Napoli – Lazio: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 31.
Napoli
Teljesítmény:
V N V N D
  • San Paolo
  • Augusztus 01. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Lazio
Teljesítmény:
N N N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Meg tudja-e lovagolni a Lazio azt, hogy közvetlen riválisai, az Atalanta és az Inter egymás ellen játszanak a Serie A utolsó fordulójában? Lemaradásuk egy pont, ha a két remek formában levő csapat nem bír egymással, ők pedig megverik Milikéket, akkor ők végeznek a Juventus mögött a második helyen.

Motiváció tehát van Simone Inzaghi csapatánál, akik csak saját magukat okolhatják, hogy a bajnokság vége ennyire kiélezett lett. Ha nincs az a hullámvölgy, most egy nyugodt, hátradőlős meccsen, tét nélkül játszhatnának.

Közben a Napoli lecsúszott a 6. helyről, az AC Milan bombaformában futballozott, így elhappolták előlük az Európa Liga selejtezőt érő pozíciót. Őket mi motiválhatja?

A Napoli – Lazio tehát nem egy kis tét nélküli focizgatás lesz, hanem kőkemény csata. Mi pedig megvizsgáljuk, lehet-e esélye a fővárosiaknak…

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Inter – Napoli

A nápolyiak és a milánóiak versenyfutásában számítani lehetett arra, hogy utóbbiak jönnek ki jobban a helyzetből, mivel a Napoli sorsolása nagyon kemény volt az utolsó két fordulóban. Ha még le is győzik az Intert és most a Laziot, akkor is kellett volna egy hiba Ibráék részéről.

Tegyük hozzá, hogy az Olasz Kupa megnyerésével ez nem is volt olyan egetrengetően fontos, legalábbis az EL szempontjából.

No, ettől függetlenül azért szerettek volna odaérni az első hatba, tekintve, hogy tavaly a második helyen végeztek.

D’Ambrosio azonban hamar csendre intette őket, Biraghi passzát a 11. percben passzolta Meret kapujába. A gól nem fogta meg a vendégeket, az Inter pedig kénytelen volt átadni a területet az agilisabban futballozó nápolyiaknak.

Sorra jöttek aztán a helyzetek, Insigne kétszer is próbálkozhatott, valamint Zielinski és Politano lövésénél Handanovic bravúrjaira is szükség volt.

Jól mutatja, hogy felbillent a pálya az első félidőben, hiszen a Napoli ötször próbálkozott, míg az Inter kétszer. Mégis ők vezettek 1-0-ra.

A fordulást követően próbálkoztak tovább a déliek, de nem akart összejönni a gól. A túloldalon viszont egy egyéni villanásból még jobban elhúztak a kék-feketék: A tavasszal nem túl nagy formát mutató Lautaro egy szép távoli lövéssel duplázta meg az Inter előnyét.

Innen már nem tudott megújulni a Napoli, valószínűleg kedvüket is szegték teljesen, az Inter pedig megelégedett a kétgólos győzelemmel.

Előző 5 meccs eredménye
2020.01.21.Olasz Kupa
napoli
1:0
lazio
Olasz Kupa
2020.01.11.Serie A
lazio
1:0
napoli
Serie A
2019.01.20.Serie A
napoli
2:1
lazio
Serie A
2018.08.18.Serie A
lazio
1:2
napoli
Serie A
2018.02.10.Serie A
napoli
4:1
lazio
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Lazio – Brescia

Úgy tűnik, kijöttek a hullámvölgyből Milinkovics-Szavicsék, akik zsinórban harmadik győzelmüket aratták a hétvégén. Igaz, ellenfelük a már kiesett Brescia volt, akik nem hajtották ki magukat a mérkőzésen.

Pedig a meccs első helyzete az övék volt: Egy szöglet után Torregrossa fejelhetett, de a próbálkozás fölé szállt.

A túloldalon a gólkirályi cím várománya, Ciro Immobile tüzelt távolról, a lövés épphogy elkerülte a kaput.

A 17. percben aztán megszerezték a vezetést a hazaiak. Correa és Immobile játszott össze kis területen, a Brescia védők csak nyomozták a labdát, Correa pedig finoman a hálóba emelt.

Bőven lehetett volna 3 gól is a különbség félidőben, de Luiz Alberto és Immobile kísérletét is hárítani tudta Andrenacci.

A fordulást követően folytatódtak a Lazio rohamok, de hosszú ideig nem sikerült megnyugtató előnyt szerezniük. A 82. percben aztán Correa visszaadta a kölcsönt Immobile részére, remek kiugratását követően higgadtan értékesítette a kínálkozó lehetőséget az olasz, aki így már 35 gólos, szinte esélytelen, hogy az utolsó fordulóban elveszítse a gólkirályi címet.

Összefoglalás

Az előző fordulóban Dries Mertens eltiltott volt, az ő visszatérése sokat dobhat a Napoli támadójátékán, mert bár Politano egy irgalmatlan nagy gólt rúgott az Udinese ellen, valamint Milik is egy kivételes képességű csatár, Mertens azért Mertens. Tény, az eltiltás előtti fordulókban is leginkább csereként számított rá Gennaro Gattuso…

A Lazionál is megvan a maguk kivételes csatára: Ciro Immobile, aki hányattatott légiós évek után megtalálta az otthonát, ebben a szezonban pedig csúcsra érhet.

A rómaiak meccsének összefoglalóját úgy kezdtem, hogy kijöttek a gödörből. Három győzelmet nem kell megmagyarázni, de azért nézzük meg, kik ellen aratták: Brescia, Verona, Cagliari. Egyikük sem világverő alakulat, még akkor is egyértelmű elvárás ellenük a győzelem, hogy a Verona újoncként remekelt, a Cagliari pedig később megverte a Juventust.

A Lazio bajnoki reményei egyébként akkor szálltak el, amikor nagycsapatok ellen játszott. Előbb az Atalantától kaptak ki, később a Juventustól. Ha nagy hal akad a horgukra, azzal nem minden esetben tudnak megbirkózni.

A Napoli pedig nagy halnak számít, mégiscsak megnyerték az Olasz Kupát, keretük pedig bombaerős. Zielinski, Fabian Ruiz, Elmas, Mertens, Insigne, Callejón… Csupa jó futballista.

Eléggé háromesélyes ez a találkozó, jobban bízom a gólokban, és inkább ebbe az irányba indulok el, még akkor is, ha sokkal alacsonyabb az odds.

A San Paoloban hosszú ideig kellett keresgélni, mire találtam egy meccset, ahol nem rúgtak gólt a bajnokságban. Egészen januárig kellett visszalapozni, akkor a Fiorentina 2-0-ra nyert.

Hasonló a helyzet a Lazionál, még a hullámvölgy közepén játszottak egy gólnélküli döntetlent az Udinese ellen, egyébként szinte kivétel nélkül mindig betalálnak.

Most sem számítok másra. Bízom a Napoli hármasában, bízom Immobile játékában, és emiatt bízom abban, hogy mindkét csapat szerez gólt.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső