Leeds United – Tottenham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.05.28.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 26.
Leeds United
Teljesítmény:
V D V V D
  • Elland Road
  • Május 28. 17:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Tottenham
Teljesítmény:
V V N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai második meccsünk is az angoloktól érkezik, ahogy mondtam, szeretnék az összes mérkőzésről szót ejteni. A Leeds United – Tottenham ráadásul egy fontos meccs. A hazaiaknak úgy, mint a vendégeknek, no meg a sportfogadás szerelmeseinek is az lehet. De biztosan nem annyira, mint a főszereplőinknek. A Leeds utolsó lehetősége a bentmaradás kivívására, nem a legkönnyebb meló, de ez ellen a Tottenham ellen nem lehetetlen. A gond csak az, hogy még egy siker sem garantálja a jövő évi PL-tagságot.

A Spurs gyengélkedik, de egy győzelemmel még megmenthetik a szezont valamennyire. Ahogy a Leeds esetén, úgy az ő sorsuk sem csak a saját kezükben van.

Az Unibet oldalán minimális vendégfölényt láthatunk, ami a szorzókat illeti: 2.43 a Tottenhamnek, 2.75 a Leedsnek és 4.00 az iksz.

Leeds United

Szoktam olvasgatni különböző fórumokat, és a Leeds kedvelőinek oldalát is néha megnézem. Hiszitek vagy sem, a többség nagyon is bízik a bennmaradásban, már a jövő évi igazolásokról társalognak, és olyan játékosokról beszélnek, akik a Championshipbe nem fognak igazolni, az tuti. Például Odysseas Vlachodimos vagy Joe Gomez… Mintha tisztában volnának csapatuk hétvégi sikerével és az Everton bukásával.

Pedig erre van a kisebb esély. Az Everton egy motiváció nélküli Bournemoutht fogad otthon, míg a Leeds egy – bár gyenge – Tottenhamet, amelynek még mindig van esélye a nemzetközi porondra.

Elszúrta a Leeds, nem is vitás. Igaz, sokszor szerencséjük sem volt, több kulcsember is folyamatosan sérült volt, mint például Luis Sinisterra, aki így keveset tudott segíteni a csapatának.

Annak a csapatnak, amely most kiesőhelyen áll 31 ponttal, előttük a Leicester és az Everton is. Két pont a difi, és egyelőre a gólkülönbsége is jobb a kékeknek, szóval tényleg nagyon necces lesz ez a bennmaradás…

Otthon négy forduló óta nyeretlenek, öt győzelmük van, hét döntetlenük és hat vereségük.

Legutóbb Junior Firpo eltiltás miatt nem játszhatott, ez azonban letelt, így visszatérhet a védelembe a Barca egykori játékosa. Nagy kérdés, hogy Patrick Bamford és Rodrigo tudják-e vállalni a játékot, mindketten kisebb sérülést szedtek össze. A spanyol elvileg meglesz, az angol támadó már nem biztos.

Szintén sérült Tyler Adams, valamint Stuart Dallas és Luis Sinisterra.

A várható kezdőcsapat:

Robles – Ayling, Kristensen, Wöber, Firpo – McKennie, Koch, Forshaw – Aaronson, Rodrigo, Harrison

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.11.12.Premier League
tottenham
4:3
leeds
Premier League
2022.02.26.Premier League
leeds
0:4
tottenham
Premier League
2021.11.21.Premier League
tottenham
2:1
leeds
Premier League
2021.05.08.Premier League
leeds
3:1
tottenham
Premier League
2021.01.02.Premier League
tottenham
3:0
leeds
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Tottenham

Már most keresik Ryan Mason utódját, az úgy tűnik, nem jutott eszükbe, hogy hosszabb távon számítsanak a már másodszor beugró fiatal edzővel. Arne Slot, a Feyenoord mestere volt az A-terv, de ő visszautasította a fővárosiak érdeklődését. Tervekkel és pletykákkal tele a padlás, de arról majd a nyáron beszélni fogunk…

Most nézzük, hogy állnak Harry Kane-ék! Nem túl jól. Továbbra is nagyon hektikus csapatról beszélünk, amely a legutóbbi öt meccséből csak egyet nyert meg. Kikaptak a Liverpooltól, az Aston Villától és legutóbb a Brentfordtól is. Méghozzá hazai pályán 3-1-re, egyedül Harry Kane tudott betalálni, de a méhek fordítottak a második félidőben.

Nyolcadik helyen állnak, és már csak a hetediket célozhatják meg, ami Konferencialiga indulást eredményezne. Ahhoz azonban győzni ük kell.

Idegenben kifejezetten megbízhatatlan együttes a Spurs, az utolsó öt meccs eredménye 0-3-2, az összmérleg pedig 5-5-8.

Mason számára a középpálya összeállítása jelent majd nagy problémát, ugyanis Rodrigo Bentancur után Pierre-Emile Höjbjerg is megsérült. Nem lesz pályán Hugo Lloris, Ryan Sessegnon, Cristian Romero és Eric Dier sem, szóval a védelmet sem lesz piskóta összefaragni.

A várható kezdőcsapat:

Forster – Emerson Royal, Sánchez, Lenglet, Davies – Skipp, Bissouma – Kulusevski, Son, Perisic – Kane

Tippelde

Most mondanám, hogy mindkettejüknek fontos a találkozó megnyerése, de ezzel mindenki tisztában van. A probléma az, hogy még a siker sem garantálja a céljaik elérését, hiszen a sorsuk mások kezében is van.

Olyan mérkőzést várok, ahol mindkét csapat mindent beletesz a meccsbe. És így gólok is lehetnek. Legalább kettő és fél…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.52 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.50 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.50 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső