoa – Verona meccsen ne nyerjenek a hazaiak.

A Lecce – Parma meccs az egyik legfeszültebbnek, legizgalmasabbnak ígérkezik, mi pedig belevetjük magunkat, hogy minél jobban járjunk a mérkőzés lefújását követően.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Udinese – Lecce

Liveraniék tisztában voltak vele, hogy egyetlen végkifejlet sem jó, csak a győzelem. Ha itt kikaptak volna, úgy minden esélyüket elveszítik a Genoával szemben. Így, hogy ők nyertek, Pandevék meg kaptak egy óriási zakót a Sassuolotól, nyitott maradt minden.

A Dacia Aréna nem könnyű pálya, épp azért jelent sokat egy itt megszerzett három pont. A Lecce győzelmét ezúttal is Mancosu és Lapadula szállították, akik már oly sokszor segítették ki a csapatot ebben a szezonban.

De nem indult jól a meccs, az első bő fél óra az Udinese csapatáról szólt. Pontosabban De Paul és Gabriel harcáról. A középpályás kétszer is helyzetbe került, azonban a hálóőr nyert mindkét alkalommal.

A 36. percben már ő is kevés volt, egy szöglet után nagyon egyedül hagyták Samirt, aki így senkitől sem zavartatva bólinthatott a kapuba. A gól miatt De Paul is érezhetett egy kis megkönnyebbülést, egy kis elégtételt, hiszen a szögletet ő csavarta a védő fejére.

Visszavett az Udinese (vagy felébredt a Lecce), aminek meg is lett az eredménye: Négy perccel Samir gólja után Becao kezét érte a labda a hazai tizenhatoson belül, jöhetett a tizenegyes.

Amihez ismét Mancosu állt oda, pedig nem is olyan régen elhibázott egy büntetőt. Ezúttal higgadt maradt, a félidőben 1-1-et mutatott az eredményjelző.

A második félidőre a vendégek jöttek ki motiváltabban, ez a pályán is meglátszott, végül a 81. percben Lapadula egy gyönyörű gólt szerzett. Maga az akció volt szemet kápráztató, ahogy felépítették az egész akciót és a végéig kijátszották.

Életben maradtak tehát a remények, de vasárnap eldől, hol folytatja az újonc.

Előző 5 meccs eredménye
2020.01.13.Serie A
parma
2:0
lecce
Serie A
2013.08.17.Olasz Kupa
parma
4:0
lecce
Olasz Kupa
2012.04.29.Serie A
lecce
1:2
parma
Serie A
2011.12.18.Serie A
parma
3:3
lecce
Serie A
2011.02.02.Serie A
parma
0:1
lecce
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Parma – Atalanta

Sokkal több volt a Parmában, mint ahogy most áll a tabella, de úgy nem lehet komoly célokat kitűzni, ha tíz meccsből hetet elveszítenek… Nagyjából úgy tűnik, hogy a nehezén túl vannak, ez főként Dejan Kulusevskinek és Gervinhonak köszönhető, akik ebben a nehéz időszakban is hátukra vették a csapatot.

A Juventustól kölcsönkapott svéd remek szezont játszik, 35 mérkőzésen játszott, ezeken 10 gólt szerzett. Simán van rá esély, hogy Sarri számol vele a következő szezonban.

A 10., eddig utolsó gólját épp volt csapatának lőtte, hiszen az Atalanta látogatott az Ennio Tardinibe. Nem volt váratlan a gól, az egész első félidőben a hazaiak játszottak jobban, Kulusevski még a kapufát is eltalálta, illetve volt dolga rendesen Gollininek.

Azonban valami történt a fordulást követően, mert egy teljesen másik Parma és egy teljesen másik Atalanta lépett pályára. Malinovsky egyenlítő gólja szerencsés volt, hiszen szabadrúgása a sorfalba csapódott volna, ha a sorfalat alkotó játékosok nem ugranak szét. De megtették, így Sepének esélye sem volt a hárításra.

Az Atalanta hajtott tovább és végül nem Muriel, nem Zapata, hanem Alejandro Gomez döntötte el a három pont sorsát. A kis argentin megindult, adott egy kötényt védőjének, majd kapásból, ballal lőtt. Sepe itt is mozdulatlan maradt.

Győzelmével az Atalanta továbbra is versenyben van az ezüstért, míg a Parmánál a lényegi kérdések már eldőltek.

Összefoglalás

Nagy kérdés, hogy milyen kezdővel vágnak neki a vendégek az összecsapásnak? Lehetőséget adnak azoknak, akik a szezon során kevesebbszer játszottak vagy megpróbálják megcsípni a 10. helyet?

Inkább előbbire van nagy esély, ez pedig kedvez a Leccének, akik az első perctől a torkuknak ugranak.

Sok múlik azon, hogy a meccs elején képesek lesznek-e gólt rúgni a hazaiak vagy sem? Mert ahogy telik-múlik az idő, és nem sikerül, egyre inkább kétségbe fognak esni.

A bukik azt mondják, hogy a Lecce az esélyesebb. Sokkal esélyesebb. Egyetértek velük.

Ilyenkor nem számít a tabella, ilyenkor csak az a plusz motiváció számít, ami a hazaiaknál megvan.

Persze, számít a tudásbeli különbség, de látjátok, a Cagliari is megverte a Juvet.

Közös meccseiken nem sok sót ettek a hazaiak, általában a Parma bedarálta őket.

Van azért kétségbeejtő információ is a hazaiaknál: Eltérő infók látnak napvilágot arról, hogy Mancosu, a Lecce házi gólkirálya játszhat-e vagy sem. Egyes oldalak azt mondják, nem…

Nagy probléma lenne, 14 gólt szerzett a szezonban a középpályás.

Amennyiben játszhat, úgy nagy eséllyel behúzzák a meccset és a párhuzamosan futó Genoa – Veronán fog múlni minden.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső