Finnország – Észak-Írország: Fogadási Tippek és Eb-selejtező Előzetes – 2023.11.17.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 15.
Finnország
Teljesítmény:
V V V N N
  • Helsingin Olympiastadion
  • November 17. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Észak-Írország
Teljesítmény:
V N V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az európai selejtezők során nem volt könnyű mindig, minden napra olyan találkozókat választani, amik valódi téttel bírnak. És a Finnország – Észak-Írország meccs gyakorlatilag nem is bír téttel. Finnország ott volt az előző Európa-bajnokságon, a mostanin viszont nem lesznek, ez már eldőlt. Markku Kanerva együttese 12 pontot gyűjtött, két forduló van hátra, hátrányuk a második Dániával szemben hét pont, ezt már nem dolgozhatják le. Maximum abban bízhatnak, hogy Kazahsztánt sikerül megelőzni, de még az sem tűnik most reálisnak. Ellenfelük Észak-Írország, amely valamennyit tudott fejlődni az elmúlt években, de még mindig nem eleget. Ezúttal csak két győzelmet értek el a csoportjukban, azt is San Marino ellen, szóval elégedettek biztos nem lehetnek eredményeikkel a britek.

Ezen a meccsen sem feléjük billen a mérleg, az online sportfogadás szakértői szerint inkább a finnek felé. Az Unibetnél 1.91 az ő sikerük, 3.35 a döntetlen, 4.35 a vendéggyőzelem.

Finnország

Ahogy a bevezetőben is mondtam, Finnország számára ez a mérkőzés már tét nélküli, ahogy az utolsó is persze. A finnek ezt most elszúrták, nem is kicsit. Lehetett volna esélyük, ám az utolsó három meccsüket egyaránt elveszítették, ami egy ilyen kiélezett csoportban nem megengedhető. Miután megverték idegenben Kazahsztánt, úgy tűnt, ők lesznek a dán-szlovén kettős legnagyobb kihívói, ám ezt követően hazai pályán buktak Dánia ellen (0-1), simán kikaptak a szlovénektől (3-0), végül pedig Kazahsztán is megverte őket Helsinkiben (1-2).

Markku Kanerva feladata innentől egyszerű: Meg kell próbálni legalább a kazahokat megelőzni, ha már többre nem futja.

Hazai környezetben van két vereségük, melyekről az imént beszéltem, emellett viszont van ugyanennyi győzelmük, San Marinot és Szlovéniát győzték le otthon.

A keretet elnézve Kanerva nem kockáztat és nem áll neki új játékosokat beépíteni, nulla meglepetés a csapatban.

A teljes keret:

Kapusok: Viljami Sinisalo, Lukas Hradecky, Hugo Keto

Védők: Jere Uronen, Richard Jensen, Arttu Hoskonen, Miro Tenho, Robert Ivanov, Nikolai Alho, Pyry Soiri, Noah Pallas, Matti Peltola, Tomas Galvez

Középpályások: Robert Taylor, Glen Kamara, Rasmus Schüller, Lucas Lingman, Kaan Kairinen, Robin Lod

Támadók: Teemu Pukki, Joel Pohjanpalo, Benjamin Källman, Daniel Hakans, Fredrik Jensen

A várható kezdőcsapat:

Hradecky – Alho, Hoskonen, Ivanov, Uronen – Taylor, Kamara, Kairinen, Hakans – Pohjanpalo, Pukki

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.03.26.Vb-selejtező 2024
észak írország
0:1
finnország
Vb-selejtező 2024
2015.10.11.Eb-selejtező 2016
finnország
1:1
észak írország
Eb-selejtező 2016
2015.03.29.Eb-selejtező 2016
észak írország
2:1
finnország
Eb-selejtező 2016
2012.08.15.Barátságos Mérkőzés
észak írország
3:3
finnország
Barátságos Mérkőzés
2006.08.16.Barátságos Mérkőzés
finnország
1:2
észak írország
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Észak-Írország

Engem mindig meglep, hogy az írek, az északírek ennyire gyengén szerepelnek a nemzetközi porondon. Ugyanezt gondoltam régen a skótokról meg a walesiekről is, de ők azért láthatóan nagyon összeszedték magukat. A két ír csapat viszont nem tudja, hiába szinte csak és kizárólag Angliában játszanak a játékosaik, és nem is alacsony szinten. Többen a Premier League-ben is megfordultak, van, aki most is ott játszik. Pl. Jonny Evans.

Ezért is érthetetlen, hogy fordulhat az elő, hogy az északír csapat csak és kizárólag San Marinot tudta megverni ebben a sorozatban. Őket kétszer, a többiektől meg hat alkalommal kaptak ki, és könnyen lehet, hogy ebből egy 2-0-8-as mérleg lesz majd a végén.

Idegenben a dánok, a szlovének és a kazahok is legyőzték őket, otthon ugyanez a mérleg, csak ott például a finnektől is kikaptak.

Az októberi csapathoz képest egy változás van: Ali McCann sérülés miatt kikerült. Itt van viszont újra Ciaron Brown és Jordan Jones is, ahogy Daniel Ballard is felépült. Shea Charles várhatóan a kezdőbe kerül majd, de nem a finnek elleni meccsen. Azt ki kell hagynia, miután Kazahsztán ellen piros lapot kapott.

A teljes keret:

Kapusok: Bailey Peacock-Farrell, Conor Hazard, Luke Southwood

Védők: Jonny Evans, Paddy McNair, Jamal Lewis, Daniel Ballard, Ciaron Brown, Trai Hume, Brodie Spencer, Eoin Toal

Középpályások: George Saville, Jordan Thompson, Shea Charles, Conor McMenamin, Jordan Jones, Paul Smyth, Isaac Price, Matthew Kennedy, Dale Taylor, Paddy Lane, Brad Lyons

Támadók: Josh Magennis, Conor Washington, Dion Charles, Callum Marshall

A várható kezdőcsapat:

Peacock-Farrell – Hume, McNair, Evans, Lewis – Saville, Lyons, McMenamin, Thompson, Taylor – Magennis

Tippelde

Becsületbeli ügy ez a finnek számára, akik láthatóan azért erősebbek, mint mostani ellenfelük. Ráadásul az északírek San Marino kivételével senki ellen nem tudtak pontot szerezni. Viszont megnehezítették még a legjobbak dolgát is, így nem gondolnánk, hogy fáklyásmenet lesz ez a mérkőzés Kanerváék számára.

Tippjeink a következők:

1.: Finn győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Ha nem vagy jó formában, a 22bet akkor is segít: Húsz vesztes fogadás után bónuszt kapsz az irodától.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső