Lengyelország – Csehország: Fogadási Tippek és Eb-selejtező Előzetes – 2023.11.17.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 15.
Lengyelország
Teljesítmény:
D N V N V
  • PGE Narodowy
  • November 17. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Csehország
Teljesítmény:
N V D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Harmadik, mai utolsó mérkőzésünk következik, arra gondoltunk, lehet, hogy holnap egy kicsit körülnézünk az angol harmadosztályban megint, hogy legyen valami plusz az oldalon. De most még maradjunk lengyel barátainknál, akik egy futballbotrányból szeretnének kikászálódni. Fernando Santos kinevezése a csapat élére vakvágánynak bizonyult, a rutinos portugál messze nem tudta azt hozni, mint Portugália élén, emellett a hozzáállásával is voltak problémák, nem beszélve a csillagászati fizetéséről, amit zsebre rakott. Menesztése időszerű volt, most még talán lehet tenni valamit az EB-szereplés érdekében. Talán.

Merthogy nincsenek könnyű helyzetben, és még csak azt sem állíthatom, hogy a sorsuk a saját kezükben van.

Egy ponttal vannak Csehország mögött, hárommal Albánia mögött, ám riválisaiknak még két meccs áll rendelkezésére, Lewáéknak csak egy. Az viszont Csehország ellen!

A csehek lényegében egy döntetlennel kiütik a nyeregből a lengyeleket, ám akkor még ott lesz Moldova, aki betehet nekik.

Az online sportfogadás Magyarországon is elérhető oldalai lengyel győzelmet várnak: Az OhMySpinsnél 2.30 a hazai siker, 3.10 az iksz, 3.30 a vendéggyőzelem.

Következzen a Lengyelország – Csehország találkozó!

Lengyelország

Elképesztően befürdött a lengyel szövetség a volt szövetségi kapitányukkal, Fernando Santossal. Már a kinevezése idején voltak hangok, miszerint a mester stílusa túlontúl defenzív a lengyel csapathoz, ráadásul a fizuja is igen magas volt, átszámítva éves szinten elérte az egymilliárd forintot. Ehhez képest a 68 éves tréner messze nem hozta azt, amit elvártak tőle, végül szeptember elején menesztették. Kapott egy zsíros végkielégítést, aztán Isten hozzád!

A játékosokban, a szurkolókban ez a fiaskó nyomot hagyott, és könnyen lehet, hogy egy nagy sebet is fog ejteni. Hiszen Lengyelország messze nem biztos, hogy kijut az EB-re. Ahogy fent is mondtam, ha most nem nyernek, akkor lemondhatnak róla, ha győznek sem biztos a kijutásuk. Nekik már csak ez az egy meccsük van, míg ellenfelüknek ezen kívül is van egy…

Az új szövetségi kapitány, Michal Probierz már bemutatkozott, októberben 2-0-ra verték meg a Feröer-szigeteket, utána otthon ikszeltek Moldovával. Mondjuk ki, ez sem az az eredmény, amire a drukkerek számítottak.

A mostani keretben azért vannak új arcok, nem mondom, hogy nem lepődtem meg, mikor láttam néhány nevet Probierz keretében.

A teljes keret:

Kapusok: Marcin Bułka, Łukasz Skorupski, Wojciech Szczęsny

Védők: Jan Bednarek, Paweł Bochniewicz, Matty Cash, Tomasz Kędziora, Jakub Kiwior, Patryk Peda, Bartłomiej Wdowik, Mateusz Wieteska

Középpályások: Adrian Benedyczak, Patryk Dziczek, Przemysław Frankowski, Kamil Grosicki, Jakub Piotrowski, Bartosz Ślisz, Damian Szymański, Sebastian Szymański, Paweł Wszołek, Nicola Zalewski, Piotr Zieliński

Támadók: Adam Buksa, Robert Lewandowski, Karol Świderski

A várható kezdőcsapat:

Szczesny – Bednarek, Kiwior, Wieteska – Cash, Grosicki, Szymanski, Zalewski – Swiderski, Zielinski – Lewandowski

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.03.24.Eb-selejtező 2024
csehország
3:1
lengyelország
Eb-selejtező 2024
2018.11.15.Barátságos Mérkőzés
lengyelország
0:1
csehország
Barátságos Mérkőzés
2015.11.17.Barátságos Mérkőzés
lengyelország
3:1
csehország
Barátságos Mérkőzés
2012.06.16.Európa-bajnokság 2012
csehország
1:0
lengyelország
Európa-bajnokság 2012
2009.10.10.Vb-selejtező 2010
csehország
2:0
lengyelország
Vb-selejtező 2010
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Csehország

Nem egészen erre számítottunk a csoport előtt, de megmondom őszintén, nem Csehország második helye lep meg minket, hanem az albánok első pozija. De most tőlük függetlenül tehet pontot a selejtezősorozat végére a cseh csapat, ha nyernek vagy ikszelnek, akkor Lengyelország elbukott.

Ahogy fent is mondtam, sok függ Moldova következő meccsétől is, amit az albánok ellen játszanak, az legalább annyira izgalmas lesz, mint ez a mostani. Jaroslav Silhavy csapata 3-2-1-es mérleggel rendelkezik, sokba kerülhet az az Albániában elért 3-0-s zakó…

Az sem túl biztató a mostani meccs előtt, hogy a feröerieket otthon csak 1-0-ra verték, illetve, hogy az idegenbeli mérlegük 1-1-1. Silhavy állása egyébként az albán vereség után veszélybe került, és biztosak lehetünk benne, ha a csehek elbuknak a célban, akkor meneszteni fogják. A mester két újoncot hívott be, mindketten támadók: Tomas Chory és Vasil Kusej sem szerepelt eddig a nemzeti csapatban, meglepetésre Tomas Cvancara kimaradt, mert az edző szerint mostanában lassan kapja el a tempót, ami egyenlő azzal, hogy nincs jó formában.

Kimaradt sérülés miatt Jiry Pavlenka, Ladislav Krejci, Antonin Barak, valamint Patrik Schick, aki újfent megsérült.

A teljes keret:

Kapusok: Matej Kovar, Ales Mandous, Jindrich Stanek

Védők: Jakub Brabec, Vladimir Coufal, David Doudéra, Tomas Holes, David Jurasek, Patrizio Stronati, Martin Vitik

Középpályások: Vaclav Cerny, Alex Kral, Ondrej Lingr, Lukas Masopust, Lukas Provod, Lukas Sadilek, Michal Sadilek, Tomas Soucek

Támadók: Adam Hlozek, Tomas Chory, Mojmir Chytil, Jan Kuchta, Vasil Kusej

A várható kezdőcsapat:

Mandous – Coufal, Holes, Brabec, Jurasek – Soucek, Sadilek – Lingr – Cerny, Chory, Hlozek

Tippelde

Mondjuk úgy, egyik csapat sincs a megfelelő állapotban. Mindkettőnek megvan a maga gondja, és egy ilyen fontos mérkőzés előtt ez nem tesz jót. Aki bukik, nagyot bukik. Aki nyer, nagyot nyer. Valószínűleg a csehek fél szemmel még az albán – moldáv meccset is figyelik, és nagyon drukkolnak a hazaiaknak.

De elsősorban magukra kell figyelniük. Ha ők nyernek, hatalmas lépést tesznek a kvalifikáció felé…

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

4.: 4,5-nél több sárga lap

Az aktuális ajánlatokért látogasd meg a bukméker weboldalát.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső